Tophaar heeft in mijn ogen erg goede service! Snel en vriendelijk antwoord op mijn vragen, fijn advies en altijd bereid om dat stapje extra te zetten voor de klant (zoals een extra rolletje tape mee... Ver más
La empresa ha respondido
Ben na pakweg 6 a 7 jaar nog steeds blij dat ik de stap naar Tophaar heb gemaakt, de toewijding en betrokkenheid van Salvatore Chantal en Esther is geweldig voelt als sparringpartners om voor elke... Ver más
La empresa ha respondido
Ik ben overgestapt van EchthaarKliniek naar TopHaar i.v.m. de afstand. Voordat ik een haarwerk bij TopHaar bestelde heb ik een fijn en duidelijk adviesgesprek met Salvatore gehad en ben daarna geholpe... Ver más
La empresa ha respondido
Tophaar is dé expert in onzichtbare haaroplossingen —van volledige haarwerken tot verfijnde extensies— voor zowel mannen als vrouwen. Of je nu kampt met (erfelijke of medische) haaruitval of simpelweg extra volume en lengte wilt, jullie maatwerk en voorraadoplossingen bieden een passende én direct toepasbare look. Met innovatieve bevestigingstechnieken (vrij afneembaar, semi-permanent of permanent), kunt je zorgeloos sporten, zwemmen of slapen. Klanten profiteren van: Persoonlijk advies van gespecialiseerde haarexperts Vergoeding via zorgverzekeraars dankzij HSBN- en SEMH-aansluitingen Flexibele prijzen: van betaalbare synthetische modellen tot luxe maatwerk Beschikbare onderhoudsproducten en transparante abonnements- en strippenkaartopties
Heezerweg 204, 5614 CK, Eindhoven, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Ik ben al jaren super te vreden. In overleg is er veel mogelijk en ze denken met je mee.

Respuesta de Chantal
Kom al jaren bij jullie, altijd top!!!! Super goede service.

Respuesta de Chantal
We zijn super goed geholpen door het team van Tophaar . Mijn dochter van 15 met Alopecia is weer helemaal gelukkig en heeft meer zelfvertrouwen door haar nieuwe haarwerk . Ze denken echt met je mee en ze voelde zich meteen op haar gemak. Jammer dat we ze niet eerder ontdekt hebben, want wat een groot verschil met andere haarwerk specialisten in de buurt zeg ! ( zeker voor een jonge puber meid)
Wij zijn super blij met ze . Bedankt voor de fijne hulp en begeleiding jullie zijn TOPPERS!!!

Slechte kwaliteit haren.
Gaan meteen klitten.
Vervolgens geven ze de shampoo de schuld,! Heb vaker haarmatten gehad, nooit geen problemen mee gehad.
Als je een bericht stuurd krijg je niet eens antwoord.
Niet wat ik van tophaar gewend ben, ERG JAMMER!

Respuesta de Chantal
Ik kom al jaren bij Salvatore en Chantal.. ben altijd er fijn goed geholpen Salvatore denkt altijd aan het beste voor je.. mooie haarwerken niemand die ooit heeft gezegt heb je een pruik op? Zo mooi zijn de haarwerken.. hoop nog jaren met jullie samen te zijn... bedankt voor al die jaren!

Respuesta de Chantal
De eerste keer was voor mij (en net als ieder) vrij spannend. Je haren eraf om hier een haarwerk op te plaatsen is een hele stap! Nu inmiddels 2 jaar verder ben ik tot op de dag van vandaag nogsteeds super tevreden ermee. In het begin was het wel wennen, maar nu is het standaard routine en is het afgalen en terugplaatsen een fluitje van een cent! Tophaar adviseerd je goed, geeft duidelijke uitleg en met een dringende situatie is er altijd wel iemand beschikbaar. Ik beveel tophaar ten zeerste aan 👏

Respuesta de Chantal
Dankjewel Salvatore, super blij met mijn haar stuk. vol me meteen weer een stuk zelfverzekerder !
ONTZETTEND BLIJ MET MIJN 1STE HAARWERK
Ik was al bij verschillende haarwerkspecialisten geweest voor informatie maar bij Tophaar had ik meteen een goed gevoel.
Zeer vakkundige vriendelijke mensen.
Ze nemen de tijd voor je , geen moeite is te veel en ze komen hun afspraken na.
Alles word perfect geregeld met je zorgverzekeraar.
Het haarwerk is erg mooi ,van goede kwaliteit en dat voor een zeer aangename prijs. Ik krijg veel complimenten erover , dat doet een mens goed.
Nog bedankt voor de goede service Team Tophaar.
Mijn volgende haarwerk is zeker weer van Tophaar.
TOPHAAR IS TOP !!!

