Bestilte diverse varer på hjemmesiden. Nemt og lige til. Pakken blev afsendt hurtig og GLS leverede også pakken hurtigt. Billig fragt i forhold til vægt og afsendelse fra Tyskland. Har ikke åbnet... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg havde bestilt 4,5 kg kattemad til vores steriliserede kat, Ib. På billedet i Toni.shop kunne man tydeligt se, at varen var til steriliserede katte. Alligevel sendte Toni shop mig kattemad beregne... Ver más
Fik alt jeg havde bestilt - eneste minus er mangel på kommunikation i forhold til forsendelse, men der var de hurtige til at svare da jeg sendte en mail. Besked med tracking nummer når varen bliver... Ver más
Jeg har to gange via deres hjemmeside lavet en reklamation på samme ordre fra marts måned uden at høre noget som helst tilbage Opdatering 10/5. Nu har jeg fået svar og refunderet de beskadigede var... Ver más
Información sobre la empresa
- Supermercado de descuentos
- Proveedor de bebidas gaseosas
- Distribuidor de bebidas
- Tienda de golosinas
- Exportador de alimentos y bebidas
- Tienda de refrescos
Escrito por la empresa
TONI Online-Shop – Billige drikkevarer, sodavand & energy drinks, slik og m.m. TONI's online shop har de rigtig gode tilbud og billige priser, som du kender fra indkøb i Tyskland, med hurtig levering til dig i Danmark. TONI har et stort udvalg på billig slik og billige drikkevarer – Billig slik som f.eks. chokolade, lakrids, vingummi, bolcher, slikkepinde, karameller, nødder, konfekt, chips, dips, tyggegummi og meget mere. Billige drikkevarer, herunder softdrinks og energy-drinks, som f.eks. Coca-Cola, Fanta, Pepsi, Dr. Pepper, Sprite, Faxe Kondi, Tuborg Squash, Harboe, Egekilde, Ramlösa, Schweppes, Mountain Dew, Red Bull, Monster Energy, Capri Sun og mange flere top mærker til rigtig gode priser.
Información de contacto
Apenrader Str. 41-45, 24939, Flensburg, Alemania
- info@toni.shop
- toni.shop
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Nemt at navigere på hjemmesiden
Nemt at navigere på hjemmesiden, nemt at bestille og hurtig levering med god information undervejs. Ydermere en vare til en fin pris.
en af de bedste leverandører
Easy ordering and follow true responce…
Easy ordering and follow true responce from the supplier.
Super hurtig levering
Super hurtig levering. God information hele vejen igennem.
Dejlig og modtager en pakke fra jer af
Dejlig og modtager en pakke fra jer af. Det kommer hurtigt frem.
Perfekt alt var som det skulle være
Complete scam
Complete scam
I never received my products.
All calls and emails has been ignored.
The number listed on their website is fake.
We are sending a court notice.
As they seem to reply to trust pilot only.
Where is my order?
Order number: TO17404
Hurtig og effektiv forsendelse…
Hurtig og effektiv forsendelse forsvarligt emballeret!
Hurtig levering og alt var som bestilt
Chips fra Tyskland
Nem hjemmeside, gennemskueligt. Leveret til tiden. Super godt.
Hurtig og nem levering
Hurtig og nem levering. Alt hvad jeg bestilt har i orden.
Gode priser og hurtig levering..Super
Werde die Süßwarenauswahl des TONI…
Werde die Süßwarenauswahl des TONI Shops weiterempfehlen. Sie bieten eine breite Vielfalt an köstlichen Leckereien. Die Qualität und der Geschmack sind außergewöhnlich.
hurtigt og fin varer og levering ;-)
Hurtigt ekspedition
Hurtigt ekspedition, lækre vare,overskuelig hjemmeside og fair priser, skulle jeg endelig være ked af noget så er det, varene hurtig er udsolgt,så man skal ikke tænke for længe over hvad man gerne vil købe.
Hurtige pakker
Udmærket service
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.