Toff Zonneschermen Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De afspraak was om 08:00 uur voor de deur. Precies om 07:58 uur stonden er keurig twee heren op de stoep. Zij monteerden vakkundig in een uurtje of twee ons zonnescherm en stelde het bovendien keurig... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Toff Zonneschermen is een geweldig bedrijf met een korte lijn bij het bestellen. Twee supervriendelijke medewerkers hebben een prachtig mooi antraciet zonnescherm gemonteerd voor een hele mooie p... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooi doek in taupe kleur, prachtige kwaliteit door vaklui vervangen. Snel geregeld en goede prijs.. dit terwijl de plaatselijke winkelier geen zin had om het doek te vervangen en mij een compleet arma... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De communicatie verloopt heel goed, snel en duidelijk. Zowel via mail als telefonisch. Alles duidelijk, je komt niet voor verrassingen te staan. De uitvoerende werknemers werken keurig, stipt op tijd.... Ver más

Información sobre la empresa

1. Jardín

Escrito por la empresa

Hoogwaardig gereviseerde zonneschermen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Alle schermen zijn voorzien van een nieuw doek. Ook los nieuwe doeken op maat gemaakt te bestellen. Daarnaast kan je gebruik maken van onze monteerservice als je bij ons een zonnescherm of zonneschermdoek bestelt. Door bij ons een zonnescherm te kopen draag je bij aan een circulaire duurzame economie!

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

226 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Todas las opiniones

69 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na het plaatsen van mijn zonnedoek was…

Na het plaatsen van mijn zonnedoek was ik uiterst tevreden
Nadat daarna zich wat problemen voordeden met het doek en het scherm
Zijn we in gesprek gegaan met elkaar
En zijn we tot een goed compromis gekomen
Ook al gaat 99%altijd goed soms gaat het ook een enkele keer mis
Maar Toff zonnescherm is uiterst professioneel gebleven heeft goed gehandeld en beiden partijen hebben het goed afgesloten
Daarom ook een 👍waardering voor Toff zonneschermen
Linda

25 de julio de 2024

Zonnescherm

De plaatsing van het zonnescherm is vakkundig gedaan en met een mooi eindresultaat en ook niet duur.
We zijn tevreden.
Echt een aanrader!

13 de julio de 2024

We zijn zeer tevreden

We zijn zeer tevreden. Al hoewel we pech hadden met ons scherm. Zijn we zeer tevreden over de service, het geduld en oplossingsgerichtheid van het bedrijf. Hartelijk dank!

8 de julio de 2024

De zon schijnt met Toff

Wat zijn wij blij met ons nieuwe 2e hands zonnescherm. Dat zouden meer mensen moeten doen. De communicatie was prettig en vlot en de monteurs waren professioneel, aardig en gezellig. Superjob, veel dank. Laat de zon maar schijnen.

3 de julio de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mooi zonnescherm

Gisteren bij ons in Middelburg een zonnescherm geplaatst, wat zijn we er blij mee! De monteurs super vriendelijk en op tijd.
Mocht je op zoek zijn naar een zonnescherm voor een mooie prijs, twijfel dan niet langer en ga voor een toff zonnescherm!

Helaas deze moeten bewerken. Een week na plaatsing kwamen wij erachter dat het doek niet goed sluit in de cassette. De service achteraf is helaas ronduit slecht, want ik kreeg als reactie op mijn mail hierover terug: kijk maar even op YouTube hoe je hem kan stellen. Erg jammer!

22 de junio de 2024

Wat n fantastisch bedrijf

Wat n fantastisch bedrijf! Zeer goede communicatie ! Komt afspraken na! Kan ik echt aan iedereen aanbevelen!
Geweldig zonnescherm super blij mee !
De monteurs leverden ook top werk af, alles in overleg.

20 de junio de 2024

Heel goed bedrijf

Goed overleg met verkoopteam,afspraken met leveren en monteren goed nagekomen, monteurs hebben inoverleg met mij het zonnescherm geplaatst. Dit is keurig en netjes gedaan

17 de junio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

De mensen van toff zonneschermen zijn…

De mensen van toff zonneschermen zijn zo vriendelijk , gister is ons zonnescherm geplaatst door 2 monteurs die vriendelijk..netjes , snel en met verstand van zaken werkten ..het (gereviseerde) zonnescherm lijkt wel nieuw zo mooi en dat voor een hele mooie prijs , het bestellen verliep prima en alles werd keurig geregeld (bedankt mark) ...we missen maar 1 ding .....DE ZON , maar ook die hebben ze bij toff voor ons besteld

9 de junio de 2024

5 meter brede electrische zonnescherm

Onlangs heb ik een zonnescherm van 5 meter breed laten plaatsen door TOFF Zonneschermen en ik ben zeer tevreden over hun service en vakmanschap.

