Información sobre la empresa

1. Fontanero

Escrito por la empresa

TO VVS ApS er et autoriseret VVS-firma der er dedikeret til at gøre dit liv lidt lettere. Vores hold af erfarne VVS-installatører står klar med masser af viden og års erfaring for at sikre, at dine behov bliver mødt. Vi er her for at give dig de mest pålidelige og effektive VVS-løsninger med en garanti for høj kvalitet i alt, hvad vi gør. Vi forstår, at hverdagen kan være travl, og vores mål er at gøre din tilværelse lidt enklere ved at levere pålidelige VVS-tjenester hurtigt og enkelt.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Leverede ikke det der var aftalt.

Leverede ikke det der var aftalt jf. tilbud.
Ødelagde armature under installation.
Må komme ud 5 gange og efterspænde samlinger de havde lavet fordi de dryppede.
Prisen på fakturaen var væsentlig dyre end tilbuddet.

1 de julio de 2025

Hej Sigurd

Vi kan desværre ikke genkende den sag, du beskriver. Efter gennemgang af vores kundekartotek og sagsoversigt kan vi ikke finde en kunde eller opgave registreret under navnet Sigurd, som matcher det beskrevne forløb.

Vi vil derfor meget gerne høre nærmere om sagen, så vi kan undersøge den ordentligt. Du er velkommen til at kontakte os direkte på mail eller telefon med flere oplysninger, f.eks. adresse eller fakturanummer, så vi kan få identificeret opgaven og tage stilling til de forhold, du beskriver.

Vi bestræber os altid på at levere ordentligt håndværk og finde løsninger, hvis der opstår problemer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service, fair pris og samvittighedsfuld opfølgning på at reparationen var lavet tilfredsstillende, selvom vi ikke selv var tilstede. Bruger også TO-VVS næste gang vi får brug for VVS-assistance.

7 de abril de 2025

Hej Dorte

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord.

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med både arbejdet og opfølgningen. Vi lægger stor vægt på, at opgaver bliver udført ordentligt – også når kunden ikke selv er til stede – så det er rigtig rart at høre, at det blev oplevet sådan.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os igen, hvis der opstår behov for VVS-hjælp.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastisk oplevelse med To-VVS.dk! Professionel service, hurtig installation og gode priser. De lyttede til mine behov og leverede kvalitet til tiden. Kan varmt anbefales!

7 de noviembre de 2024

Hej Thomas

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte stjerner.

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med både service, installation og forløbet omkring opgaven. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for VVS-hjælp en anden gang.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.