totaalBED - Breda Opiniones 30

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Kruisvoort 86, 4814 RZ Breda, Noord-Brabant, NL

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bij TotaalBed in Breda een bed gekocht en ontzettend tevreden met de hele ervaring. Anne en Marloes hebben mij super goed geholpen: ontspannen, deskundig en zonder opdringerige verkooppraat. Ze namen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vanmiddag bij filiaal in Breda geweest. Zeer vriendelijk geholpen door Sydney, de filiaalleider. Nadat we eerst rustig konden rondkijken goed geadviseerd over de matrassen en topper. Prachtige boxspr... Ver más

Información sobre la empresa

5. Colchonería

Sobre totaalBED - Breda

Escrito por la empresa

Moderne collectie

Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!

Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.

Bekijk onze winkels

Betaalbare kwaliteit

Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.

Familiebedrijf

Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.

De zekerheden van totaalBED

Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.

• Gratis bezorging en montage
  • 90 nachten proefslapen
  • Europese productie
  • Snel in huis
  • Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen

Boxsprings Bedden
Matrassen
Topmatrassen Beddengoed Lattenbodems Kledingkasten Accessoires

90 nachten proefslapen

Omruilgarantie

Omdat we graag zeker willen weten dat je echt lekker slaapt, mag je je nieuwe matras 90 nachten uitproberen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Goed geholpen

Goed geholpen, goede levering

4 de mayo de 2026

Beste Daan,

Heel hartelijk dank voor deze mooie review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede uitleg bij het uitzoeken van het…

Goede uitleg bij het uitzoeken van het bed ze nemen er de tijd voor 11 mei 2026 word ons bed gebracht

2 de mayo de 2026

Beste heer/mevrouw Hensens,

Wat fijn dat we je goed hebben kunnen helpen bij de keuze van jouw bed. We zijn blij te horen dat je de uitleg waardeerde en kijken uit naar de levering in 2026!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eigenlijk alles,bij de aankoop goed…

Eigenlijk alles,bij de aankoop goed gesprek en advies gehad,afspraak levering goed,monteurs hebben snel,goed en netjes gewerkt en waren ook op tijd

6 de abril de 2026

Beste Sandra,

Erg fijn om te zien dat alles naar wens is verlopen in zowel de winkel als bij de aflevering.

Hartelijk dank voor je review!

Goede adviezen

Goede adviezen
Perfecte afhandeling

26 de marzo de 2026

Beste Cees,

Hartelijk dank voor je review en beoordeling.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over het advies en de afhandeling.

Jorian

Totaalbed prima

Alles is prima gegaan goede service vriendelijk personeel en top bezorgers alles netjes afgewerkt.

30 de marzo de 2026

Beste Ton,

Hartelijk dank voor je review en beoordeling.

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent over onze service, het personeel en de bezorging.

Jorian

Verkoper van niks.

Enorm fijn bed, aftersales 10 punten. Na wat narigheid netjes opgelost door klantenservice

19 de marzo de 2026

Beste meneer Verhulst,

Afgelopen zaterdag heb ik je gebeld en toen hebben we een fijn gesprek gevoerd. Je hebt je verhaal gedaan en wij hebben ons excuses aangeboden voor de ervaring die je hebt gehad.

Voor het ongemak stuur ik je iets leuk toe.

Mochten wij in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij dit graag.

Goed

Goed geholpen in de winkel en ook goed geholpen door de klantenservice.
Bezorging netjes, hebben alle afval meegenomen en het bed keurig gemonteerd.

6 de marzo de 2026

Beste klant,

Erg fijn om te vernemen dat je goed bent geholpen in zowel de winkel, als de klantenservice en de bezorging.

Alles goed geregeld

Afspraak was goed op tijd. Keurig in elkaar gezet.

