Dit is precies waarom ik kleding bestel bij de kleine ondernemers. Vriendelijk, klantvriendelijk en hartelijk! Onze bestelling moest via België komen. Er was iets fout gegaan bij de leverancier. Ze h... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
De bestelling werd nog dezelfde dag verzonden. De levering verliep snel en het pakket kwam eerder aan dan ik had verwacht.
Ontzettend vriendelijke mensen die erg goed geholpen hebben met onze keuze. Wij kwamen voor een gender reveal in de winkel en hadden twee setjes uitgekozen. Heel discreet hebben ze aan de hand v... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Tokkelientje is een conceptstore voor duurzame kinderkleding, babykleding, accessoires, speelgoed en meer. Wij hebben een groot aanbod kinderkleding online voor kids van 0 tot 12 jaar. Ook vind je bij ons diverse essentials voor ouders, zoals luierstassen, hydrofiele doeken en andere accessoires.
Información de contacto
Maarsmansteeg 12, 2311 EE, Leiden, Holanda
- +31712048663
- info@tokkelientje.nl
- tokkelientje.nl
Invita a los clientes a opinar
Snelle levering en persoonlijk
Ze hebben veel leuke kleding! Snelle levering en ik ontving een leuk persoonlijk kaartje bij bezorging, altijd leuk!!
Geweldige service!
Geweldige service!
wordt altijd meegedacht
snelle levering
supervriendelijk personeel
mooie spullen
Vriendelijk en hulpvaardig
Vriendelijk en hulpvaardig aan de telefoon. En snelle levering
Super service en altijd de leukste…
Super service en altijd de leukste kinderkleding 🥰
Leuke kinderkleding in verschillende…
Leuke kinderkleding in verschillende prijsklassen, de net nieuwe medewerkster heeft ons uitstekend geholpen om de goede maat te vinden. Zeer vriendelijke en geduldige dame. Een paar dagen later gebeld ivm een vraag over speelgoed, ook zeer fijn gesprek met andere medewerkster. Onze bestelling is uiteindelijk keurig ingepakt en bij ons thuis gebracht op weg naar medewerkster haar eigen huis. Het scheelde ons een rit naar Leiden echt top!
Vriendelijk meedenkend personeel
Goede service. Vriendelijk personeel. Jammer dat ik op een middag voor een gesloten deur stond
Erg Leuk verpakt
Erg Leuk verpakt! Snel verzonden helemaal blij met mijn aankoop!
Bestelling staat super snel klaar
Bestelling staat super snel klaar. In de winkel wordt je altijd heel vriendelijk geholpen. De winkel ziet er prachtig uit waardoor je bijna niet, zonder iets te kopen, de winkel kan verlaten :)
Snel bezorgd product zoals beschreven
Besteld en de volgende dag al thuis. Mooi ingepakt en de baby schoentjes zijn super mooi
Super fijne en snelle levering
Super fijne en snelle levering. En alles zag er top uit ☺️ ben er onwijs blij mee ❤️
Snelle verzending en prachtige jas!
Heel blij met de mooie kleding 🧡 snelle…
Heel blij met de mooie kleding 🧡 snelle verzending en gezellig ingepakt.
Hele fijne webshop.
Snelle verzending, super leuk ingepakt en goede deal gekocht.
Duidelijke overzichtelijke site.
Top!
Heel goede communicatie, heel snel geholpen geweest, omdat ik in een andere land zat en niet kon betalen. Top service!❤️
Snelle en nette verzending.
De bestelling was snel verzonden en mooi verpakt. En het belangrijkste, we zijn heel blij met de kleding.