TNS-Transport Opiniones 230

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har i dag haft den store glæde af at have Alexander og Daniel til at flytte alt vores indbo fra et hus til et andet. De får vores aller største anbefaling. Det er 2 skønne unge mennesker, der vir... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft den absolut bedste oplevelse med TNS-Transport i forbindelse med min flytning fra hus til andelsbolig. Hele processen forløb fuldstændig smertefrit, og servicen var helt i top fra st... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg flyttede med TNS- transport d. 22 maj. Utrolig professionel håndtering af opgaven fra start til slut. Det gav stor tryghed at der kom en mand og vurderede opgaven, så forventningerne var afstemt,... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget venlig kontakt fra første opkald til firmaet. Der kom to friske flyttefolk, som gav flytningen humør hele vejen til slut. Alt gik perfekt og kan kun på det varmeste anbefale firmaet, hvis der sk... Ver más

Información sobre la empresa

1. Empresa de mudanzas
  2. Servicio de transporte

Escrito por la empresa

Hvis du søger efter en pålidelig og troværdig partner til din næste flytning, så leder du ikke længere. Vi, TNS-Transport, har leveret førsteklasses flyttetjenester i over 10 år og har udført mere end 1400 succesfulde flytninger for både private og erhvervskunder. Med mere end et årtis erfaring i branchen er vi eksperter i alt, hvad der vedrører flytninger. Vi har håndteret alle typer ejendele, fra skrøbelige kunstværker til tunge møbler, og alt derimellem. Du kan stole på vores ekspertise til at beskytte og transportere dine ejendele sikkert og sikkert til din destination. Vi forstår, hvor vigtigt det er for dig at have tillid til dit flyttefirma. Derfor er vi dedikeret til punktlighed og pålidelighed. Vi overholder vores tidsplaner og leverer din ejendom til tiden, hver gang. Du behøver aldrig bekymre dig om forsinkelser eller uforudsete problemer med os ved din side. Uanset om du flytter dit hjem eller din virksomhed, har vi den nødvendige ekspertise og udstyr til at gøre det gnidningsfrit. Vi tilbyder skræddersyede løsninger for at imødekomme dine specifikke behov og sørger for, at din flytning bliver en problemfri oplevelse. Vi prioriterer kundetilfredshed over alt. Vores dedikation til at levere enestående service har gjort os til en favorit blandt vores kunder. Du kan forvente en venlig og hjælpsom holdning, der går ud over forventningerne, når du vælger TNS-Transport som dit flyttefirma. Hvis du ønsker en flytteoplevelse, der er problemfri, pålidelig og professionel, så leder du ikke længere end TNS-Transport. Med vores erfaring, pålidelighed og fokus på kundetilfredshed er vi det oplagte valg for din næste flytning. Giv os en chance, og du vil ikke blive skuffet!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Deres humør er kun overgået af deres flytteevner

Skulle flytte et amerikaner køleskab og fik afslag fra 3 firmaer som mente, at det var umuligt at få det op på 3. i den opgang jeg bor i.
Ringede til NTS, de kom, kiggede, flyttede, sejrede og det hele med et smil på læben!
Kan klart anbefales og kommer helt klar til at bruge dem igen.
Skarp pris og fantastiske evner, sådan!

27 de diciembre de 2022

Søde, smilende flyttefolk

Søde, smilende flyttefolk, og super-effktive. Tog endda de flyttekasser med, der stod klar, selvom vi ikke havde aftalt dette. Vil helt klart anbefale dette firma, hvis du står og skal flytte

15 de diciembre de 2022

Super effektiv, 5 store stjerner

Jeg brugte TNS transport til min flytning. De kom til tiden, var smilende, søde og super effektive.
På 2,5 time flyttede de hele min gamle lejlighed og alt er flyttet ind i den nye. De var endda så søde at de tog mine hårde hvidevarer ind fra skuret selvom det ikke var aftalen.
Jeg kan klart anbefale dem til jeres næste flytning. Super fair pris, og de passer godt på ens ting.

14 de diciembre de 2022

Fantastisk flyttefirma

Jeg havde en super god flytning sammen med TNS-transport! Virkelig omhyggelige, høj service og meget professionelle i hele deres tilgang til opgaven.

Humøret var særdeles højt, fyldt med godt humør og de var super effektive. De passer rigtig godt på ens ting/møbler under hele forløbet.

De varmeste anbefalinger herfra. Jeg vil til enhver tid anbefale TNS-transport i forbindelse med flytning.

