De absolut bedste trænings-T-shirts jeg nogensinde har haft, er fra Tösti! Kvaliteten er helt i top – de er simpelthen så lækre at have på, både under træning og til hverdag. Stoffet føles fantasti... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg havde bestilt en t-shirt, som viste sig at være udsolgt. Kundeservicen var helt i top, og i løbet af ganske kort tid blev der produceret en t-shirt til mig og den blev leveret til hoveddøren uden... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg bestilte deres medium impact sports bra da den kom til preorder for den var virkelig hvad jeg manglede til min træning. Mine kraveben er ikke symmetriske hvilket gjorde at en tung clean til... Ver más
La empresa ha respondido
Rigtigt behali tøj at træne i. men trøjerne er meget små i str.
La empresa ha respondido
Tösti Sport er din førende leverandør for træningstøj i høj kvalitet. Vores mission er at inspirere og støtte dig i din fitnessrejse med vores innovative udvalg af sportstøj designet til både mænd og kvinder. Vores Produkter: Hos Tosti Sport tilbyder vi et spændende udvalg af træningstøj, herunder: Sports-BH'er: Medium og high impact, ideelle til både lette og intensive træninger, med protect pads der beskytter din nakke og dine kraveben. T-shirts og Toppe: Fremstillet af bambus for maksimal komfort, temperaturregulering og åndbarhed. Langærmede Trøjer: Perfekte til opvarmning eller som en del af din hverdagsgarderobe. Tights og Shorts: Designet til at give optimal bevægelsesfrihed og støtte under træning. Kundeservice: Vi sætter vores kunder i centrum og stræber efter at levere en førsteklasses service. Vores dedikerede team er klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde de perfekte produkter. Vi tilbyder hurtig levering og en problemfri returneringspolitik, så du kan handle med tillid. Kundeanmeldelser: Vi elsker at høre fra vores kunder! Del din oplevelse med os på Trustpilot og hjælp andre med at finde det bedste træningstøj. Din feedback er vigtig for os og hjælper os med at blive bedre. Besøg os på tostisport.com og opdag vores fantastiske udvalg af træningstøj i dag!
Høje Nibe 6, 9240, Nibe, Dinamarca
Skøn personlig service, lækkert træningstøj. Jeg er specielt glad for mine shorts og lige nu de langærmede trænings bluser til de lidt koldere morgentræninger i boxen. Det ER bare det lækreste tøj. Håber bare snart der kommer noget nyt på lager i min str. 👍😍

Respuesta de Tosti Sport
Fantastisk pasform og virkelig lækkert materiale der er tydeligt tænkt over enhver detalje

Respuesta de Tosti Sport
Superhurtig levering. købet var dog en gave, så det er ikke så smart at man ikke kan vælge at få leveret til pakkeboks eller lign. da der lå en pakke på fortrappen med Tösti Sport, som modtageren af gaven fandt 😞.
Nu er det muligt med pakkeshop - 5 🤩 herfra 👍🏻

Respuesta de Tosti Sport
Virkelig top kvalitets træningstøj og det samme gælder kundeservicen.
Håber der også kommer shorts til mænd, men både den langærmede og kortærmede t-shirt er virkelig lækre og fede at træne i - de fungerer også fint til et par jeans 😎

Respuesta de Tosti Sport
Lækre varer og fantastisk god service og betjening

Respuesta de Tosti Sport
Min nye yndlings træningst-shirt! Den kommer ikke til at lugte af sved, bliver ikke krøllet i træningstasken, og så er den super behagelig at have på. Stort femtal herfra!

Respuesta de Tosti Sport
Har 3 trøjer fra Tösti og de er hurtigt blive til mine go-tos når jeg træner. Stoffet er super lækkert og farverne er også virkelig flotte.

Respuesta de Tosti Sport
Vi har brugt Tosti til personaletøj. Det ser professionelt ud og er super behageligt at have på, specielt i et fitnesscenter hvor man kan have tendens til at gå og svede. Trænerne træner også gladeligt i tøjet!

Respuesta de Tosti Sport
Kvalitetstøj med uundværlige detaljer som ikke findes andre steder. Især sportsbh’en har hjulpet mig til nye højder i min træning.
Gode priser og hurtig levering. ⭐️⭐️⭐️

Respuesta de Tosti Sport
Mine kraveben er ikke symmetriske hvilket gjorde at en tung clean til crossfit gjorde pænt nas!!
TSW sports bra er udviklet til at beskytte nakke og kraveben og den gør lige præcis det Tosti lover😍
Derudover skal den ikke over hovedet men bliver lynet foran, så det er slut med at kæmpe for at få en svedig sports bh over skuldrene💪🏻
Den står permanent på min ønskeseddel for man kan da aldrig få for meget godt gym wear😜
Kæmpe anbefaling fra mig!

Nye yndlingsshorts!
Perfekt pasform, super lækker kvalitet og på alle måder squat-proof!

Respuesta de Tosti Sport
Super lækkert træningstøj! Jeg er især vil med shortsene! De har en helt perfekt længde, lomme og er bare super rare at have på!😍
Derudover skal trøjerne også have en kæmpe anbefaling herfra!!! Nøjjjj de er bløde & har virkelig en god pasform! 🤭🫶🏼🥳

Respuesta de Tosti Sport
En helt ny oplevelse🤩 Jeg har den langærmet, t-shirt og top og må bare sige det er langt det bedste træningstøj jeg har haft. Synes alle mine langærmet hurtigt kommer til at lugte, men med dette lækre stof kan jeg faktisk godt bruge trøjen og t-shirten mere end 1 gang. Du vil ikke fortryde er køb. En kæmpe anbefaling herfra🙌🏻

Respuesta de Tosti Sport
Jeg har både t shirt, sports bh og shorts. Der er god service og vejledning og produkterne lever 100% op til mine forventninger!

Respuesta de Tosti Sport
Har både top, t-shirts og shorts, og synes det er SKØNT at have på! Super størrelsessvarende, åndbart og lækkert.

Rigtigt behali tøj
at træne i. men trøjerne er meget små i str.

Respuesta de Tosti Sport
Det lækreste tøj! Jeg købte en top og en langærmet - det er det lækreste jeg nogensinde har haft.

Respuesta de Tosti Sport
Fantastisk oplevelse med Tosti Sport!
Jeg har for nylig bestilt en T-shirt fra Tosti Sport, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med min oplevelse.
Leveringen var hurtig.
T-shirten er lavet af det lækreste materiale, som virkelig lever op til forventningerne. Selv efter en hel dags intens crossfit-konkurrence føles den stadig frisk og behagelig at have på.
Alt i alt har jeg haft en fantastisk oplevelse med Tosti Sport, og jeg kan varmt anbefale dem til alle, der søger kvalitets sportstøj og hurtig levering.

Respuesta de Tosti Sport
Más información sobre otros tipos de reseñas.