1. Contratista de aire acondicionado

Gespecialiseerd in verkoop, onderhoud en advies in airco's en warmtepompen. Bij Top Conditioning begint alles met uw wensen. Ons introductiegesprek vormt hiervoor de basis. We luisteren naar uw behoeften en stemmen daar onze service op maat op af. Vervolgens streven we naar een soepel stappenplan en een topresultaat dat aan al uw verwachtingen voldoet. Neem contact op voor een airco plaatsing of service op maat.

3,3

Medio

3,3

Comprobamos las opiniones

TOP AIRCONDITIONING

Eigenlijk zegt de naam het al TOP Conditioning👍heeft vandaag bij mijn vrouw der nagelsalon nageldaantje.nl een hele mooie split unit opgehangen en geïnstalleerd, Samen met zijn team hebben ze vanuit de gang(split level woning) een unit op het dak laten takelen en een perfect mooi afgewerkte airco geplaatst!
Lars en jouw zeer nette team nogmaals dank voor de mooie plaatsing💪

11 de agosto de 2026

OPLICHTER

Mensen trap er niet in deze man is oplichter komt zijn afspraken niet na aub kijk uit hij vraagt om een aanbetaling daarna zie je hem niet als je de aanbetaling niet betaald word hij agresief aub kijk uit 2000 euro aanbetaald en nooit meer gezien KIJK UIT!!!

25 de junio de 2026

Erg asociale medewerkers

Erg asociale medewerkers , zeker van de bestuurder van de bus met kenteken vzp-02-F ,die schroomt niet om zijn mening te geven en daarbij kracht bij te zetten met gebaren als het in zijn idee te langzaam gaat of niet volgens zijn manier . Zeker op de weg rijp voor wegmisbruikers !, voor een " jong" bedrijf zeker positieve reclame !

26 de marzo de 2026