Valorada con 5 estrellas sobre 5

Had een knuffel besteld via groot partnerbedrijf voor een verjaardag .na kado gegeven te hebben was helaas de batterij al na een uurtje leeg. Contact opgenomen en kon de knuffel (ondanks ontbreken kaa... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had meerdere moody octopussen besteld, en er zaten er een paar tussen die niet blij en boos keken, maar aan beide kanten boos. Toen ik dat mailde en voorstelde de boos-boos kijkende octopussen teru... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topservice en snelle levering. We hebben een grote knuffel besteld voor de eerste verjaardag van onze zoon, maar kregen per ongeluk de verkeerde geleverd. Na een mailtje hierover kregen we vrijwel dir... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn bestelling was goed verpakt en snel geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding en mijn zoontje is helemaal blij ! Ze hebben groot assortiment aan knuffels die gunstig geprijsd zijn. Zeker een aan... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de juguetes para niños

Escrito por la empresa

Grootste aanbod Pluche Knuffels van Nederland en België! Op werkdagen voor 16:00uur besteld is de volgende dag al in huis! Wij verzenden met PostNL. Alle pluche knuffels worden direct geleverd uit eigen voorraad! Voor vragen neem gerust contact met ons op via email of telefoon.

4,6

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Aanrader

Snelle levering en kwaliteit van het bestelde product was goed en naar verwachting. Keurig op tijd voor de verjaardag van mijn dochter.

14 de octubre de 2024

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leuke webshop met zeer groot aanbod

Leuke webshop met zeer groot aanbod! Ook snelle levering. Vrijdag middag besteld zaterdag ochtend al in huis!

3 de enero de 2025

Gewoon top ‼️

Mensen met hart voor de zaak, super vriendelijk om mee te handelen. Fijne ervaringen. Hoge kwaliteit knuffels. Ja al met al absoluut 5 sterren waard. Doe met liefde zaken hier. Mvg Len

16 de enero de 2025

Product goed levering goed

Product als omschreven, geleverd binnen een dag, zelfs tijden deze drukke periode van kerst. Prima in orde

20 de diciembre de 2024

Hele mooie knuffel

Hele mooie knuffel
Heel blij mee

14 de enero de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top service en snel geleverd!

Capibara knuffel besteld voor de verjaardag van mijn zoon. Hij wilde persee de capibara in fruit vorm. Maandag middag besteld, en de volgende dag stond het pakketje als voor de deur. Super service weer! Hier een gelukkig kind op de bank met zijn knuffeltje :)

6 de enero de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prettige ervaring en mooie teddybeer

Fijne webshop. Teddybeer met hart voor m'n vrouw besteld als cadeau, netjes op tijd geleverd. Knuffelbeer is van goede kwaliteit. Bedankt!

15 de enero de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering , goede service !!!
Top

3 de enero de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top website met mooie spullen!

Een fijne website. Mijn cadeautjes waren de volgende dag bezorgd en vielen goed in de smaak!

6 de enero de 2025

Goed geregeld, fijne webshop

Snelle verzending, goede service en kwaliteit! Helemaal tevreden.

10 de enero de 2025

Diverse Pokémon knuffels besteld

Diverse Pokémon knuffels besteld, super snel geleverd en echte kwaliteits knuffels!

Als je een knuffel zoekt is, dit echt een aanrader, jullie zien mij zeker terug!

16 de enero de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kindjes helemaal blij met hun knuffels…

Kindjes helemaal blij met hun knuffels !
Super goeie kwaliteit en super snel in huis.
Zeker een aanrader.

10 de enero de 2025

Alles goed verpakt

Alles goed verpakt , snel geleverd !!

15 de enero de 2025

Bedankt voor de leuke review Groetjes van Topknuffels.nl

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.