Consulta las opiniones de los clientes
Skulle havde mit oplader stik og det gik helt perfekt hurtig betjenten gode priser fik endda en lille smule rabat 😉
Fantastisk service!!! Indleverede gammel iPhone, der var gået i sort og var kogende varm. Efter 1 døgn på værksted fik jeg den retur i totalt ok stand og med alle data intakte! Jeg lånte en tel... Ver más
La empresa ha respondido
Var idag nede i butikken i egedalcenteret for at få nyt panzerglas på min datters mobil men skærmen under var fuldstændigt smadret. Den søde medarbejder fiksede både panzerglas og ny original skærm på... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de reparación de teléfonos celulares
- Tienda de accesorios para teléfonos celulares
- Servicio de reciclaje y desbloqueo de teléfonos móviles
- Tienda de celulares
- Servicio informático
Escrito por la empresa
TopFone - Din Pålidelige Partner til Mobilreparationer og Tilbehør. Hos TopFone er vi specialister i hurtige og pålidelige reparationer af mobiltelefoner og tablets. Vores erfarne teknikere kan reparere en lang række enheder, herunder iPhones, iPads, Samsung, OnePlus, Huawei og de nyeste smartphones, på kun 15-45 minutter. Vi forstår, hvor vigtigt det er at have en velfungerende enhed, og derfor tilbyder vi en effektiv service, så du kan komme tilbage til din hverdag uden lange ventetider. Vi har fem butikker strategisk placeret for at være let tilgængelige for vores kunder. Du kan finde os i Frederikssund, Stenløse, Farum, Amager og Ringsted, hvor vores venlige personale står klar til at hjælpe dig med alle dine mobilbehov. Ud over reparationer tilbyder vi et bredt udvalg af kvalitets tilbehør til de største mærker, herunder Apple, Samsung, OnePlus og mange flere. Uanset om du leder efter covers, opladere, skærmbeskyttere eller andet tilbehør, kan vi hjælpe dig med at finde det perfekte produkt. Hos TopFone er kundetilfredshed vores højeste prioritet. Vi stræber efter at levere en fremragende kundeoplevelse, hver gang du besøger os. Tøv ikke med at kontakte os for alle dine mobilbehov – vi er her for at hjæl
Información de contacto
Egedal Centret 55, 3660, Stenløse, Dinamarca
- +4522666669
No consta que solicite reseñas
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
FIk monteret panzer glas gratis
De monterede mit panzerglas uden beregning.
Oplader stik hos topfone
Venlig ,hjælpsom og imødekommende af…
Venlig ,hjælpsom og imødekommende af Majd.
Topfone Stenløse refunderer ikke køb
Topfone Stenløse betaler ikke fejlkøb tilbage 3 min. efter købet. Medarbejder oplyser, de har problemer med deres nye betalingsanlæg og man skal sende en mail, så får man pengene tilbage. Medarbejder beholder varen og giver kvittering på købet, som man så skal tage billede af og sende på mail til Topfone.
Vi har nu sendt 3 mails, som vi ikke får svar på. Vi har ringet til Topfone, der lovede at betale købet tilbage. Vi har været tilbage i butikken i Stenløse, hvor medarbejder nu oplyser, der kan gå 2 uger før pengene udbetales.
Det er enormt dårlig service.
Vi er bekymret for om vi overhovedet modtager vores penge retur, det virker utroværdigt. Især når man kan sende 3 mails der aldrig bliver svaret på og ringe mange gange og være nr. 1 i køen og aldrig komme igennem.
Fremragende service og venlig betjening…
Fremragende service og venlig betjening og sidst men ikke mindst hurtig levering.
Hurtig, kvalitetsbestemt og serviceminded oplevelse
Jeg fik skiftet for- og baglas samt batteri og nyt cover til IPhone 8.
Der blev forhandlet en god pris, og alt kunne gøres inden for få timer med stor tilfredshed.
Sidenhen har de også hjulpet mig med at fixe mit kamera uden beregning.
Stedet kan klart anbefales.
Det var bare en perfekt oplevelse man kunne finde alt hvad man havde brug for!
Jeg var virkelig imponeret over den service, jeg fik hos TopFone, da de reparerede min telefon. Personalet var super venlige og vidende, og de forklarede tydeligt, hvad der var galt med min telefon, og hvordan de ville fikse det. Det bedste var, at det kun tog dem 30 minutter at reparere den! Jeg havde forventet at skulle vente meget længere, men de var virkelig effektive. Jeg er meget tilfreds med resultatet, og min telefon fungerer som ny igen. Jeg kan varmt anbefale TopFone til alle, der har brug for en hurtig og pålidelig telefonreparation.
