La empresa ha respondido
Välorganiserad och väldisponerad resa till Tanzania och Zanzibar. Mycket nöjda med resan där allt flöt enligt planering. Vår guide på safarin, Rashid var otroligt proffsig och tog hand om oss på bäs... Ver más
Escrito por la empresa
Hasselager Centervej 29, st, 8260, Viby J, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Rejsen gik til Vietnam - Vietnam fra Nord til Syd. Alt klappede på turen - guider, hoteller , udflugter. God information før og under rejsen.
Vi har været i Kenya på safari ture i Samburu, Lake Nakuru og Masai Mara. Fantastisk med forskellige oplevelser både ift. dyreoplevelser og de klimatiske forskelligheder. Der var masser af wow oplevelser, men programmet var hårdt med mange timer i jeep naturligvis på safari, men også imellem de forskellige lodges.
Vi kørte i tog fra Nairobi til Mombassa. Vores endte med at være en aften/nat tur. Det kan absolut ikke anbefales. Sidste del af ferien var afslapning og badeferie ved kysten i Mombassa. Super afslutning oven på et hårdt safari program. Vores tur blev ramt af forskellige uheld, forsinket start på ferien pga. strejke i Kenya, sygdom og forlænget pga. krigen i Mellemøsten. Tour Compass har ydet rigtig fin service både før-, under og efter rejsen særligt håndterede de uheldene ved at være tilgængelige, hurtige til at ombooke, nærværende og opsøgende. Det skabte tryghed på rejsen.

Respuesta de TourCompass
Netop hjemkommet efter tur til Cambodia. Alt klappede og specielt tak til guide Lar og Tear chaufør på næsten hele turen. Alt var planlagt godt og vi havde det dejligt hele vejen. Hjælpsom og vidende guide. yderst hjælpsom chauffør . det var vores 3. rejse med Tour Compas, men bestemt ikke den sidste.

Respuesta de TourCompass
Jeg har rejst med TourCompass til Brasilien. ALT fungerede perfekt. Gode hoteller. Veltalende engelske guides. Veltilrettelagt program. Fuldt tilfreds

Respuesta de TourCompass
Vores rejse til Brasilien indfriede alle vores forventninger. Vi mødte dygtige og hjælpsomme guider, alle aftaler blev overholdt, og logistikken var effektiv og altid rettidig.

Respuesta de TourCompass
Gode guider og service på vores rejse i Vietnam. Alt spillede på udflugter. Derudover en fantastisk hjælp til at komme hjælp pga krigen Iran samt fin opgradering af hotelværelse i ventetiden til hjemrejsen

Respuesta de TourCompass
Vores 14-dages tur til Cambodia gik rigtig fint. Vi blev hentet og bragt planmæssigt og havde dygtige og vidende guider. Alt i alt et spændende og interessant besøg. Vi fik set de store attraktioner i Siem Reap, Phnom Penh mm.

Respuesta de TourCompass
De kender de lande man besøger, så det er gode hoteller, med historier, der er godt placeret. Og guiderne er rigtigt gode 😃

Alt har levet op til vores forventninger, og alt har fungeret 100%

Respuesta de TourCompass
Jeg følte mig så meget tryk i en verden som var helt ny for mig og også nogengang ret skrammende. Jeg er britisk og vi vil sige: You had my back when needed !!!! Big thank!!!
I forgot to mention that all the guides I had in vietnam and cambodia where amazing. In cambodia I even had the guide for myself for two days, cycling around in the countryside. OMG, I just loved that guide and all his stories

Respuesta de TourCompass
Vi rejste med TourCompass til Thailand i januar 2026.
Vi var på en spændende veltilrettelagt rundrejse i 10 dage og sluttede af med badeferie i Phuket området - også 10 dage.
TourCompass medarbejdere lyttede til vores ønsker og var nemme at komme i kontakt med.
Alt klappede undervejs.
Vi var faktisk lidt imponerede over det store logistiske arbejde i forbindelse med rundrejsen.
Tak for en god tur.

