Efter mail korrespondance og tlf. samtale med Thomas bestilte jeg varer fredag 31/5 om formiddagen. Allerede dagen efter blev varerne leveret. Det kalder jeg service og hurtig levering. Blev virkelig... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Handlede diverse produkter på TLP's web-portal. De bestilte varer stod klar til afhentning som aftalt. Fin service og behagelig betjening. Handler gerne hos TLP igen.
Havde købt et par golfsko der gik op i limningen hos TLP, fortryd at jeg ikke havde købt dem i en fysisk butik ,da det der er nemmere at forklare problemet. Men jeg blev forstået med det samme og... Ver más
Virkelig god kommunikation med dem, fik ændret min ordre via mail uden problemer. Fik enda varerne hurtigere leveret end lovet 😊
Información sobre la empresa
Información de contacto
Rendebjergvænget 42, 4030, Tune, Dinamarca
- info@tlpgolf.dk
- tlpgolf.dk
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God service 👍👌
Altid tilfreds med TLP golf
Altid tilfreds med TLP golf. Gode priser og god kommunikation. Kan varmt anbefales. Hurtig levering.
god pris og hurtig levering
Man får altid det man er lovet
Man får altid det man er lovet, til en god pris.
Hurtig levering .
Fik d3t jeg søgte
nem og hurtig levering
Hurtig levering og fine ting i min…
Hurtig levering og fine ting i min pakke. Jeg er meget tilfreds.
Hurtig levering og den købte fairway…
Hurtig levering og den købte fairway kølle var i den beskrevet standard.
Fantastiske ting, fantastiske service.
Så tilfreds. Gav gerne 10 stjerner. Tak for handelen, fantastiske lykkepakker P.s. har bestilt mere. Fantastisk service 😊
Meget hurtig levering af “lykkepose” 😃
Meget hurtig levering af “lykkepose” 😃
Indholdet af “posen” var lidt under forventning, mange pitchforks og boldholdere, men det er jo charmen ved, at man ikke ved, hvad man får😂
Bestilte er lykke pakke 😏indholdet i…
Bestilte er lykke pakke 😏indholdet i kassen ud over kassen med bolde, er noget ingen kunne drømme om nogensinde at købe.
Simpelhen ragelse.😡foregive at et emne har værdi af 1300 kr, hvilket nok har været rigtigt for 20 år siden, så føler man sig snydt. De andre dele er ligeledes af så gammelt design aldeles ubrugeligt.
Alt i kassen var bare smidt der ned, det var snavset og krøllet. Kun indholdssiden der lå oven på var ikke krøllet.
Alt i alt dårligt køb til 700 kr

Respuesta de TLP Golf
Hurtig levering og varer lever op til…
Hurtig levering og varer lever op til forventning
Super hurtig levering
Et godt sted at handle!
Jeg har været super tilfreds med at handle hos TLP. God service og hurtig levering.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.