Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har handlet hos Træpillershoppen.dk op til flere gange, og må bare sige kvaliteten skuffer aldrig! Træpillerne brænder længe og giver rigtig god varme! Servicen er dog der hvor Træpillershoppen... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Værste oplevelse. Bestilte træpiller den 24-11 med levering senest tirsdag den 3 december. Har kontaktet dem flere gange på telefon. Blev enten afvist eller fik en SMS fra dem om de kunne ringe tilb... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har handlet hos Træpillershoppen.dk i flere år nu, og kvaliteten skuffer aldrig! Træpillerne brænder utroligt godt og giver masser af varme, som varer længe. Leveringen har altid været hurtig og p... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

KØB IKKE HOS TRÆPILLESHOPPEN, læs dette først! Har bestilt 2 tårne brænde i marts, beløbet er trukket men vi har kun modtaget 1 tårn endda 1 måned efter aftale. Forsøgte at annullere aftalen, men... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,8

Todas las opiniones

4 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Ren svindel hjemmeside

Man bestiller i sin bedste tro om at man for sine træpiller man for en ordre bekræftelse og så bagefter nogle timer for en mail hvad gik der galt så skriver man til kundeservice og så går der tre til fire dage før de svare hvor de skriver alt er så det skal være. Også tænker man hej jeg prøver lige at ringe til dem i stedet men ryger på svarene og for en besked kan jeg ringe senere. Men det sker bare ikke nu er der gået 2 uger siden jeg bestilte og ingen svar på hverken mail eller telefonnummeret og 3099kr stadig reserveret vil sige det er fup og svindel denne hjemmeside stærkt opfordring til andre aldrig skal bestille fra denne hjemmeside og.

4 de febrero de 2025

Varm anbefaling herfra 🤗

Jeg har bestilt 22 paller fra træpillershoppen.

Det har været en god oplevelses. Varerne er kommet frem i god stand, god dialog hele vejen igennem.

Det hele kom efter 4 dage. Så jeg kan absolut ikke give andet end positiv feedback på min handel med træpillershoppen.

Varm anbefaling herfra 🤗

6 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Første, eneste og sidste gang…

Meget blandet oplevelse.
Det er nemt at bestille på deres hjemmeside. Men forløbet derefter bliver meget vanskeligt.
Der står tydelig at levering sker indenfor 1-7 dage.

Jeg kontaktede dem efter 5 dage for at høre hvornår jeg kunne forvente levering, da jeg stod og manglede træpillerne.
Desværre svarer de ikke.
De tager ikke telefonen og svarer ikke på sms’er. Og de vælger at blokere mit telefonnummer.

Først efter flere mails og mange opkald får jeg et svar om at de havde bedt fragtmanden kontakte mig samme dag ang levering dagen efter.
Bliver ikke kontaktet som lovet.
Varerne bliver leveret 14 dage efter bestilling.
Derudover er der flere af poserne der er gået hul på.

Første, eneste og sidste gang jeg bestiller ved dem. Håber kvaliteten er som lovet.

6 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

9 dage efter modtager ordrebekræftelse…

9 dage efter modtagelsen af ordrebekræftelse er der stadig intet tegn på at varer er på vej. Rykkede på 5 dagen og de påstod alt var i orden. Ingen telefonisk kontakt muligt, sms bliver ikke besværet så snart der skulle undersøges noget.
Handl aldrig der. Virker som et scam dirma

4 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte 22 paller træpiller der…

Jeg bestilte 22 paller træpiller der kom til den aftalte tid. Rigtig venlig dialog under hele processen.

Jeg har ikke oplevet noget bøvl eller noget besvær, kun god kundeservice og endelig nogle træpiller, der ikke stopper min pilleovn til med slagger.

31 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk kundeservice og hurtig…

Fantastisk kundeservice og hurtig levering!

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med træpilleshoppen. Deres kundeservice var utrolig hjælpsom og hurtig til at svare på mine spørgsmål. De var både venlige og professionelle, hvilket gjorde hele købsprocessen nem og tryg.

Leveringen var også imponerende – min ordre ankom hurtigt og i perfekt stand. Det er tydeligt, at de går op i både service og kvalitet. Jeg kan helt klart anbefale træpilleshoppen og vil uden tvivl handle her igen

23 de enero de 2025

God pris og service

God pris og service
Rigtig god oplevelse! Prisen er fair, og kvaliteten er i top. Derudover var kundeservicen hjælpsom og hurtig. Kommer helt sikkert igen!

27 de enero de 2025

Mobiltruck gjorde det super nemt

Mobiltruck gjorde det super nemt
De leverede træpillerne med mobiltruck og satte dem præcis, hvor jeg ønskede det. Det gør bare alting nemmere! Og træpillerne brænder perfekt. Handler her igen!

17 de enero de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.