TAK fordi flytningen blev en rigtig god oplevelse 🌟🌟

8 de diciembre de 2022

Fantastisk flyttefirma⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har brugt TNS-Transport til 2 flytninger og kan kun give vores bedste anbefalinger⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Søde, effektive og vildt seje gutter, der klarer alt med store smil og til en god og meget attraktiv pris. Der er passet godt på vores ting undervejs. Vil anbefale dem til alle.

29 de noviembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Effektiv og service i top

Effektiv, hurtigt og service i top.
Nicki kom som aftalt - og flytningen var i de bedste hænder hele vejen igennem min flytning. Nicki’s tilgang er professionel og passer ydermere godt på ejendele og møbler. Jeg vil til enhver tid anbefale dette firma i forbindelse med flytte opgaver.

8 de noviembre de 2022

Kan KLART anbefales!

Hurtig ekspedition, super service, effektiv flytning. TNS leverer bare varen. Friske gutter flyttede hele vores rækkehus + kælderrum på kun 3 timer og så på en søndag. De leverede endda flyttekasserne, så vi kunne pakke ned på forhånd. Varmeste anbefalinger herfra! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

6 de noviembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

En stor tak for en god dag.

En super flytning. TNS mødte op præcist som aftalt - friske og klar til at tage fat. De klarede flytningen på rekordtid. Pænt og omhyggeligt. Det var en svær flytning for 2 ældre mennesker, som blev klaret nænsomt og effektivt med hjertevarme. Helt klart 5 stjerner herfra. Stor hilsen fra hjælperne.

27 de octubre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

GOD pris for flytning af sofa

Jeg havde købt en sofa privat og havde ikke selv mulighed for at bære den. Jeg havde set TNS transport på Facebook og så at det var dem der blev anbefalet i 4200 gruppen. Så jeg skrev til deres Facebook og Nicki havde mulighed for at komme og flytte den samme dag. SUPER god service og hurtig tilbagemelding. Og så er der jo en god bonus at det ikke koster mere end hvad man har købt sin brugte sofa for. Jeg havde en lille fordom om at flyttefolk skal have mange tusinde kroner for at flytte en ting, men der tog jeg fejl, det var dejligt.

vil klart anbefale dem til andre og bruge dem igen, den dag jeg får solgt mit hus. :D

5 de octubre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kunne vi bare få lov at give 10⭐️…

Vi har haft en fuldstændig fantastisk flyttedag med TNS transport idag.👏🏻👏🏻
Super hurtige på vores henvendelse- super fleksible- klar kommunikation hele vejen igennem. Humøret var højt også selvom det blev sidst på dagen. Teamet passede så godt på vores ting - de blev behandlet med stor respekt!
Tusind tak - vi kan næsten ikke vente med at flytte igen … 😉☺️

29 de septiembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg ringer helt sikkert igen efter TNS

Nu har jeg efterhånden brugt en del flyttefirmaer, men der er ikke tvivl om, at jeg vil ringe til TNS igen. De regerede hurtigt på min henvendelse og deres pris var skarp. De var hurtige, fleksible og meddelsomme under hele processen. Drengene var søde, friske og viste overskud trods det var sidst på dagen.

27 de septiembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

De er virkelig nogle skønne gutter

De er virkelig nogle skønne gutter, som i dag har hjulpet mig med en flytning fra 2. sal til opmagasinering lokale, vil og kan med 100% anbefale dem til alle som ønsker en professionel flytning 🙌🏼

Vil helt sikkert bruge dem igen når den tid kommer 💪🏼 1000 tak for jeres arbejde og fantastiske humor 🙌🏼

27 de septiembre de 2022

Perfekt oplevelse

Skulle have flyttet en sofa, som jeg havde købt hos en privat.

Perfekt håndteret af TNS Transport - flexible og pålidelige.

22 de septiembre de 2022

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, søde og venlige fyre. De knoklede som heste da jeg skulle flytte på 3. Sal.
Kan varmt anbefale dem, og vil med sikkerhed bruge dem igen.

13 de septiembre de 2022

Meget tilfreds

Nicki og hans kollega flyttede for mig og jeg er yderst tilfreds. Der blev passet rigtig godt på mine ting, der var godt humør og de var super behjælpelige. Ville bestemt bruge dem igen.

6 de septiembre de 2022

Professionelt og fleksibelt transportfirma

Nicki og hans team er søde og venlige! De klarede vores flytning super godt og professionelt. Vil klart benytte TNS Transport næste gang vi skal have noget flyttet og kan klart anbefale andre at gøre det samme. Tak for god service!

26 de agosto de 2022

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.