Respuesta de TourCompass
Meget utilfredsstillende kommunikation fra TourCompass. Inden afrejse var der forvirring omkring vores pasoplysninger, hvilket gav et indtryk af at de ikke havde styr på vores personoplysninger.
Vi fik ikke det, vi havde bestilt, trods klar prioritering af direkte fly pga. vores 1-årige barn. De informerede om at vores direkte fly var aflyst, men der gik flere direkte afgange på samme tidspunkt? Det gav os nogle meget lange rejsedage og mange timers ventetid i lufthavne. Flyselskaberne var ikke informeret om vores barn, så bassinets var ikke muligt.
Ingen reel hjælp undervejs, modstridende svar og ansvarsfraskrivelse. Aktiviteterne indenrigs var ok planlagt. Kun én glemt afhentning undervejs, det kan jo ske.

Respuesta de TourCompass
Helt igennem veltilrettelagt rejse uden komplikationer og med faglig og kompetent vejledning inden rejsen.

Respuesta de TourCompass
We (family of four) went to Vietnam with Tour Compass during Christmas and New Year 2025/2026. We have been very satisfied with everything from communication, mobile app, itenerary, guides, transportations, etc.
Everything went as planned and we're so happy with all the experiences we took with us home. We even received a complimentary hotel rooftop dinner on New Years Eve where we had so much fun.
So big thanks to TourCompass!

Respuesta de TourCompass
Jeg har kæmpe optur over TourCompasse!
Vi er fem venner, som netop har tilbragt 15 dage i Tanzania og Zanzibar, og alt kørte på skinner! Vi skulle ikke bekymre os om noget som helst og kunne derfor bruge alt krudtet på bare at suge alle de fantastiske oplevelser til os, som landet har at byde på.
Vores lokale guider og chauffører, David, Zuwena og Ali, var alle tre utrolig søde, sjove, vidende, pålidelige og meget tålmodige, når vi lige skulle have billed nr. 200 af et eller andet dyr.
Eneste negative ting at nævne er besøget i den såkaldte masailandsby - "såkaldt", da vi faktisk blev i tvivl om, de virkelig var masaier. Det lignede mere en stor souvenirshop med salgsvarer her, der og alle vegne. Det var decideret ubehageligt, da vi blev delt op og presset til at købe til overpris.
Men alle andre oplevelser var topklasse.
Det er første gang, vi rejser med TourCompasse - men bestemt ikke den sidste! Der er styr på tingene, og det er simpelthen genialt med deres app. De varmeste anbefalinger herfra.

Respuesta de TourCompass
TourCompass har arrangeret en fantastisk 3 ugers rundrejse for os i Colombia. Alt fungerede optimalt; gode hoteller, transport til tiden, engagerede guider undervejs og mulighed for hurtig kontakt til rejsebureauet, hvis der skulle opstå uventede problemer undervejs ( hvad der ikke gjorde) Dertil en inspirerende hjælp og gode ideer i selve planlægningen af denne individuelle rejse. Vi er meget tilfredse og kan varmt anbefale TourCompass.🙂Og så er Colombia et grønt eventyrland at besøge med regnskov, historiske byer med en farverig kultur, hvor vi kun har mødt smil og venlighed.

Respuesta de TourCompass
simpelt- kvalitet- dejligt med ro til selv at opleve ting og stadig være i trykke rammer

Respuesta de TourCompass
Vi er netop kommet retur fra en fantastisk ferie i Thailand: Phuket, Kao Sok Nationalpark, Cheow Lan-søen & afsluttede turen med 8 dage i Khao Lak. Alt fra bestilling til hjemkomst har fungeret helt eminent De varmeste anbefalinger til Jer som arrangør gives fra os alle 10 ❤️

Respuesta de TourCompass
Välorganiserad och väldisponerad resa till Tanzania och Zanzibar.
Mycket nöjda med resan där allt flöt enligt planering. Vår guide på safarin, Rashid var otroligt proffsig och tog hand om oss på bästa sätt. Vi fick läras oss mycket om djuren och se allt vi kunde önska och lite till. Rekommenderar starkt Tourcompass

Respuesta de TourCompass
Más información sobre otros tipos de reseñas.