Ik bestelde bokshandschoenen (Rocky Marciano) Benlee Wakefield 16 OZ, kleur wijnrood. Ik ontving (Rocky Marciano) Strong, 10 OZ, kleur Pink/rood oid. Ik kan ook niet ruilen. Ik moet retouneren... Ver más
La empresa ha respondido
ik heb twee dingen bij hun gekocht ze hebben me op tijd terugbetaald je moet wel met je eigen geld op sturen en het was een makkelijk proces
La empresa ha respondido
Leek een onbetrouwbare site, dus had mijn twijfels. Schoenen kwamen uit Frankrijk. Eerste keer kwam GLS niet aan de deur maar kon een nieuw bezorgmoment kiezen en pakket was er binnen een week. Schoen... Ver más
Ik ontving (Rocky Marciano) Strong, 10 OZ, kleur Pink/rood oid.
Ik kan ook niet ruilen.
Ik moet retouneren en opnieuw bestellen. Door bovenstaande ervaring zal ik niet opnieuw bij u bestellen.

Respuesta de Training Fit
Kreeg later pas door dat wederom door een buitenlands bedrijf het .nl gebruiken waarmee er gesuggereerd word dat het bedrijf uit Nederland komen. Ga ik niet meer doen. De laagste prijs, voor mijn gekozen product lokte me. Ga hier beter op letten.

Respuesta de Training Fit
Ik had even twijfel maar uiteindelijk mijn kickbox set gekregen en het is de juiste kwaliteit.

Respuesta de Training Fit
Ik heb tot op heden mijn spullen niet ontvangen

Respuesta de Training Fit
It is impossible to return the product, the wrestling shoes came in a smaller size, I want to exchange them, I write to the support group, they write to me that a return is not possible, I highly do not recommend it.

Respuesta de Training Fit
Heel slechte service, geen hulp na verkoop. Levering is gewoon zoek en terugbetaling nog niet ontvangen.

Respuesta de Training Fit
edit na antwoord: Heel spijtig te zien dat ze deze review beantwoorden met een automatisch (AI?) gegeneerde tekst. Ik heb meermaals contact opgenomen met de klantendienst, maar ook daar telkens een automatisch gegenereerde tekst.
Ik heb onlangs iets besteld op training-fit.nl, maar doordat hun website geen veld of validatie voor een huisnummer heeft, is mijn pakketje naar een foutief adres verzonden. Direct na het plaatsen van de bestelling heb ik contact opgenomen, maar een adreswijziging was “niet mogelijk”. PostNL kon ook niets doen. Vervolgens gevraagd of ze het pakket na retour naar het juiste adres konden versturen, maar ook dat kon niet. Erg teleurstellend hoe star ze zijn en hoe weinig klantgericht ze handelen. Voor mij geen training-fit.nl meer.

Respuesta de Training Fit
kan mijn bestelling niet traceren zonder een account, en het duurt 2 weken voor ze om een bestelling te verwerken.

Respuesta de Training Fit
Ik heb bokshandschoenen besteld maar ik kan mijn bestelling niet bekijken. De Site ligt eruit. Ik kan geen contact krijgen met de klantenservice.

Respuesta de Training Fit
Bandje voor smartwatch was prima, alleen bij de verzending ging wat mis.

Respuesta de Training Fit
The products are of good quality, and they are delivered on the promised dates.

Respuesta de Training Fit
Más información sobre otros tipos de reseñas.