Goeie snelle service. Deze zijn ideaal voor zeer slecht ruikende toiletten in grotere huizen of openbare plekken, of waar de toiletten zich ver van de woonkamers bevinden. Ik heb een open space appart... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Deze toiletblokjes bevatten minder plastic dan andere blokjes en deze valt niet het toilet in (we hebben een toilet zonder brede rand). De geur... tja, die is subtiel (eigenlijk ruik ik niks haha) ma... Ver más
Het is fijn dat er veel minder plastic wordt gebruikt en dat het product zelf biologisch afbreekbaar is. De geuren zijn overigens super fris. Ik ben minder tevreden over het aantal spoelbeurten per bl... Ver más
Heb nu één toilettape gebruikt (heb verschillende geuren besteld) en de geur valt me tegen, ik ruik bijna niks, de tape laat ook redelijk snel los. De toezending na het bestellen is erg snel! Hopelijk... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Het duurzame toiletblokje. - tot 90% minder plastic, - past op iedere rand, - ook voor de randloze toilet - 8 heerlijke permanente geuren, nooit meer vieze handen - leuke designs - Zeer effectieve reiniging - meer dan 160 spoelbeurten een fris toilet Toilet Tapes for a happy planet!
Información de contacto
Magnesiumstraat 14, 6031 RV, Nederweert, Holanda
- +31 (0)85 13 07 259
- webcare@toilettapes.com
- toilettapes.com
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
14 pack mix toilettapes
De eerste toilettape rook je goed. Ik heb zo'n mixpakket. Maar onze doortrekwater straal was blijkbaar te hard want na een paar dagen liet de tape los. Nu hangt er een in een wat minder sterke straal, maar die ruik ik weer niet zo goed. Nog twaalf te gaan. Concept is prima voor mij
Duurzame toiletblokken
Superhandige toiletblokken, goed en snel geleverd! Lekkere geuren, fris gevoel!
Ik word blij van deze toiletblokjes…
Ik word blij van deze toiletblokjes omdat ze ecologisch zijn. Ze ruiken lekker en zien er vrolijk en niet plastiekerig uit.
Heel tevreden
Heel tevreden, fijn dat je zelf de geuren kan kiezen in een assortipakket. Levering goed.
Prima service en kwaliteit
De toilettapes ruiken allemaal heerlijk , handig in gebruik .
De toilettapes ruiken allemaal heerlijk. Hangt ook gezellig, beter dan zo’n gekleurd blok.
Dacht oké 1 zending en ik stop er weer mee . Maar nee toch weer een zending besteld .
De tapes gaan ook best lang mee. Je hoort als ze op zijn.
Altijd snelle levering
Altijd snelle levering. Fijn product voor een randloos toilet. Aangename geuren
eerlijk aangenaam ruikende blokjes
Het is een eerlijk product werkt goed en milieu vriendelijk
Vriendelijke services en correct
Fijn product
Fijn product. Geeft een subtiele frisse geur. Enige minpuntje is dat het volgens mij wat minder lang mee gaat dan het aantal spoelingen dat wordt gemeld.
Fijne vervangers voor toiletblokken
Fijne geuren en gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. Blijven goed op hun plek zitten. Snelle levering. Weinig afval.
Fijn en makkelijk in t gebruik
Snel geleverd en heerlijk
Snel geleverd en heerlijk, milieuvriendelijker geuren en blok. Ik heb met 24 stuks meer dan een half jaar gedaan, dus ook nog eens supervoordelig!
Snel, duurzaam en ruikt heerlijk
Snel geleverd, makkelijk te gebruiken en ruiken ook nog eens heerlijk.
goeie prijs, prima service
goeie prijs, snelle en correcte levering
Fijn innovatief product
Snelle, keurige verzending. Leuk, decorarief, reinigend en lekker geurend product.
Blij met de toiletshapes
Snelle levering en de toilettapes ruiken heerlijk fris. Staat ook een stuk decoratiever dan de "normale" toiletblokken