Traebutikken.dk Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har oplevet rigtig god service hos Traebutikken.dk. Var lidt i tvivl om, hvilken finértype jeg skulle vælge, og fik - efter en telefonopringning - samme dag tilsendt vareprøver, da der var tal... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tak for super god kundeservice. Med det samme jeg købte akustik panelerne, var jeg i tvivl om farven. Ændrede det på e-mail. Da jeg fik talt med min mand om farven - fik trævarebutikken sendt fra dere... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig leveringstid, på specialtilskårne plader. Super glad for resultatet - passede MEGET præcist på oplyste mål, og super god kvalitet og sikker emballage. Samtidigt meget overrasket over at MDF m... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de hágalo usted mismo
  2. también en la categoría
  3. Mercado de materiales para la construcción

Escrito por la empresa

Træbutikken.dk tilbyder Danmarks største udvalg af træplader og trækasser, skåret præcist efter de mål, du ønsker. Vi sælger MDF-plader i flere farver, populære OSB-plader, spånplader og mange andre typer plader, alle tilpasset dine behov. Det kan være udfordrende at finde små træplader til f.eks. reoler, uden at købe en hel plade i et byggemarked. Hos Træbutikken.dk kan du nemt bestille præcis den størrelse, du har brug for. Det er hurtigt og enkelt: Vælg produkt, tykkelse og mål på vores hjemmeside, og få en pris med det samme. Vi tilbyder også trækasser efter mål, vinduesbundstykker i laminat og skræddersyede trailerbunde. Derudover finder du et bredt udvalg af tilbehør, herunder maling, olie, lak og træpropper. Få kvalitetstræprodukter leveret direkte til din dør.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 25% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

7 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Eksklusivt håndværk

Meget tæt dialog om opgaven som har givet et optimalt produkt. Meget eksklusivt men også dyrt stykke håndværk.

9 de noviembre de 2024

Tak for din anmeldelse,

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse. Du er altid velkommen til at række ud, hvis du har brug for hjælp eller ønsker at dele yderligere feedback.

Et fremragende produkt

Et fremragende produkt, der har gjort en kæmpe fordel

7 de noviembre de 2024

Tak for din anmeldelse,

Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse. Har du brug for vejledning eller andre input, er du altid velkommen til at kontakte os.

Alt leveret som aftalt

Alt leveret som aftalt, til aftalt tid.... Ingen klager herfra :-)

7 de noviembre de 2024

Godt produkt

Godt produkt, hurtig levering, rimelig pris for corian på specialmål, dog nogen merpris for andet end standard hvid.

3 de noviembre de 2024

Hurtigt

Hurtigt, enkelt og præcist. Khjao

18 de octubre de 2024

Tak for din anmeldelse,

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os. Sig endelig til, hvis du har spørgsmål eller vil dele mere feedback.

Nem at bestille

Nem at bestille
Dårlig levering af GLS… havde skrevet den måtte stilles i Carport istedet skal jeg i pakkeshop.. men alt i akt god oplevelse

12 de octubre de 2024

En meget tilfreds kunde

Jeg havde bestilt en egetræsplade og fik oplyst leveringstid 4-10 hverdage, men varen blev leveret blot et par dage efter ordreafgivelse, og pladen er helt som den skal være. Det er anden gang jeg får træplader fra Træbutikken, og hver gang er alt bare som det skal være.

3 de octubre de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Leveringsprocessen kunne være bedre

Leveringsprocessen kunne være bedre. Fik aldrig besked om der ville blive leveret med GLS eller fragtmand. Ej heller hvilken dag. Jeg fik så tre timers varsel på selve dagen og måtte skynde mig hjem. Det ku godt være håndteret bedre.

28 de septiembre de 2024

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.