Training Mentality Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dankzij Jorrick's begeleiding heb ik meer resultaat geboekt dan ik ooit had verwacht. Wat ik vooral top vond, is dat ik niet alleen sterker en fitter ben geworden, maar ook enorm veel heb geleerd... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

My experience with coaching from Jorrick Wieten has been amazing. I have achieved results I did not think was possible in so short time. I have received plans for training and food which are bo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jorrick is an outstanding coach who genuinely pushes you to reach your full potential. Over the past 9 months, I’ve worked with him through both a bulk and a cut and the results have been beyond my... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel erg gestructureerd plan /traject persoonlijk afgestemd. Bij vragen kan je simpel naar Jorrick stappen en zal hij deze zo snel mogelijk beantwoorden voor je. De feedback op de wekelijkse check-in... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

9 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Krachtige keuze

Aansluiten bij Jorrick zijn coachingsprogramma was een goede keus. Jorrick zijn communicatie is snel, soepel en waardevol. De app laat duidelijk zien welke oefeningen je moet doen, hoe je ze moet doen en je kunt makkelijk je reps en kilo's progressie noteren en bijhouden. Calorieën tellen is ook niet nodig door de app en de goede begeleiding van Jorrick, simpelweg selecteren wat je hebt gegeten en je kunt weer door. Super simpel en het resultaat loont. Thanks Jorrick, een dikke aanrader.

19 de marzo de 2025

Respuesta de Training Mentality

Geen poespas! Zoals jij dat fijn vind haha. Fijn om te horen dat de coaching je bevalt 🤝🏼

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Coaching die écht bij mij past!

De coaching van Jorrick is echt een gamechanger! Ik voel mij constant gemotiveerd en weet dat ik altijd terecht kan met mijn vragen. Er word niet alleen geluisterd, maar ook écht rekening gehouden met mijn persoonlijke groei en ontwikkeling. De begeleiding en coaching is op maat, waardoor ik steeds weer stappen vooruit kan zetten. Een absolute aanrader voor iedereen die serieus aan zichzelf wil werken!

19 de marzo de 2025

Respuesta de Training Mentality

Het gaat om meer dan alleen aan je lichaam werken. Het draait om het ontwikkelen van een ijzersterke mindset, het opbouwen van discipline, en het creëren van routines, gewoontes en een lifestyle die je altijd bij zullen blijven! Fijn om te horen dat het je bevalt, Bilal 💪🏼

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne manier van coaching dmv een…

Fijne manier van coaching dmv een handige app waarin je je voedingsschema’s kan inzien, zelf tracken en ook je trainingsschema’s terug vindt met duidelijk filmpje. Vragen worden snel beantwoord wat ook erg fijn is. Wekelijkse evaluatie een mooie stok achter de deur!

Respuesta de Training Mentality

Hey Burak, thanks voor je review! Fijn om te zien dat de coaching je bevalt en je het een handige manier vind om je transformatie samen neer te zetten.

My experience 💪

I had a great experience with my gym app and coach! The app is super easy to use, allowing me to track my workouts and progress effortlessly. My coach is really supportive and tailors my training plan to fit my goals. The communication through the app makes it easy to get feedback and stay motivated. Overall, it's a fantastic tool for anyone looking to improve their fitness!

Respuesta de Training Mentality

Love the feedback Badran! Here to make to most out of it and get you the best transformation 🤝🏼

De beste coach

De 1op1 Coaching met Jorrick is echt een aanrader voor iedereen die net dat stokje achter de deur nodig heeft om af te vallen of voor als je zelf niet de gewenste resultaten behaalt in het kweken van spiermassa en of het fit worden/blijven in het algemeen.

Jorrick is zeer bekwaam en met meer dan 10jaar ervaring zeer geschikt om begeleiding te bieden waar u het zelf net niet weet.

Ofwel met voeding of met het trainen opzich, met behulp van een handige app word er wekelijks gekeken naar de vooruitgang, hoe het gaat, wat te doen en waar nodig de juiste aanpassingen gedaan om uw doelen waar te maken.

Respuesta de Training Mentality

Thanks Niels! Ik ben blij dat het je bevalt. We houden te touwtjes kort en zorgen voor de beste progressie samen 💪🏼 Lekker bezig!

Amazing coaching by Jorrick

Amazing coaching by Jorrick. Been there for 2 years or even more & it got me to levels I’ve never been before.

Respuesta de Training Mentality

You changed a lot man! You can be really proud bro.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topcoach die echt met je meedenkt!

Ik train nu een tijdje met Jorrick, en ik kan niet anders zeggen dan dat hij echt top is. Hij denkt niet alleen met je mee over je trainingsschema, maar kijkt ook naar wat bij jou als persoon past. Geen standaard aanpak, maar echt maatwerk.

Of je nou wilt afvallen, sterker worden of gewoon fitter voelen, hij zorgt ervoor dat je op een haalbare en motiverende manier je doelen bereikt. En het fijne is: hij pusht je op een positieve manier, zonder dat het voelt alsof je over je grenzen moet gaan.

