Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God kundeservice! Modtog en blender, som åbenbart havde en elektrisk fejl, og firmaet sendte en ny uden diskussionen!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Useriøst og uprofessionelt enmands firma. Rasmus har fået en god idé til at tjene nemme penge ved at købe Temu produkter, klistre eget logo på og videresælge med 100-200% fortjeneste. Blenderen h... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lidt uforstående med alle de negative kommentarer Det er en ganske god blender som indtil videre har kunne klare alt jeg har proppet i den. Også ganske smart at den kan bruges som drikke dunk og... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de equipos para fitness

Escrito por la empresa

TPF GEAR was founded with one mission in mind: Create the perfect gym gear to help people on their lifting journey. Gear that combines functionality and aesthetics into one. Gym gear that enables you to take your lifting to the next level and to Unlock Your Full Potential!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

God kundeservice!

God kundeservice!

8 de abril de 2026

Har en blender fra TPF

Har en blender fra TPF, den bliver utæt nede i bunden, jeg skriver til dem, og for ret hurtigt et svar hvor de beder mig sende et billed af det… det gør jeg så, en time efter for jeg en besked om at der er en ny blender på vej til mig…. Ikke så mange dikke darer…
KLASSE Kundeservice
Mvh
Martin

20 de marzo de 2026

Åbenlyst temu dropshipping

Åbenlyst temu dropshipping🤣🤣🤣🤣 den her kæmpe samfundstaber prøver så også nu at sælge mere temu affald under et nyt firma. Det er en trådløs oplader. HOLD JER LANGT VÆK. Drop det nu bare bro. Folk har indset dit temu affald sutter 🤣

10 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Intet svar fra jer, Beder om refundering.

Min mor har bestilt en shaker hos jer, men hun har ikke modtaget noget om hvornår den vil komme. Der er først nu, at jeg er her inde og læse anmeldelserne, som på ingen måde ligner de 5 stjernede anmeldelser inde på jeres hjemmeside. Mit Ordrer nummer er #17681. Jeg vil meget gerne bedre om en fuld refundering af hele beløbet.

5 de marzo de 2026

Anbefaler IKKE

Jeg bestilte to shakers og fik ikke nogen mail med en ordrebekræftelse. Jeg skrev derefter, at jeg gerne ville bede om det, hvorefter jeg så får af vide, at det er fordi de ikke har flere på lager. Øhm hvornår ville jeg få det af vide! Jeg kan så se at de har trukket pengene fra min kort og spørger ind til det. Jeg får så tilbudt en blender og takker nej til det med det samme. Jeg bad dem annullere min ordre og nu håber jeg bare at få mine penge tilbage. Virkelig en dårlig side. Skulle ha læst her inde før jeg købte. Googles bare "bedste shakers" og troede at når den lå nr 2 så var den god, men nåede ikke så langt at prøve den.

4 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

aldrig aldrig køb noget der fra

jeg har skrevet andmeldese for en måned siden og skrevet over mail og på deres hjemmesiden uden respons (det skal sige har skrevet i alt omkring 8 gange) og jeg bestilte min ting omkring 18 december det er nu den 2 marts og har stadig ikke fået svar eller min pakke

2 de marzo de 2026

The "perfekt" blender

Har snakket med TPF gear i snart 2 måneder på mail.

Bestilt en blender som ikke virker og ikke lever op til min forventninger.

Jeg ville bare sende produktet tilbage, men lang svar tid og krav om billede dokumentation og løsningsforslag på mail...

Jeg har aldrig prøvet noget så dårligt og uprofessionelt.

Jeg vil anbefalde at i holder jer væk fra TPF Gear.

26 de febrero de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Blender lever ikke op til forventninger

Blenderen virker fint men går hurtigt i stykker. Den er ikke tæt og væsken løber ud mens man blender. Jeg vælger bare at købe en ny. Denne gang med en forsikring som gør at jeg skulle få sendt en ny afsted ved den mindste fejl. Min nye blender går hurtigt i stykker og jeg skriver til kundeservice. De svarer tilbage om at der er ventetid på reservedele. Men i princippet skulle jeg bare have haft en ny blender. Nu har jeg skrevet til dem flere gange i de sidste par måneder men uden svar. Virkelig ringe kundeservice.

1 de septiembre de 2025

Jeg bestilte en shaker d 2/2

Jeg bestilte en shaker d 2/2, og med dag til dag levering var det super, da jeg skulle bruge den til en fødselsdagsgave. 14 dage senere var den ikke afsendt, men pengene var trukket. Jeg skrev og annullerede min ordre, det var dog ikke et problem. Ikke et sted jeg handler igen.

16 de febrero de 2026

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.