Bokade 3 veckors intensivkurs och tog mitt körkort i slutet av kursen. Smidigt och trevligt bemötande per telefon vid första kontakt och fick snabbt ett upplägg med lektioner, riskettan, risktvåan... Ver más
La empresa ha respondido
Jag tackar och uppskattar Yavuz.Ü trafiko Hägersten Telefonplan. Han var den bästa och proffsigare trafiklärare. Han gav fina tips med väl sammanfattning , på kort tid man kan klara uppkörning utan sv... Ver más
La empresa ha respondido
Jag hade inte klarat körprovet utan de körlektioner jag tog. Jag fick lära mig massor av saker som jag aldrig annars hade tänkt på och jag vet att det va dom lektioner jag tog som räddade mig! Rekomme... Ver más
La empresa ha respondido
Jag hade den otroliga chansen att ha Suzann som lärare under min resa mot körkortet. Hon är noggrann med att man ska förstå sina misstag och utvecklas, samtidigt som hon är väldigt motiverande och stö... Ver más
La empresa ha respondido
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 5% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Bra feedback, tydliga instruktioner och schysst service med upphämtningen från Hasib. K
Trafiko appen är också bra.

Respuesta de Trafiko
Jag tog körkortet idag! Efter fem lektioner med trafiko i Karlstad samt körning privat. Lektionerna var superviktiga för att hitta misstag en familjemedlem inte kan peka ut. Väldigt bra lärare och goa bilar. Appen får också 5/5.
Klarade både teori och uppkörning på första försöken tack vare trafiko!

Respuesta de Trafiko
Bra vägledning och kompetens. Håller det simpelt och låter dig föra körandet vid tillfällen vilket ger självsäkerhet vid körningen. Bra tider för körning och många tider så man står aldrig och väntar länge till sin nästa körning. Rekommenderar verkligen.

Respuesta de Trafiko
Väldigt bra körskola med en ytterst bra app för körning och teori. Lätt och tydligt hur man bokar körlektioner, riskettan och risktvåan. Jag körde med Agron.D. som jag väldigt starkt rekommenderar! Enormt trevlig, lugn och professionell körlärare som verkligen brinner för att hjälpa eleven!

Respuesta de Trafiko
Ahmed H is a Great teacher, learned a lot from him, passed the exam first try thanks to him.

Respuesta de Trafiko
Riktigt bra körskola med kunnig lärare. Klarade min uppkörning på första försöket och det var tack vare trafiko.
Stort tack till den bästa körskolan!

Respuesta de Trafiko
Jättebra med upphämtning precis där man ville och jättefint bemötande. Duktiga körlärare som gav en mycket tips och tricks och många detaljer som gjorde att jag klarade min uppkörning på första försöket. Kan starkt rekommenderas!!

Respuesta de Trafiko
Toppen lärare jag hade Agron, han försöker verkligen sitt bästa för eleverna och gör ALLT för att se dem lyckas. Letar du efter någon som bryr sig om dig så är han den rätta😊

Respuesta de Trafiko
Jag kan varmt rekommendera Nada M på Trafiko! Hon är en otroligt professionell, engagerad och pedagogisk körlärare som verkligen ser varje elev och anpassar undervisningen efter ens individuella behov.
Nada har en fantastisk förmåga att förklara komplicerade situationer på ett tydligt och enkelt sätt. Hon är lugn, tålmodig och uppmuntrande, men samtidigt ärlig och noggrann med vad man behöver förbättra. Tack vare henne har jag inte bara blivit en säkrare förare – jag har också fått mycket större självförtroende bakom ratten.
Varje lektion har känts välplanerad, utvecklande och värdefull. Nada bryr sig på riktigt om sina elever och gör alltid sitt yttersta för att man ska lyckas. Jag är oerhört tacksam för allt hon har lärt mig och kunde inte ha önskat mig en bättre körlärare. Tusen tack, Nada! Hälsningar från Jessy H

Respuesta de Trafiko
Mycket mycket bra skola, teorifrågor samma som på prov och Said E min lärare är pedagogisk, rolig och ge konstruktiv feedback och förklara hur man gör i olika situationer på ett trygg sätt. Jag såg alltid emot att köra med honom. Rekommenderar honom verkligen. Klarade uppkörning andra gång idag.

Respuesta de Trafiko
Rekommenderar alla att ha Talip som körlärare! Jag bokade 14 dagar intensivkurs med honom och tog sedan körkortet direkt efter det!

Respuesta de Trafiko
Habtom är en riktig stjärna! Riktigt trevlig, lätt att ha och göra med. Han förstår och förklarar när det är något man inte riktigt förstår som elev. Habtom hjälpte mig hela vägen till körkortet, tack! Även schema-systemet som trafiko använder sig av i appen är Riktigt bra och smidigt.

Respuesta de Trafiko
Hade körlektion med Nefik. Han var otrevlig under hela lektionen och sa saker som ”jag vet inte vad du tänker” osv. Senare uppstod en situation i en rondell då Nefik blev hotfull och börja skrika i mitt ansikte ”ut ur min bil”, han kalla mig även för ”pi*s köpebarn”. När vi gått ut ur bilen kommer han även upp en decimeter från mitt ansikte flera gånger och skriker ”tagga härifrån!! med glödande ögon som att skulle slå till mig. Jag rekommenderar ingen att använda sig av denna körskola.

Respuesta de Trafiko
Said E gick igenom alla moment super tydligt med mig för att jag skulle ha så bra förutsättningar att klara av uppkörningen som möjligt. Han var super trevlig och gjorde det enkelt att lära sig allting så fort som möjligt. Jag rekommenderar honom starkt. // Vidar Voigt

Respuesta de Trafiko
Mycket nöjd med Trafiko-appen och dess pedagogiska teorifilmer, samt med min körlärare Basta i Solna/Sundbyberg. Klarade både teoriprovet och uppkörningen på första försöket. Stort tack för all hjälp! Kan varmt rekommendera Trafiko.

Respuesta de Trafiko
Basta som var min lärare byggde upp mitt självförtroende. Han var väldigt noggrann utan att vara sträng. Otroligt engagerad och kunnig. Sjukt bra!

Respuesta de Trafiko
I studied the theory using the Trafiko app and successfully passed my theory exam. For the practical part, I had a few driving lessons with Hasib, and he was an incredible instructor. He quickly identified both my strengths and weaknesses and knew exactly how to correct my mistakes in a clear and effective way. His approach really helped me improve my driving and confidence, and I’m happy to say I got my driving license today! Highly recommend Hasib to anyone looking for a skilled and supportive driving instructor.

Respuesta de Trafiko
Jag hade en jättefin körlärare, Josefin, som verkligen hjälpte med allt och var extremt bra på att förklara och strukturera upp alla moment i körningen. Hon är väldigt pedagogisk och fick mig att se fram emot varje körlektion istället för att vara nervös. Skulle inte klarat av att ta körkortet utan henne. Trafiko är perfekt för dig som vill ta körkort speciellt som ung eftersom du kan välja vart du vill bli upphämtad av din lärare.

Respuesta de Trafiko
Jag är supernöjd med Trafiko i Malmö. Både med appen och med handledarna! Har kört med Agron och Armin. Båda lugna, metodiska och pedagogiska. Stort tack till er! Fick mitt körkort idag ;)
Mvh Alex