Als je op zoek bent naar een coach die betrokken is en snapt wat jij nodig hebt, dan zit je hier goed!

Respuesta de Training Mentality

Tof om te horen Mauro! Je gaat echt hard, doet wat je moet doen en dat zien we terug in je resultaat 🔥

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top coaching, echte gamechanger!

Toen ik begon met de coaching bij Jorrick zat ik op 68KG en had ik weinig structuur in mijn voedings- en trainingsschema. Ik kwam niet consistent aan, werd niet sterker in de gym en zag weinig resultaat. Dankzij de begeleiding van Jorrick is dat helemaal veranderd.

De workout app die hij gebruikt is echt een gamechanger. Het is super handig, en ik weet precies wat ik moet doen, hoe ik de oefeningen moet uitvoeren (dankzij de duidelijke video's) en hoeveel sets/reps/gewicht ik moet pakken. Deze structuur heeft ervoor gezorgd dat ik nu 73KG weeg en al goed op weg ben naar mijn doel van 75KG.

Mijn lichaam is de afgelopen maanden echt veranderd, ik ben sterker en zie echte vooruitgang. Jorrick is altijd snel met reageren, legt alles duidelijk uit en brengt alles op een motiverende manier. Ik ben echt blij met de coaching en de resultaten die ik behaal!

Respuesta de Training Mentality

Je gaat hard Stan! Trots op hoe je alles aan pakt en de progressie de we samen hebben geboekt. We zijn nog niet klaar en ben heel benieuwd naar het eindresultaat 💪🏼

Top coach

Goede coach. Hij helpt met alles wat je nodig bent en hij reageert snel op je vragen. Daarnaast geeft hij goede tips en denkt altijd met je mee over je voeding of oefeningen als het niet helemaal lekker gaat.

Respuesta de Training Mentality

Je hebt een periode gehad van ups en downs, maar ik ben enorm tevreden met het resultaat dat we tot nu toe hebben geboekt samen. Tijd om naar het volgende niveau te gaan 🚀

From bulky to shredded in 6 months

Jorrick is a great coach. Went from Bulky to shredded within 6 months. Ready for next hyrox season. I def. Would recommend Jorrick, he is the “practise what you preach coach” you need.

6 de marzo de 2025

Respuesta de Training Mentality

You changed your life bro, really proud of you 💪🏼

Valorada con 4 estrellas sobre 5

He plans the custom plan for u…

He plans the custom plan for u including meal. He is always reachable. Not only helps in workout goals but also help in personal life too.

26 de febrero de 2025

Respuesta de Training Mentality

That's how we do Daman, here to support you on all aspects 🙏🏼

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beste keuze die ik ooit gemaakt heb😊

Werk momenteel al 1 jaar samen met Jorrick als coach en ik ben ontzettend blij dat ik die keuze gemaakt heb. Ben in 1 jaar al veel veranderd en gegroeid niet alleen qua bouw, maar ook mentaal. Het is voor mij fijn om altijd dat duwtje in de rug te hebben om alles uit mezelf te halen. Vooral met de voeding heb ik vaak moeite gehad en daar ben ik heel goed in ondersteund en heb nu een gezonde(re) relatie met voeding dan een jaar geleden. Jorrick heeft ontzettend veel kennis van voeding en trainingen en deze kennis geeft hij goed en duidelijk over dat je het snel oppakt. Ik hoop nog veel te bereiken samen met Jorrick en ben ontzettend blij met alle progressie tot nu toe.

26 de febrero de 2025

Respuesta de Training Mentality

Jij bent een van de meest stabiele 'studenten' die ik heb gehad. Je volgt exact op wat ik zeg en dat zien we terug in je resultaat.

We zijn nog niet klaar en gaan een nog mooiere transformatie tegemoet 💪🏼

Jorrick is een topcoach

Jorrick is een topcoach! Hij heeft me super geholpen met mijn voedingsschema en training. Vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Echt een aanrader als je een coach zoekt!

10 de febrero de 2025

Respuesta de Training Mentality

Bedankt voor je sterke review en de tijd die we samen hebben doorgebracht! 💪🏼

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jorrick was great to work with

Jorrick was great to work with - took the time to understand my situation and tailored a program to fit my needs. Highly recommend!

13 de enero de 2025

Respuesta de Training Mentality

Thanks, Sam! I really enjoyed working with you. We took the time to thoroughly understand your situation and identify ways to improve it. Best of luck in the future, and keep applying everything you’ve learned! 🤝🏼

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I worked with Jorrick for 3 months…

I worked with Jorrick for 3 months already and all I can say is that i made more progress in that time than without him in 2 years. He has a huge knowledge not only about nutrition and training but he‘s also a mentor for my mindset and my lifestyle choices. He‘s always giving 100% for his clients and always going the extra-mile. Would recommend if you‘re looking to make fast progress and not only wanting to have a basic fitness coach, but a mentor that is adapting to your personal requirements.

24 de diciembre de 2023

Respuesta de Training Mentality

Thanks for the honest review, Florian! It was amazing working with you and seeing the incredible progress we made together! 👊🏼

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.