Klosterparks Allé 10, 4100 Ringsted, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det værste fup firma/ forretning Fik skifte skærm og touch knappen på min iPad og købte den dyre skærm med garenteret i 6 mdr , for hvis knappen nu rykke sig var det godt ta garenti i 6 mdr Nu ko... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har købt flere produkter hos dem. Derudover har jeg skiftet panserglas på flere telefoner. Har altid været glad for de produkter, jeg har købt hos dem, og det hjælp, jeg har fået.

Información sobre la empresa

1. Tienda de reparación de teléfonos celulares
  2. Tienda de accesorios para teléfonos celulares
  3. Servicio de reciclaje y desbloqueo de teléfonos móviles
  4. Tienda de celulares
  5. Servicio informático

Escrito por la empresa

TopFone - Din Pålidelige Partner til Mobilreparationer og Tilbehør. Hos TopFone er vi specialister i hurtige og pålidelige reparationer af mobiltelefoner og tablets. Vores erfarne teknikere kan reparere en lang række enheder, herunder iPhones, iPads, Samsung, OnePlus, Huawei og de nyeste smartphones, på kun 15-45 minutter. Vi forstår, hvor vigtigt det er at have en velfungerende enhed, og derfor tilbyder vi en effektiv service, så du kan komme tilbage til din hverdag uden lange ventetider. Vi har fem butikker strategisk placeret for at være let tilgængelige for vores kunder. Du kan finde os i Frederikssund, Stenløse, Farum, Amager og Ringsted, hvor vores venlige personale står klar til at hjælpe dig med alle dine mobilbehov. Ud over reparationer tilbyder vi et bredt udvalg af kvalitets tilbehør til de største mærker, herunder Apple, Samsung, OnePlus og mange flere. Uanset om du leder efter covers, opladere, skærmbeskyttere eller andet tilbehør, kan vi hjælpe dig med at finde det perfekte produkt. Hos TopFone er kundetilfredshed vores højeste prioritet. Vi stræber efter at levere en fremragende kundeoplevelse, hver gang du besøger os. Tøv ikke med at kontakte os for alle dine mobilbehov – vi er her for at hjæl

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det værste fup firma/ forretning

Det værste fup firma/ forretning
Nu kommer og vil ha lavet min knap på garanti så siger det at det kun er skærmen de dækker i 6 mdr selv og touch også stå på kvittering
I går sagde de at chef reparatør var der i dag men det var han heller ikke
I skal ikke stole på dem de er fulde af løgn kan ikke anbefale og indlever noget til rep der

20 de noviembre de 2025
Opinión espontánea

Fantastisk oplevelse

Jeg har for nyligt fået repareret min smadret telefon. Jeg var i starten lidt usikker på at den var til at rede. Men her blev jeg mødt af et super sødt og engageret personale, som forsikrede mig om at det ville lykkedes. Efter blot 15 minutters ventetid blev jeg positivt overrasket med en ny telefon som jeg næsten ikke kunne genkende. Kan varmt anbefales hvis man ønsker kvalitets service til en rimelig pris!

18 de julio de 2024
Opinión espontánea

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.