Har köpt säkert minst 5 burkar kreatin häifrån känner av stryka mer pump mer tryck i armarna. paketen har alltid kommit inom 2-3 dagar Väldigt nöjd riktigt bra pris med!
Bra pris, kommer i tid, bra webbplats. Det enda som ska jag rekomendera är betalning genom Klarna. Nästan alla har Klarna appen och är mycket säkrare särskild för de gamla, man får påminnelse några gå... Ver más
La empresa ha respondido
Gjorde en beställningbpå power bars men varorna verkar inte ha skickas iväg trots både gått flera dagar nu verkar paketet ha försvunnit i Oskarshamn men företaget var inte så intresserad av hjälpa mig... Ver más
La empresa ha respondido
Toppen! Har nyligen flyttat produktionsort från Norrköping till Gamleby. Det finns lite bekymmer med lagersaldo men sedan fattar jag att produkterna är eftertraktade då priserna är galet mycket bättre... Ver más
Escrito por la empresa
Välkommen till Topformula, där svensk tillverkningsprecision möter dina hälsobehov. Med en stolt tradition sedan 2004, står vi i spetsen för hälsokostindustrin och levererar våra produkter direkt från vår fabrik i Gamleby till över en kvarts miljon kunder över hela landet.
No consta que solicite reseñas
Ha contestado el 40% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Bra pris och produkterna håller…
Bra pris och produkterna håller högkvalite.
Har handlat av dem i flera år
Har handlat av dem i flera år. De har bra produkter till bra priser och snabba leveranser till dörr!❤️💕
Bästa sortimentet till överlägset bästa…
Bästa sortimentet till överlägset bästa priserna. På Topformula finns allt jag behöver!
Jo köpte mjölksyrebakterier
Jo köpte mjölksyrebakterier, tyckte jag fick en konstig smak i munnen efteråt tog ett tag innan jag förstod att det smakade mögel
Kanske de råkat bli fel, känner inte att jag själv gjort ngt fel med burken dom gånger jag tagit kapslarna
Men tar även kostillskott för kvinna, vitaminer å mineraler den känns bra, tog blodprover för ett tag sedan, många olika å allt såg bra ut så känns pålitligt med den, tänkte om upptaget skulle vara för mkt, få förhöga värden eller nått
Är ju svårt ge omdöme när man inte har någon aning om värden i kroppen
En vän hade 13 i dvitamin vilket är väldigt lågt han fick upp sitt värde till bra med top formulas d vitamin, vart ju bra de :)
Väldigt bra priser o fantastisk…
Väldigt bra priser o fantastisk kundsevice..(Gun-Britt
Pettersson)
Suberbra!
Topformula har toppenbra produkter till humana priser och snabb leverans. Har bara behövt kontakta dem en gång angående rödbeta bag-in-box som inte smakade bra. Ringde till dem, fick svar på en gång och pengarna tillbaka utan strul. Rekommenderas varmt.
Varning
Varning
De lägger till extra avgifter på fakturan
Går inte att få kontakt med dem!!!!!
Bra priser, snabb frakt!
Alltid nöjd med leveranser och produkter! Den "nya" frakten Early Bird är jättebra...Rekommenderas starkt...
Lurad
För det mesta tycker jag dom har bra produkter och bra service.
Jag har handlat deras BCAA pulver under ett tag nu och tycker det är en bra produkt.
Men började inse nu på senaste påsen att det inte stämmer med mått. På påsen står det att det är 33 portioner, 1 portion = 1 skopa.
Men det är bara ca. 21-22 skopor med pulver i påsen så något stämmer inte!
Känns lite som man blivit lurad då det skiljer mycket från 33 till 21-22 skopor.….
Har mailat dem om detta för 2 månader sen, inget svar! Försökte lägga en recension om produkten men dom publicerar inte recensioner med mindre än 3 stjärnor, skrämmande!
Dessutom har priset gått upp rejält...
Snabb frakt och bra priser
Snabb frakt och bra priser. Rek köpa härifrån! Handlat flera ggr, alltid gått bra! +++++
DEN BÄSTA FÖRETAGET INOM HELA EU!
DEN BÄSTA FÖRETAGET INOM HELA EU!
TOPFORMULA! SUPERB ATT NI ÄR!
Helt sjukt bra
Helt sjukt bra, fick leveransen på 2 dagar och priserna på produkterna är extremt bra speciellt för en student med lite mindre pengar för överprisade kosttillskott. 10/10 har inget dåligt att säga!
Virkelig dårlig kundepleje
Virkelig dårlig kundepleje - varen kommer ikke, som aftalt. Skrevet til dem 2 gange men de svarer slet ikke. Fakturaen blev ikke betalt før jeg havde modtaget den bestilte vare, hvilket kostede mig yderligere kr 90 pga drøjelseafgift - trods ovenstående forløb
Kan ikke anbefale at købe produkter fra Topformula
Helt okej!
Bra priser och jag fick det jag hade beställt, men de delade upp min beställning i olika försändelser utan att kommunicera det och har inte svarat på mejl när jag har frågat vart resten av min beställning blev av. Till slut kom den ju, men de har fortfarande inte svarat. Kommunikationen från företagets sida är urdålig!
Super bra butik och billiga priser plus…
Super bra butik och billiga priser plus man får rabatter som de har utlovat plus inte mindre viktigast av allt att leveransen är snabb. Går smidigt att beställa på deras hemsidan med flera olika betalmetoder och smidigaste är Swish.
Den bästa butiken någonsin
Den bästa butiken någonsin. Priserna är löjligt låga.
Levererades ett dygn efter jag…
Levererades ett dygn efter jag beställt! Väldigt billiga priser. Grymt nöjd
Mycket nöjd!
Bra sortiment till bra priser. Vid mitt senaste ordertillfälle blev jag tyvärr tvungen att ändra i min beställning. Fick snabb hjälp att lösa mitt problem av Michaela på kundservice.
Efter en vecka har de inte lyckats…
Efter en vecka har de inte lyckats skicka min order. Så kommer inte att handla där nån mer gång.
Lita ej på deras omdömen
Två saker som gör mig missnöjd och att jag inte kommer handla hos Topformula igen
1, deras produktomdömen är fejk. De registrerar helt enkelt inte sämre omdömen. Klart alla produkter får toppoäng då. Detta är hyckleri. Andra sidor har ärliga omdömen, vad har Topformula att dölja? De svarade de inte på när mitt konstruktiva, låga omdöme ej publicerades. Produkten var under all kritik
2, struntar i att hålla lagersaldot uppdaterat och informerar inte sina kunder utan leverans bara uteblir
Nej, blir inget mer köp hos er
Más información sobre otros tipos de reseñas.