Träningspartner Opiniones 2865

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Otroligt snabb leverans, kvaliten på produkten levde upp till förväntningarna. Enda problemet jag hade var att hemsidan krånglade när jag skulle beställa, för mig stod det att ordern inte gått igenom... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Trappmaskinen är bra. Leveransen fungerade fint. Det skulle underlätta om det framgick i nån manual att man bara behöver vända hela Trappmaskinen eller gå runt till andra sidan för att träna andra ben... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snabb leverans och bra köpupplevelse med träningspartner.se men mindre nöjd med DHLs leveransmetod. De skickade ut samma dag (8:30) att paketet skulle levereras mellan 9-15 samma dag vilket jag inte h... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Enkelt att beställa, bra beskrivning av produkten. Snabb leverans, DHL är dessutom utmärkta ända till dörren. Cykeln är en pärla i utbudsdjungeln, allt till en rimlig kostnad. Nu skall rörlighet, sm... Ver más

1. Tienda de equipos para fitness
  2. Mayorista de equipos para fitness

Escrito por la empresa

Träningspartner är en av Nordens ledande och mest innovativa leverantörer av träningsutrustning och -maskiner för hemmabruk, företag, hotel, bostadsrättsföreningar och kommuner. Vi har Löpband, Crosstrainer, Roddmaskiner, Motionscyklar, Spinningcyklar, Multigyms och mycket mer inom träning och hälsa.

4,5

1 estrella

Ha contestado el 40% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Företaget verkar numera vara i Norge …

Företaget verkar numera vara i Norge men för att göra ett omdöme om dom så handla inte där i från dom har obefintlig service vilket är lika med noll och jag misstänker att dom säljer ut hyllvärmare produkter som saluförs som årets produkter dom vill sälja men när det går sönder så skiter dom i kunden.
Nu har företaget anmält till Trustpilot då dom har börjat rota i mail korgen men det är skickat med en annan mail adress och ett annat namn det namn som används här är en synonym.
Jaha mailat dom 2 gånger om samma problem ett kontroller kort till en solef63 och dom svarade första gången med nån som heter Ingrid ända tills det spårade ut totalt när jag fick förslag hur man felsöker sole f63 den konversationen finns på annan mail adress.
Och när jag skickade för en vecka sedan så bifogade jag ett serienummer på löpbandet och det skall jag gör nu med så leta i eran mail så kommer ni att se att L ni är ganska kassa mot kund när det går sönder 13005439 10 c2 21050004 så leta nu i eran mailkorg
Hej har även varit i kontakt med eran så kallade kundservice per telefon den 30 januari detta ärende och vilket språk pratades där jo norska samtalet tog 7min10sek och efter det så skickades det bilder på kontroller ordet och serienummer på löpbandet och har även det försvunnit i erat system så bör ni nog titta över det men detsamma jag köpte ett kontrollerbord på AliExpress och man får säga att där var det service så ni kan börja fundera över att vara bättre mot kunder än vad ni är i dag för nu är ni rätt kassa

3 de febrero de 2026
Opinión espontánea
Logotipo de Träningspartner

Respuesta de Träningspartner

Vi tar din feedback på största allvar och vill gärna reda ut vad som har hänt i detta ärende. Det stämmer att vår avdelning för service sitter i Norge. Vi har gått igenom våra system men kan tyvärr inte hitta någon tidigare konversation kopplad till den e-postadress, det telefonnummer eller de ordernummer som angivits här. Det gör det svårt för oss att följa upp ärendet och förstå vad som kan ha gått fel i kommunikationen.

Vi ber dig därför att vänligen vidarebefordra den tidigare konversationen (inklusive eventuell korrespondens från annan e-postadress) till oss. När vi fått underlaget kommer vi att ta detta vidare med vårt serviceteam för att undersöka vad som kan ha gått snett och hur vi bäst kan hjälpa till att lösa situationen.

Vår ambition är alltid att ge god service och hjälpa våra kunder när problem uppstår, och vi hoppas få möjlighet att reda ut detta tillsammans med dig.

Kundservice

Mycket bra kvalitet.

Mycket bra kvalitet.
Slitstarkt material, mycket bra fästen och kedjor.
Mycket bra medföljande påse, att fylla med sand och tygremsor. Genomtänkt. Toppen.

2 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans! Jättenöjd med stakmaskinen! Känner ingen skillnad mot concept i stakningen, viss skillnad på skärmen, men jättenöjd överlag. Passar perfekt i mitt hemmagym.

24 de noviembre de 2025

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.