Hoewel er aanvankelijk een levertijd was opgegeven, ontstond er helaas een vertraging omdat hun eerste monteur door een ongeluk uitviel. TOFF Zonneschermen handelde dit probleem echter snel en efficiënt af door een extern bedrijf in te schakelen om de montage op korte termijn te realiseren. De extern ingeschakelde monteurs waren zeer deskundig en professioneel, en ze hebben een mooi compleet werk afgeleverd.

De kwaliteit van het werk en de klantgerichtheid van TOFF Zonneschermen waren uitstekend. Ondanks de onverwachte tegenslag, bleven ze duidelijke en goede afspraken maken. Ook over de betaling deden ze niet moeilijk, wat het hele proces soepel en stressvrij maakte.

Het is een topbedrijf dat zich aan zijn afspraken houdt en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Nu is het alleen nog wachten tot het zonnetje echt gaat schijnen zodat we het scherm optimaal kunnen gebruiken.

Al met al ben ik zeer tevreden met de service en het product van TOFF Zonneschermen en beveel ze zeker aan.

2 de junio de 2024

Beste Fam Choudhry,

Wat een prachtige en uitgebreide recensie! Onze dank is heel groot en we wensen jullie alle plezier met het zonnescherm! Ons hele team heeft de recensie gelezen uiteraard en het maakt ons extra blij en trots met ons werk.

Goede communicatie

Goede communicatie , top gasten die het kwamen monteren , al met al een bedrijf waarmee je heel goed zaken mee kan doen

2 de junio de 2024

Beste Nick,

Hartelijk dank voor de complimenten naar onze vakmannen! We gaan het delen.

Toff is een aanrader

Wat een fijne en snelle communicatie. Wij hebben het doek van ons zonnescherm laten vervangen, vakmannen die netjes werken. Ik zou Toff zeker aanraden, een bedrijf met een goede planning en fijne communicatie, nette vakmensen! Ga zo door Toff🙏🏻

21 de mayo de 2024

Beste Caroline,

Hartelijk dank voor de mooie recensie! Gaan we delen 😊 Geniet van het nieuwe doek!

Tof zijn die Toff zonneschermen

Eerste contact verliep al prettig. Altijd en snel antwoord terug op de e-mails . Keurig op de afgesproken tijd om het zonnescherm te monteren . Wat een vriendelijke en aardige monteurs. Blij met mijn zonnescherm. Hartelijk dank Tofff ❤️👏🏻

21 de mayo de 2024

Beste Nancy,

Hartelijk dank voor de prachtige recensie en complimenten! We wensen je heel veel plezier met het zonnescherm.

Gewoon Topp van Toff

Na dat ik de maten van het doek had doorgegeven kreeg ik de volgende ochtend al een mailtje met een datum wanneer de monteurs zouden kunnen.
De monteurs waren zeer vriendelijk, kundig en snel, het werk was zo gedaan en ziet er keurig uit, de mannen hebben het scherm keurig schoongemaakt voordat het nieuwe doek erin ging, na de werkzaamheden hebben ze alles netjes achtergelaten echt een aanrader

10 de mayo de 2024

Beste Daniel,

Hartelijk dank voor de mooie recensie! Deze gaan we zeker delen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een sympathiek en goed bedrijf!

Prettig contact, keurig netjes secuur opgehangen en echt een mooi duurzaam scherm! Ik vond het een beetje gek dat ik ze niet kon bellen, maar ze zijn gewoon te druk. En ze reageren snel via de mail. Dus eigenlijk geen probleem!

15 de mayo de 2024

Beste Vanessa,

Hartelijk dank voor de mooie woorden! Dat klopt inderdaad, door de enorme drukte in de zomer proberen we zoveel mogelijk per mail te behandelen 😊. We zijn blij dat je het contact als prettig hebt ervaren! Geheel wederzijds.

Prima, donna !

Zeer ervaren en bekwame mensen, hebben bij ons een nieuw zonnescherm doek geplaatst!
Vooraf hebben ze nog even extra de bak schoongemaakt.
Het nieuwe doek van 6 meter breed en een uitval van 3 meter, zit weer keurig in het scherm.

14 de mayo de 2024

Beste Gerard,

Hartelijk dank voor de complimenten naar ons team! We wensen uw veel plezier met het nieuwe zonneschermdoek!

Team Toff Zonneschermen

8 consejos para escribir buenas reseñas.