Respuesta de Chantal
Om te beginnen werd er snel gereageerd op mijn mail. Na een telefoontje voor meer informatie, kon ik twee dagen later al een afspraak maken om pruiken te komen passen. Erg persoonlijk geholpen door een vriendelijke medewerkster in een aparte ruimte. De pruik die je bestelt wordt volledig vergoed door de ziektekostenverzekeraar Ik kwam bijna kaal binnen en ging even later weer naar buiten met een mooie kop vol haar. , Een zeer prettige ervaring!!

Respuesta de Chantal
After the first appointment, an appropriate system was recommended. The fitting was carried out very nicely and also the follow-up sessions. Overall a very positive experience and would definitely recommend them.
Hallo Salvatore en Chantal,
Sinds 2 weken geniet ik van mijn nieuwe Echt Haar topper!
Door jullie op een prettige manier besproken en samengesteld. Het lijkt precies mijn eigen haar!
Ik krijg veel complimenten over het model en de mooie kleur.
Daarbij ook nog eens voor een aangename prijs icm de vergoeding van de zorgverzekeraar.
Sinds 8 jaar draag ik haarwerken maar dit haarstuk van TOPHAAR is echt top!
Dus voor nieuwe klanten net als ik, aarzel niet en waag de sprong naar Eindhoven!
Groetjes, Wilma uit Gorinchem

Respuesta de Chantal
Topteam van Tophaar, deskundig, adequaat, vriendelijke ontspannen sfeer.
Niets negatiefs op aan te merken ;-))

Respuesta de Chantal
Ik ben sinds een half jaar regelmatig bij Salvatore, Chantal en Esther geweest. Hetzij om te passen, uitzoeken of ophalen van mijn haarstukken. En niets dan lof voor alle mensen die bij Tophaar werken. Mijn haarstukken zijn echt geweldig. Ik voel me, sinds een hele lange tijd weer, een echte vrouw met mooie haren.
En daar dank ik het team van Tophaar uit de grond van mijn kleine hartje van. Deze mensen zijn altijd vriendelijk, geduldig, zeer correct maar voornamelijk, echte pure mensen die weten waar ze over praten. En snappen wat haren voor je kunnen doen.
Tophaar is en blijft mijn Topteam.
Ik blijf klant voor het leven.

Respuesta de Chantal
Vorige week mijn eerste levering gekregen in de salon. Aardige mensen, en ontzettend blij met het resultaat.
Ik draag nu ongeveer 4 jaar een maathaarwerk van Tophaar. Had ik Tophaar maar eerder gevonden, niemand heeft ooit opgemerkt dat ik een haarwerk draag en ik ben er dan ook erg blij mee! De haarwerken zijn erg mooi en van uitstekende kwaliteit en gaan bij mij gemiddeld langer dan een jaar mee.
Bedankt voor de goede service Chantal, Esther en Salvatore!

Snel antwoord op vragen.
Goede uitleg.
Duidelijke afspraken.
Afspraken goed nagekomen.
Alles geregeld met zorgverzekeraar.
Top!!
Ik kom zeker terug.

Respuesta de Chantal
De beste haarwerkspecialist ooit! Al ruim 11 jaar worden mijn haarwerken door Tophaar verzorgd en al 11 jaar maakt Tophaar mij blij. Prachtige haarwerken, volledig naar wens gemaakt en dan ook nog eens voor een menselijke prijs. Een mooi haaarwerk hoeft niet zo vreselijk kostbaar te zijn, dat heeft Tophaar voor mij wel bewezen! Dolgelukkig dat Tophaar mij het gevoel geeft dat ik 'niet van echt te onderscheiden' haar draag. Sterker nog: niemand ziet dat ik een haarwerk draag! Fantastisch, dank voor de 11 jaar en op naar de volgende járen!

Respuesta de Chantal
Wat ben ik blij met mijn pruik!!
Omdat het voor mij tijdelijk is, dacht ik eerst, ik doe wel mutsjes op. Totdat jullie de pruik bij mij opzetten! Mijn man en ik (en later ook familie en vrienden) stonden er versteld van hoe goed het stond en je kunt ook echt niet zien dat het niet mijn eigen haar is. En dan de warmte waarmee jullie mij hielpen, niets dan lof!!
Groetjes, Riekie

Respuesta de Chantal
WoW! Wat een goede ervaring, ik heb gebeld en info besproken, was allemaal duidelijk en alles is geregeld met de zorgverzekering. Wat een interesse ze hier in je hebben is echt noemenswaardig, lief en oprecht! Mocht ik in de toekomst iets nodig hebben, kom ik zeker terug!

Respuesta de Chantal
Ik heb nu het 4de maat haarwerk aangeschaft. Gemiddeld doe ik er een jaar mee, zet het haarwerk wel s,nachts af.
Onderhoud is zeer gemakkelijk, wassen creme erin laten trekken uitspoelen en laten drogen op een kop. In model brengen met o. a. Gel.

Respuesta de Chantal
Más información sobre otros tipos de reseñas.