Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik moest er wat langer op wachten, i v.m. een menselijke fout bij PostNL, maar vandaag is mijn pakketje zkittles dan toch aangekomen. Meteen even gaan zitten om een pijpje puur te proberen, en onmidde... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Heb wat besteld, vervolgends nooit een track en trace code ontvangen, meerdere mailtjes (5) gestuurd met elke x ruim 24 uur ertussen en geappt naar hun whatsapp maar tot op heden geen reactie bestel h... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

My package arrived full of flowers oils and surprises. Very professional, the package arrived in less than 24 hours, and with impeccable packaging! I have already tried your products and it was... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de hierbas

Escrito por la empresa

TopShelf CBD producten tegen eerlijke prijzen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Heb wat besteld

Heb wat besteld, vervolgends nooit een track en trace code ontvangen, meerdere mailtjes (5) gestuurd met elke x ruim 24 uur ertussen en geappt naar hun whatsapp maar tot op heden geen reactie bestel hier niet!

15 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dus aankoop gedaan bij topshelfcbd..

Dus aankoop gedaan bij topshelfcbd , en waren zeer vriendelijk niet in de weekend bereikbaar maar waneer ze dat waren overal netjes antwoord op gegeven, niet alleen dat maar ze wouden me 2x de zelfde pakket op sturen omdat ik waarschijnlijk alleen de automaat had ingevuld en ze waren bezorgt dat ik dan de pakket niet zou ontvangen , maar alles is gelukkig goed gekomen als jullie dit lezen ik waardeer deze service enorm!!

10 de marzo de 2026

Geen service!

Heb ondertussen 3 weken geleden een bestelling geplaatst waarbij ik geen track en trace of een barcode heb ontvangen. Heb ondertussen al 3 mails gestuurd en 2 maal een contactformulier ingevuld zonder reactie. Ik weet dus niet waar mijn pakketje zit en of ik mijn geld terug kan krijgen want ik heb niks ontvangen, ik voel mij opgelicht…

10 de septiembre de 2025

Niet goed !

Eerste keer hier besteld na een week nog niets ontvangen ook kreeg ik een track&trace code van iemand anders doorgestuurd. 4 × gemailed naar hen tot op heden daar zelfs nog geen reactie op terug gehad. Ik lees veel lovende rescensies maar ik kan hier dus helemaal niets positief over vertellen

28 de agosto de 2025

Mijn pakketje netjes ontvangen

Mijn pakketje netjes ontvangen , met wat extra's erbij.
Heb er even op moeten wachten, ook dankzij postnl die verkeerde info doorgaf.
Het bedrijf is prima , zo.ook mijn producten!.

4 de julio de 2025

Mooie smaakvolle knoppen

Al veel cbd online aangekocht bij verschillende sites, dus ik kan best een goeie vergelijking maken. Zeer lekkere mooie cbd knoppen. Echt wel Topshelf kwaliteit! Daarnaast is de verkoper zeer vriendelijk en behulpzaam. J.

1 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering, heel goede klantenservice ( klein pakketje vergeten maar passende oplossing gegeven) , goede prijs-kwaliteit, niets op aan te merken.

25 de marzo de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Het ziet er allemaal goed en mooi…

Het ziet er allemaal goed en mooi uit,en is goed te roken ,alleen is het voor mij een tocht door een bos . Welke of wat voor soort er voor mij het beste werkt . De prijs is extreem laag voor 1,50 kan je al een gram bestellen en dan geeft bij mij vraagtekens.
Alles met alles ben ik tevreden, nu nog uitzoeken hoe of wat.

29 de enero de 2025

Goed & goedkoop !

Extreem scherp geprijsd (super voordelig)...
Degelijk verpakt en snel verzonden...
Heb nu 3x besteld, bloemen & concentraten, alles had een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, dikke duim omhoog ! Aanrader !

28 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne winkel met fantastisch aanbod

Overzichtelijke website, zeer klantvriendelijke eigenaar die snel reageert via mail, telefoon en Whatsapp bij vragen over zijn producten.
Producten zijn fantastisch en zeker niet duur.
Super snelle levering ( meestal binnen 24 uur als PostNL geen vertraging heeft )

28 de noviembre de 2024

Uitstekend, erg lekker

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de hasj en toppen die ik toegezonden kreeg. Ik wist niet eens dat het mogelijk was om CBD wiet en hasj online te kopen. Erg blij mee, want erg lekker en goed spul. Dank!

17 de agosto de 2024

toppen oogden mooi

toppen oogden mooi, service ook goed, smaak kan beter denk dat dit komt omdat het niet gecured is, na 1 week in glazen pot smaakt ie goed

1 de julio de 2024

Goede grote bloemen.

Goede grote bloemen.
Snelle levering.
Ruikt goed.
Niet duur (de prijsen moeten ze het liefst houden)
Mooie soorten.
Ik raad iedereen aan!

23 de marzo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

I would highly recommend it to anyone

My package arrived full of flowers oils and surprises.
I have already tried your products and it was exciting, so much so that I ordered several products this time. The quality of the flowers is very good, they are big, tasty! I will try the oils soon and tell you if my neck problems have improved, although after two weeks of just CBD flowers my kineterapist has noticed the improvements.
I would highly recommend it to anyone who wants to quit THC, or to relax, sleep better but also solve some stress issues.

10 de febrero de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.