Vi har brugt Dragan til at slibe 200 m2 meter gulv. I flere etaper. Nogle har være virkelig gamle og slidte og Dragan og hans folk knoklede for at få et godt resultat. Det har været en super god... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
TipTop Gulvservice har udført afslibning af gulve inkl. behandling med hvidpigmentering samt 3 x RoyalMat 2-komp. lak (usynlig). Det ser super fedt ud! Vores søn valgte at komme tidligere til verden... Ver más
Vi har fået afhøvlet og slebet vores fyrretræs plankegulve i 2 værelser med efterbehandling i form af lud og hvidolie. Det ene gulv havde gammel fernis og det andet havde gamle slibespor fra tid... Ver más
Resultatet af behandlingen af vores gulve (slibning+lud + olie) blev simpelthen så godt. Morten er dygtig – og ved hvad han taler om når han rådgiver en om mulighederne for gulvet – og derved sør... Ver más
Información sobre la empresa
- Servicio de lijado y encerado de suelos
- Servicio de acabado de suelos
- Servicio de restauración de suelos de madera
Escrito por la empresa
Tip Top Gulve har eksisteret siden 2000 og har derfor mange års erfaring indenfor gulvbehandling, restaurering og vedligeholdelse af gulve. Når man som os har over 20 år på bagen, bygger man gennem årene et stort netværk af kunder over hele Sjælland. Så mange, at vi i det fleste tilfælde bliver kendt som den lokale gulvmand / gulvsliber. Vi er stolte af vores arbejde, vi samler på glade kunder, vi kan dokumentere vores omdømme og kundetilfredshed. Vi samler målrettet på anmeldelser på Anmeld Håndværker´s hjemmeside og det er også her du ser de nyeste anmeldelser fra vores kunder. Besøg vores hjemmeside for mere info
Información de contacto
Smidstrupørevej 4, 2960, Rungsted Kyst, Dinamarca
- +4540373735
- info@tiptop-gulv.dk
- tiptopgulve.dk
gulvafhøvling
Tip Top gulvservice afhøvlede og lakerede stuegulvet perfekt. Var meget omhyggelige.
Fornemt arbejde tll en fornuftig pris
Fast pris til en fast tid, kom til sin fulde ret i vores aftale med TIP Top Gulve
God service - flot resultat
Klare aftaler, god vejledning og flot resultat
Super effektivt!
Morten er meget behagelig samt duper effektiv og hurtig. Vil klart anbefale ham til andre samt bruge ham igen.
Fine og flotte gulve fra Tip Top Gulvservice
Vi har netop fået lavet gulve af Tip Top Gulvservice. Vi fik dem selv anbefalet, og anbefalingen levede op til forventningerne. Det er bøvlet at få ordnet gulve, når man allerede bor i lejligheden, så det er vigtigt, at aftaler og deadlines overholdes. Det gjorde Tip Top Gulvservice. Desuden havde vi problemer med knirkende gulve og her var de behjælpelig med kontakt til tømrer, der kunne løse problemet. Nemmere for os og nemmere for dem. Vi har fået lavet flotte gulve uden særlige skrammer eller hakker på hverken gulve eller paneler. Jeg giver derfor Tip Top gulvservice mine bedste anbefalinger.
Fint arbejde!
Tip Top Gulvservices afhøvling og lakering af gulvene i vort køkken og vor spisestue er udført meget fint og til vor fulde tilfredshed.
Super professionel gulvbehandling
Aftaler overholdt, slibning tiptop, lakering tiptop. Vi er yderst tilfredse, og vil benytte TipToP Gulvservice en anden gang.
Fantastisk flotte gulve!
Morten og TipTop Gulvservice har udført fuldstændig upåklageligt arbejde, med helt fantastisk flotte gulve til resultat. Der er ikke en finger at sætte på gulvene og ej heller på Mortens kommunikation både inden, under og efter arbejdet i vores hus.
Jeg har allerde anbefalet ham til bekendte, og gør det gerne igen.
Fagmand
Morten er faglig kompetent, han kommer ud, svarer tilbage og ikke mindst påtager sig de besværlige opgaver. Mit gamle plankegulv er blevet rigtigt flot og jeg er meget tilfreds og har fået valuta for pengene.
Hurtigt og effektivt arbejde!
God kommunikation, fin pris og hurtigt og godt arbejde. Ingen klager herfra, kan klart anbefales
Super arbejde
Altid frisk og aflevere til tiden aldrig haft en klage
Flotte gulve
Jeg fik slebet og olie-poleret mine gulve. Det var et flot resultat.
Flot
Virkelig flot arbejde, god vejledning og overholdt alle aftaler.
God service og super flot resultat
Hos TipTop Gulvservice har de virkelig god service og er super fleksible i forhold til ens eget behov. Resultatet er mega flot, og jeg er super tilfreds!
Jeg fik lavet mine gulve mens jeg var på ferie og kom så hjem til en flot lejlighed. Kan varmt anbefales.
Perfekt kommunikation og resultat.
TipTop Gulvservice har udført afslibning af gulve inkl. behandling med
hvidpigmentering samt 3 x RoyalMat 2-komp. lak (usynlig). Det ser super fedt ud! Vores søn valgte at komme tidligere til verden end ventet - så vi måtte aflyse vores oprindelige aftale i sidste øjeblik - fuldt forståelse fra TipTop - og stor fleksibilitet med at finde en ny tid, da' vi var klar. Vil til en hver tid anbefale Tiptop Gulvservice :-)
Hurtig og effektiv service! Kun varmeste anbefalinger!
"TIP TOP" tiltrådte hurtigt til opgaven og mine gulve var lige så hurtigt færdige. Jeg er meget tilfreds med resultatet og vil bruge dem igen
SUPER
Hurtig og effektiv planlægning. Aftalte tid blev overholdt. Super flot gulv. Kan bestemt anbefale Tip Top Gulv. Der er jo en grund til, at de hedder Tip Top Gulvservice. 👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Perfect service
Everything went as planned and results were great
Gulvbehandling
Vi har lige fået ordnet alle vores gulve, samtidig med at vi bor i lejligheden. TipTop har gennem hele forløbet været pålidelige, informeret om hvornår hvad skulle ske og hvordan vi skulle forholde os, så ingen ubehagelige overraskelser. Men en behagelig overraskelse tilsidst, for så flotte gulve havde vi ikke turdet håbe på, og ingen fejl eller sjusk.
Vil absolut anbefale TipTop.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.