Träningsmat Opiniones 17

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

1. Educación y formación

Escrito por la empresa

Vi vill göra det enkelt för dig att komma i form genom hemleverans av hälsosamma matlådor. Vi levererar 10-15 matlådor hem till dörren varje vecka, fraktfritt. Våra matlådor har hög näringstäthet, massor av protein, blygsamt kaloriinnehåll och tillagas av kockar.

4,2

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Håller inte kvalitetsnivå.

Har under flera månader haft den veganska matlådan och var till en början nöjd men utbudet är uselt, nästan ingen variation utan bönor på längden och tvären. Har varit vegetarian i över 10 år så vet att det finns god mat att laga. Senaste veckorna har jag även fått lådor där hållbarheten inte räckt till angiven dag dvs 1 vecka. Maträtten har börjat ”jäsa” och skyddsplasten över rätten varit spänd, har fått en rejäl magsjuka i samband med detta. Så nej tack, lämnar detta företag då de inte håller kvalitet och variation.

8 de diciembre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Smidig matlösning

Rejäla måltider i generösa portioner. Perfekt för mig som bor i singelhushåll, arbetar, tränar, har hund och varken tid, lust eller energi att laga mat själv. Försöker äta mer växtbaserat och uppskattar att de har veganska matlådor då jag har flyttat från en del av Stockholm där det fanns veganska alternativ överallt till en del där det knappt finns alls. Varvar med andra matlådeföretag för variation. Det enda minus är att andra företag har mer grönsaker och smak (dock inget annat som har så generösa portioner). I smak skulle jag säga att de motsvarar en genomsnittlig utelunch.

16 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Faktiskt god mat med bra variation

Faktiskt god mat med bra variation
För mig som prioriterar bra kvalité på maten och ett bra näringsvärde är detta perfekt för mig och så kan jag lägga min tid på annat kul än att stå i köket varje kväll, värt varenda krona för mig och min familj

10 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Plast och sten i mat

Jag har fått både plastbit och sten i mina matlådor. Fick återkoppling först efter inlägg om plastbit. När jag fick sten i maten så bad de om ursäkt och så avslutade de min prenumeration utan att jag bett om det.

31 de octubre de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jag har testat både deras ”klassiska…

Jag har testat både deras ”klassiska enkla matlådor” och ”low carb matlådor” i flera veckor nu. Tycker tyvärr ingen matlåda är god. Det som lockade mig var att slippa laga mat helatiden och underlätta vardagen samt få i mig mycket protein och nyttiga ingredienser vilket är det positiva jag ser, men det funkar inte när jag inte ens vill äta upp maten för att den inte smakar bra. Jag brukar inte vara jättekräsen däremot sätter jag högt värde på god mat. Ledsen att säga det då jag hade höga förhoppningar. Förslag kan vara att ha lite mer spännande smaker/kryddor, såser kanske? och inte bara typ broccoli, kål och bönor som tillbehör till köttet

31 de mayo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Great quality food delivered weekly at…

Great quality food delivered weekly at my door. It has made my life so much easier! I used to order the standard food but now I've switched to their vegan options which are surprisingly delicious and above all nutritionally well balanced. With time I've learned which specific recipes I enjoy less, so it's very easy to review my weekly food plan and replace the particular food boxes I don't like with the ones I really like. I've been a customer for a year now.

20 de mayo de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.