TonerenCartridge.nl Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede productbeschrijving én goedkoopste. Pretiige bezorging door DHL, dus gelukkig niet maar één aanbiedingsmoment met als gevolg dat als je dan toevallig niet thuis bent - zoals bij PTT Post - een... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prima bedrijf. 1 klein kritiek puntje, product werd niet geleverd en moest hier zelf achter aan. Product was niet meer levernaar maar zie dagen daarna het nog in de webshop staan. Zou hem zelf sn... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Precies wat de beoordeling zegt. Geen tegenvallers. Goed en snel geleverd. Product prima in orde.

Información sobre la empresa

1. Eventos y entretenimiento

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Toner en Cartridge is een verkoop organisatie en distributiebedrijf van kantoorbenodigdheden, ergonomische producten, kantoormachines, bureaustoelen en facilitaire producten. Maar vooral ligt bij Toner en Cartridge.nl het accent op toner en inkt. Naast de originele supplies onderscheiden we ons in de markt door onze eigen compatible inkt en toner: Quantore. U kan bovendien circa 1000 andere goedkope kantoorartikelen bestellen van ons huismerk. Wij onderscheiden ons in de markt door ons brede assortiment en onze logistieke kwaliteit. Wij distribueren onze goederen via Quantore Europe in Beuningen. Deze organisatie bestaat meer dan 90 jaar en opereert vanuit een nieuw pand met hypermoderne logistieke opslag. Waarom TonerenCartridge.nl? ✓ Beveiligde betaalomgeving (SSL certificaat) ✓ Meer dan 40.000 tevreden klanten ✓ Levering in de gehele Benelux ✓ 14 dagen zichttermijn ✓ Bespaar tot 50% met ons huismerk Quantore op inkt, toner en kantoorartikelen ✓ Voor 17:00 besteld, direct verzonden ✓ Verzendkosten € 6,90 incl. btw ✓ Bestelling volgen met Track & Trace code ✓ Perfecte service & deskundig advies ✓ Levenslange garantie op Quantore huismerk

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Beoordeling

De enigste opmerking, die ik kan plaatsen was. Dat ik op zaterdag 16 september een bestelling heb gedaan, voor inktpatronen bij jullie te bestellen. In de levertijd stond vandaag voor 17:00 besteld, morgen in huis. Maar dan is het zondag. Maandag word er eigenlijk niet geleverd bij mij. Dus dan word het dinsdag. Maar toen kreeg ik ook mijn bestelling van de inktpatronen niet. Ik kon pas op vrijdag 22 september mijn inktpatronen mogen ontvangen.

Dit is echt de enige opmerking, die ik er over heb. Ik heb ook menig maal met het bedrijf telefonisch contact op te nemen. Maar ik kreeg geen gehoor hier over.

23 de septiembre de 2017
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Levertijd niet oke

Op zaterdag bestelde ik een en ander aan pennen. Ik koos voor tonerencartridge omdat ze deze goedkoper aanboden dan de meeste andere zaken. Helaas maakte ik een fout in de bestelling. Ik belde tonerencartridge maar die waren niet bereikbaar. Ik mailde, maar kreeg pas de week erna op donderdag het antwoord dat het niet veranderd kon worden omdat mijn pakje al verstuurd was. Dan moest ik maar retourneren. Mijn pakje arriveerde vrijdag, dus niet echt de volgende werkdag zoals de site belooft. Jammer, ik weet niet of ik nog een keer bij dit bedrijf zal bestellen.

23 de septiembre de 2017

prima

prima. Snel geleverd en goed dat ze recycle doosjes gebruiken. Dat vond ik echt een perfecte manier!

21 de septiembre de 2017

Prima webshop!

Gemakkelijk uitzoeken, bestellen en betalen. Goede prijs, snelle verzending!

20 de septiembre de 2017
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Onbereikbaar...

In eerste instantie was ik erg tevreden. De eerste zending was niet goed gegaan. Na gebeld te hebben was de levering de volgende dag binnen. Helaas had ik het verkeerde artikel besteld. Dit zou ik graag omruilen voor het juiste artikel, maar tonerencartridge.nl is op geen enkele manier bereikbaar. Als ik bel gaat de telefoon meerdere malen over, waarna ik te horen krijg dat de verbinding niet tot stand gebracht kan worden. Inmiddels heb ik een email met retouraanvraag gestuurd, maar heb nog geen reactie ontvangen...

20 de septiembre de 2017
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.