V.H Luna Til Stenløse topFone
Super service og hurtig reparation💪
Jeg havde problemer med at min telefons…
Jeg havde problemer med at min telefons USB C stik ikke sad ordentligt fast. Så når jeg prøvede at oplade min telefon ville stikket falde ud meget nemt. Jeg ved godt lidt om telefoner og i sådan et tilfælde er det 9/10 af gange bare støv som sidder inde i stikket. Men i topfone Stenløse mente han at jeg skulle have et helt nyt stik i min telefon som ville koste 999 kr fordi. Som han sagde “man kan ikke fjerne støvet fordi det ødelægger telefonen” som bare ikke er rigtigt fordi det ødelægger kun telefonen vis man bruger metal og ikke plastik pinde. Så ikke brug topfone dårligt service og de aner ikke hvad de taler om
Her er en lille opdatering 17/6-25. Da jeg har fået et svar fra topfone. Og jeg vil bare lige tilføje at det svar som jeg fik er ret uprofessionelt, grundet du skriver ting som jeg aldrig nævner i min anmeldelse så som “ at jeg selv har prøvet at rense min telefon flere gange uden held” som jeg aldrig skriver noget om jeg skriver at 9/10 gange er tilfældet skyldte støv. Og så for jeg også at vide i topfone svar at de ikke tilbyder rensning og det over også okay. Men det var bare ikke det jeg fik at vide nede i butikken, hvor den meget uprofessionelle person sagde at det ikke kan lade sig gøre at rense stikket. Som heller ikke er rigtigt da Apple selv skriver på deres support hjemmeside at det godt kan lade sig gøre. Så at få at vide at det ikke kan lade sig gøre og derfor i stedet prøver at udnytte en persons uvidenhed, er nok det mest uprofessionelt en butik kan gøre. Så jeg kan ikke anbefale topfone.
Ps. En lille ting mere jeg det andet sted jeg tog hen til havde ikke noget problem. Men som de også siger at det ikke er første gang de høre kunder som er utilfredse med topfone generelt og ikke kun den i Stenløse.

Respuesta de TopFone - Stenløse
Tak for god betjening
Køb ikke hvis du skal bruge en kvittering
Opdateret opslag:
Efter en god og konstruktiv dialog med Raafat fra TopFone har jeg fået et langt bedre indtryk. Det var tydeligt, at der er en oprigtig vilje og interesse i at tage ansvar og finde løsninger på de udfordringer, man kan møde i kundeservicebranchen.
Som tidligere nævnt har jeg handlet i butikken flere gange før, og den unge kvinde, der plejer at være i butikken, er altid smilende og serviceminded fra det øjeblik, man træder ind ad døren. Jeg er blevet lovet, at jeg modtager min købsdokumentation inden for de næste par dage.
Oprindeligt opslag:
Har brugt TopFone i Stenløse et par gange og har altid været mødt af god kundebetjening. Men senest køb d. 16. April har været ærgerlig. Eftersom jeg ikke har kunne få udleveret en kvittering for mit køb noget jeg har behov for når min arbejdsgiver skal kunne refundere mig. Undskyldningen på dagen var at "maskinen" ikke virkede, de fik min mail og telefon nr. men der er ingen feedback. Når man ringer bliver og vælger den specifikke butik bliver man bedt ligge på og ringe igen og trykke 9 for kundeservice. 20 minutter efter på vendt giver man op. opsummering. god kundeservice ved køb men hvis du skal bogføre dine køb så vælg en anden løsning.
Bedste service :-) Min datter og jeg…
Bedste service :-) Min datter og jeg var i TopFone i Stenløse og det var en virkelig god oplevelse.
Ekspedienten var dygtig og effektiv - vi fik præcist det vi havde brug for.
Stor anbefaling herfra.
God service og billige priser
God service og billige priser, kan helt klart anbefales.
Rigtig god og hurtig service
Rigtig god og hurtig service, fik gratis cover med ved skift af bagskærm og panserglas
Prisen for kabel 3 x højere end andre steder
Købte igår en kabel uden at undersøge prisen online. Har lige set at den ligger på gennemsnit til 1/3 af prisen.

Respuesta de TopFone - Stenløse
Jeg fik repareret min tlf hos Topphone
Jeg fik repareret min tlf hos Topphone, og jeg er meget tilfreds. Personalet var meget professionelt og hurtigt til at reparere fejlen. Reparationen blev udført godt, og min telefon fungerer som den er ny. Butikken er også pæn. Jeg kan klart anbefale dem til alle, der har brug for mobilreparation.
Jeg har været i topform i dag med en ny…
Jeg har været i topform i dag med en ny telefon de hjælp mig rigtig meget
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.