Gisteren mijn boxspring ontvangen. Zeer vriendelijk personeel en zeer netjes gewerkt. Werd van tevoren gebeld dat ze er aan kwamen
Doctor Martin Luther Kingsingel 44, 9203 JC Drachten, Friesland, NL
La empresa ha respondido
Mij zijn verkeerde afmetingen van een dekbed gegeven, de overtrek is 40 cm te groot en dat vind ik best lastig, vooral omdat ik 2x heb gevraagd naar de afmetingen.
La empresa ha respondido
Wij hebben een super fijne ervaring gehad bij TotaalBed Drachten! We zijn ontzettend goed geholpen door Jantina. Ze nam echt de tijd voor ons en liet ons van alles ervaren: van kussens en dekbe... Ver más
La empresa ha respondido
Bij Totaalbed in Drachten zijn we zeer goed geïnformeerd, vriendelijk geholpen en konden/mochten we diverse bedden uitproberen. De verkoopster heeft goed naar onze houding gekeken en waar nodig gec... Ver más
Escrito por la empresa
Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!
Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.
Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.
Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.
Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.
Omruilgarantie
Doctor Martin Luther Kingsingel 44, 9203 JC, Drachten, Friesland, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Heel prettig en geduldig geholpen.
En de kwaliteit van de producten zijn uitstekend.

Respuesta de totaalBED - Drachten
Super service, fijn geholpen en er werd goed meegedacht naar oplossingen. Ook de heren die het bed gebracht hebben waren super! Bed afgeleverd en in elkaar gezet.

Respuesta de totaalBED - Drachten
Goed geholpen in de winkel.
Vrolijke voorzichtige bezorgers met een duidelijke uitleg.

Respuesta de totaalBED - Drachten
Netjes geholpen om het juiste bed uit te zoeken. Vriendelijk personeel, soms ging het haar net iets te snel en hadden we een ander matras of onderstel gekregen. Maar gelukkig zagen we dat zelf nog.
Verder netjes afgeleverd en in elkaar gezet. Nu een week op gelegen en nogsteeds zeer tevreden.

Respuesta de totaalBED - Drachten
De mannen die de oude boel meenamen en het nieuwe bed plaatsen, respect daarvoor ze deden het keurig, ook de mensen in de winkel, we werden daar goed geadviseerd kortom alles was prima.

Respuesta de totaalBED - Drachten
Het uitzoeken van het bed en de bezorging waren beide top. We hebben goed advies gekregen voor een tweepersoons bed voor onze groter wordende dochter. Ze is er heel blij mee. Complimenten zijn op zijn plek voor Bennett en Dylan. Ze hebben alles netjes gemonteerd en de opgeruimd. Daar word je heel blij van! Tijd voor koffie hadden ze niet want de levertijd was kort. Dus wellicht dat nog voor de medewerkers verbeteren ;-). Verder een dikke 10!

Respuesta de totaalBED - Drachten
Goed advies in de winkel, prima bezorging. Alle afval keurig meegenomen

Respuesta de totaalBED - Drachten
Eerst in de winkel al enorm goed geholpen met het uitzoeken van het nieuwe bed. Er werd echt de tijd genomen en uitleg gegeven waarom iets wel of juist niet handig was. Vervolgens ging het bezorgen en in elkaar zetten van het bed ondanks de warmte erg snel.

Respuesta de totaalBED - Drachten
We zijn zeer goed geholpen door Jantine. Ze is vriendelijk, luistert goed en denkt mee, geduldig en empathisch.
Ook heel fijn toen bleek dat de bezorgservice niet geboden kan worden, we een busje konden lenen.

Respuesta de totaalBED - Drachten
De behandeling tijdens het winkelbezoek was ronduit vriendelijk. Er werd ruimschoots de tijd genomen om ons goed te helpen. Prima adviezen!
Tijdens de bezorging kwamen er 2 hele vriendelijke jongens/mannen om het alles te monteren en tot de laatste kruimel op te ruimen. Al het afval werd kosteloos meegenomen. Er werd ruimschoots de tijd genomen om alles nog even na te lopen en te zien of alles naar wens was afgemonteerd. Kortom: zeer tevreden!

Respuesta de totaalBED - Drachten
We zijn erg fijn geholpen bij het uitzoeken van ons bed.De verkoopster was eerst rustig op de achtergrond aanwezig totdat ze ons goed heeft geïnformeerd over allerlei zaken zodat wij over konden gaan van de koop van ons bed.

Respuesta de totaalBED - Drachten
Schitterend bed, ligt heerlijk, vergeleken met andere beddenzaken zijn ze veruit de goedkoopste. Op tijd geleverd zoals afspraak, alleen jammer dat de bezorgers niet gereageerd hebben toen we ze belde ivm vermeende verkeerde poten (bleken wel goed te zijn maar het had fatsoenlijker geweest als ze even terug gebeld hadden, daarom 4 sterren)

Respuesta de totaalBED - Drachten
Naar aanleiding van een klacht over onze aangekochte matras. Ze zijn bij ons wezen kijken. Klacht lag mede aan ons zelf.( verkeerde bodem, die we zelf nog hadden)
Ze hebben het ontzettend goed opgelost. Onze dank daarvoor.

Respuesta de totaalBED - Drachten
Alles volgens afspraak en een verkeerde maat dekbed werd direct opgelost met de zaak.

Respuesta de totaalBED - Drachten
Er werd ruim de tijd genomen voor een uitstekende voorlichting. Na de koop werd het bed op vakkundige manier gemonteerd, monteurs zeer correct en alle rommel netjes opgeruimd.
dikke pluim.

Respuesta de totaalBED - Drachten
Goede voorlichting en goed op de hoogte gehouden van de voortgang omtrent de levering.
Prettige aflevering en keurig de emballage weer meegenomen

Respuesta de totaalBED - Drachten
Mooi degelijk bed. Snel bezorgd en netjes alle afval meegenomen. Verkoop ging ongedwongen

Respuesta de totaalBED - Drachten
Goed geholpen en meegedacht .
Bezorging prima en vakkundig