Tip Top Nails Tarup Centret Opiniones 54

TrustScore: 3 sobre 5

3,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Valorada con 2 estrellas sobre 5

personalet er egentlig rigtig flinke og der er en behagelig atmosfære i tip top i tarup centeret, men jeg er dog ikke tilfreds med selve håndværket. skulle have lavet negle ( en akrylgenopfyldning hvo... Ver más

Información sobre la empresa

1. Salón de manicura

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Få lavet dine negle hos Tip Top Nails Tarup. Ingen opgave er for lille eller for stor for Tip Top Nails i Tarup Center. Byens bedste negleteknikere.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Tip top nails rosengårdcentret

Tip top nails rosengårdcentret, fik lavet flotte negle i december, men da da skulle fjernes ødelagde de mine egne negle totalt. De har aldrig været så sladrede og flosset. De smurte alt muligt skrapt på. Burde få mine 350 kr retur.

17 de diciembre de 2025

Sjusk! Fra ende til anden

Mage til sjusk skal man godt nok lede længe efter. Det ligner mine negle er lavet af Anna og Lotte. 800 kr for det her! Jeg påpegede det og fik 50 kr i rabat. Simpelthen vanvittigt. Jeg havde bestilt en luksuspedicure. Den bestod i at jeg skulle have mine fødder raspet… MED ET MICROPLANERIVEJERN! Yes.. i kid you not!!! Den grove!!!

28 de mayo de 2025

DÅRLIG KAVALITET OG DYRT

Jeg var inde og få lavet negle her forleden dag, forfærdelig oplevelse. For det første endte jeg ud med et resultat der hvert fald ikke var 800kr værd, for det andet snakkede hun i telefon på Thailandsk hele vejen igennem, så man kunne ikke komme i kontakt med hende. Jeg vil ikke anbefale at tage her hen da de er meget dyrt i forhold til kvaliteten. Og måske skulle de se at få ændret deres hjemme side da der står man kan få lavet et design. da jeg kom ind fik jeg af vide det ikke kunne lade sig gøre. Helt fair men så skal i ikke have det stående på jeres hjemmeside…..

9 de mayo de 2025

Stor anbefaling her fra

Super dygtig, sød, fleksibel og snaksagelig kvinde i salonen, ingen opgave er for stor eller lille :) Kan varmt anbefale dette sted!

29 de marzo de 2025

Under al kritik…

Mage til sjusk skal man lede længe efter! Damerne snakker deres modersmål henover hovedet på en… jeg gik derfra uden at blive færdig. Da en anden kunde skulle til blev Lulu stresset og jeg kunne mærke irritationen over at jeg ikke bare kunne være tilfreds. Min datter har brugt over en time på at file mine negle, og jeg har måtte lakere dem selv. Tipperne var sat alt for langt oppe på neglen, og de er megwt brede. Produktet har flere steder limet neglen fast på huden. Første ig sidste besøg der!

28 de febrero de 2025

Altid glad og smilende (:

Endnu engang går jeg glad og tilfreds derfra. Super god behandling, og meget imødekommende og venlig. Lulu er engageret i sit arbejde, og yder en god kundeservice. Jeg er fast kunde hos hende, og er altid meget tilfreds med resultatet. (:

31 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lulu er en fantastisk sød dame

Lulu er en fantastisk sød dame, og altid klar på en snak. Jeg hygger mig, føler mig velkommen og går altid tilfreds og glad derfra. Jeg kan varmt anbefale Lulu ❤️

21 de enero de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Glade ansigter og godt humør

Det er en rigtig fin, god og professionel service man får hos tip top nails i Tarup Centeret. Det er en utrolig rar og varm atmosfære, man møder når man træder ind hos dem i salonen, her møder man altid glade ansigter og godt humør. De er utrolig gode til at hjælpe med at finde de rigtige farver, så det passer til ens ønsker. Hermed de bedste anbefalinger ..

10 de diciembre de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.