Bestilte diverse varer på hjemmesiden. Nemt og lige til. Pakken blev afsendt hurtig og GLS leverede også pakken hurtigt. Billig fragt i forhold til vægt og afsendelse fra Tyskland. Har ikke åbnet... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg havde bestilt 4,5 kg kattemad til vores steriliserede kat, Ib. På billedet i Toni.shop kunne man tydeligt se, at varen var til steriliserede katte. Alligevel sendte Toni shop mig kattemad beregne... Ver más
Fik alt jeg havde bestilt - eneste minus er mangel på kommunikation i forhold til forsendelse, men der var de hurtige til at svare da jeg sendte en mail. Besked med tracking nummer når varen bliver... Ver más
Jeg har to gange via deres hjemmeside lavet en reklamation på samme ordre fra marts måned uden at høre noget som helst tilbage Opdatering 10/5. Nu har jeg fået svar og refunderet de beskadigede var... Ver más
Información sobre la empresa
- Supermercado de descuentos
- Proveedor de bebidas gaseosas
- Distribuidor de bebidas
- Tienda de golosinas
- Exportador de alimentos y bebidas
- Tienda de refrescos
Escrito por la empresa
TONI Online-Shop – Billige drikkevarer, sodavand & energy drinks, slik og m.m. TONI's online shop har de rigtig gode tilbud og billige priser, som du kender fra indkøb i Tyskland, med hurtig levering til dig i Danmark. TONI har et stort udvalg på billig slik og billige drikkevarer – Billig slik som f.eks. chokolade, lakrids, vingummi, bolcher, slikkepinde, karameller, nødder, konfekt, chips, dips, tyggegummi og meget mere. Billige drikkevarer, herunder softdrinks og energy-drinks, som f.eks. Coca-Cola, Fanta, Pepsi, Dr. Pepper, Sprite, Faxe Kondi, Tuborg Squash, Harboe, Egekilde, Ramlösa, Schweppes, Mountain Dew, Red Bull, Monster Energy, Capri Sun og mange flere top mærker til rigtig gode priser.
Información de contacto
Apenrader Str. 41-45, 24939, Flensburg, Alemania
- info@toni.shop
- toni.shop
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Elendigt
Gå aldrig tilbage til en fuser. Dumt og naivt forsøgte jeg at give svindlerne fra Tonni Shop en ny chance. Den 7. Maj bestille jeg så STANDARD varer (Pepsi og Heineken) og atter brillierede firmaet med sin komplette ligegyldighed og inkompetence.
Idag, den 28. Maj 2014 har jeg selvfølgelig stadig intet modtaget. De svarer naturligvis heller ikke på henvendelser.
Således to forfærdelige oplevelser fra samme biks inden for to måneder. Hold jer væk!
Jeg har ikke fået min produgt 🤬 og kan…
Jeg har ikke fået min produgt 🤬 og kan ikke se hvor den er i verden på traking
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt. Vil bruge dem igen. Kunne dog godt bruge en ordreoversigt så man kan se hvad man har bestilt jævnført det man modtager.
jeg bestilte 5 poser skittles i…
jeg bestilte 5 poser skittles i torsdags. De har trukket pengene, men jeg har stadig ikke modtaget min pakke.
Det er så nemt og bestille og varen…
Det er så nemt og bestille og varen kommer lige til døren jeg har handlet her før og vil helt bestemt gøre det igen 🤗
Bestille cool grape den 1 maj har…
Bestille cool grape den 1 maj har stadig ikke fået mine vare de har trukket pengene de svar heller ikke på mail
Bestilte mine vare for 2 uger siden
Bestilte mine vare for 2 uger siden, har stadig ikke modtaget dem.
Gls har ikke fået pakken, selv om de for over en siden skrev pakken var på vej har skrevet til dem men intet svar .
Indtil videre er min oplevelse dårlig
Indtil videre er min oplevelse dårlig. Bestilte varer og de hævede pengene efter 4 dage men efter 8 dage er varerne stadig ikke afsendt! De er dårlige til at svare når man skriver til dem. Så spændt på om jeg får mine varer…….
ingen svar på reklamation
Opdatering 10/5. Nu har jeg fået svar og refunderet de beskadigede varer
En rigtig god service man har tingene i…
En rigtig god service man har tingene i løbet af et par dage det kan jeg godt anbefale hilsen Svend
Toni Shop har det jeg skal bruge
Toni Shop har det jeg skal bruge. Derfor bruger jeg Toni Shop. Og til gode priser.
Der var 12 poser af de bolsjer men det…
Der var 12 poser af de bolsjer men det viste sig at der ingen var og jeg har ikke fået pengene tilbage
Har altid været tilfreds med Toni shop…
Har altid været tilfreds med Toni shop men min sidste ordre har jeg aldrig fået trods flere mails til dem så gider man ikke handle der mere
Forsendelsen blev hurtigt leveret
Forsendelsen blev hurtigt leveret. Vil gerne købe ind hos Toni shop igen.
Uendelig sløv kundeservice
Uendelig sløv kundeservice
14 dage efter bestilling får jeg fredag kl 16 en mail om at en vare desværre ikke er på lager og om jeg vil melde tilbage om hvorvidt jeg ønsker en erstatnings vare eller bare ordren leveret uden den udsolgte vare. Onsdag ugen efter får jeg så en ny mail om at der er 5 af de vare fra ordren der nu er udsolgt og om jeg ønsker erstatnings vare eller levering af ordren. Hvilket fortæller mig at de on fredagen jo slet ikke har gjort noget for at få pakket og sendt min ordre afsted. Vælger derfor helt at annullere ordren og håber nu de er lige så hurtige til at tilbageføre penge som de er til at trække dem.
Forfærdeligt firma, rædsom kundeservice, kommer aldrig til at bruge dem igen, de er simpelthen ikke besværet værd.
Fair skal være fair
Fair skal være fair. Efter over en måned modtog jeg mine ting, dog i forskillige kasser selvom jeg bestilte en del dåser. Hvis du bestiller fra Toni kan du forvente at du intet svar får fra deres kundeservice. Mit råd er at bestille fra de andre sider som tilbyder levering. De svare i det mindste på deres mails.
bestilte fredag , modtog det mandag med GLS.
Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Toni,
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.