5 de marzo de 2026

Beste RP,

Totaalbed Breda (Marloes)

Wij zijn vandaag geholpen bij Totaalbed in Breda. We werden erg prettig geholpen door Marloes en zij nam alle tijd voor ons. We vonden de toelichting en uitleg erg duidelijk en professioneel. Bij Beter Bed werden we op "1000 punten gemeten" op een matras, dit heeft wat weg van een marketing tool, om het "wetenschappelijk" te maken. Maar bottom-line gaat het er om, lig je lekker...

14 de marzo de 2026
Opinión espontánea

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn dat Marloes je zo goed heeft kunnen helpen in Breda! We zijn blij te horen dat je haar uitleg duidelijk en professioneel vond en dat je je prettig voelde bij ons. Bedankt voor deze mooie feedback!

Top ervaring!

Op advies van iemand die hier ook een bed had gekocht ben ik bij totaalBED terecht gekomen. Zeer goed en vriendelijk geholpen. De verkoper had echt alle tijd. Geen gehaast zoals je in andere winkels soms meemaakt. Op de dag van bezorging kreeg ik 15min van te voren nog eventjes een belletje dat ze er bijna waren. Ook hele vriendelijke jongens die het bed brachten en ze werkte erg netjes. In een woord een top ervaring!

13 de febrero de 2026

Beste M.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede informatie bij de aankoop en…

Goede informatie bij de aankoop en vrolijke en nette montage mensen

30 de enero de 2026

Beste John Aerts,

Goede service en nazorg

Goede service en nazorg

23 de enero de 2026

Beste meneer/mevrouw Van Gennip,

Prima

Behulpzaam, vriendelijk personeel, nette aflevering,

11 de enero de 2026

Beste heer/mevrouw Eggelmeijer,

Heel hartelijk dank voor deze mooie review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed advies en telefonisch ook goed…

Goed advies en telefonisch ook goed bereikbaar en te woord gestaan

18 de diciembre de 2025

Beste Andrea,

Bedankt voor jouw review!

We zijn enorm blij om te horen dat we je naar alle tevredenheid geholpen hebben!
Heel veel slaapplezier met jouw nieuwe boxspring!

Rina

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima uitleg en goede professionele…

Prima uitleg en goede professionele uiteenzetting

14 de noviembre de 2025

Beste meneer/mevrouw Gamers,

Wat fijn m te zien dat je deze ervaring hebt gekregen bij totaalBED Breda.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We zijn gastvrij ontvangen en…

We zijn gastvrij ontvangen en deskundige hulp gehad bij de keuze.

2 de noviembre de 2025

Hallo Peter,

Dank voor jouw positieve review!

Prima verkoper

Prima verkoper. Snelle en goede levering.

7 de noviembre de 2025

Beste Pim,

We zijn blij te weten dat jouw ervaring met ons goed is. Deze vriendelijke woorden worden zeer gewaardeerd!

Wij wensen je uiteraard een optimale nachtrust toe!

Susanne

Klantenservice TotaalBED

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Besteld in de winkel hoofdkussen…

Besteld in de winkel hoofdkussen netjes op tijd geleverd mooie kwaliteit

2 de noviembre de 2025

Hallo Henny,

Dank voor deze mooie, positieve review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leuke mensen in de winkel die ons goed…

Leuke mensen in de winkel die ons goed geholpen hebben. Leuke mensen die de SLK in elkaar kwamen zetten. 👍👍

20 de octubre de 2025

Beste Ans,

Wat fijn dat jullie zo goed geholpen zijn in de winkel en dat de montage goed is verlopen. We zijn blij met jullie positieve feedback!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ruime en overzichtelijke zaak!

Ruime en overzichtelijke zaak. Vriendelijk personeel. Nemen de tijd voor je duidelijke uitleg compleet met kopje koffie. Geslaagd!

16 de octubre de 2025

Beste Job,

Wat fijn om te vernemen dat je goed de tijd hebt gekregen bij je bezoek in het filiaal en dat je ook geslaagd bent!

Hartelijk dank voor je review.

Klantenservice totaalBED

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.