mijn vader zag
mijn vader zag dat ze voorzichtig ze werkte bij verwijderen van oude vloerbedekking
Welkom bij Traprenovatie Amsterdam, uw toonaangevende specialist in traprenovatie in de regio Amsterdam. Onze missie is om elke trap te transformeren in een prachtig en duurzaam middelpunt van uw woning. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die niet alleen de uitstraling van uw interieur verhogen, maar ook de veiligheid en functionaliteit van uw trappen verbeteren. Bij Traprenovatie Amsterdam gebruiken we alleen de beste materialen en de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat uw gerenoveerde trap jarenlang meegaat. Of het nu gaat om hout, laminaat, of PVC, wij kunnen elke trap aanpassen aan uw specifieke wensen en stijlvoorkeuren. Ons team van deskundige vakmensen is toegewijd aan uitmuntendheid en streeft naar perfectie in elk project dat we aannemen. Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie, wij zorgen voor een soepel en zorgeloos proces. Uw tevredenheid staat bij ons centraal. Wij nodigen u uit om de ervaringen van onze tevreden klanten te lezen en zelf te ontdekken waarom Traprenovatie Amsterdam de beste keuze is voor uw traprenovatieproject. Laat ons helpen uw visie te realiseren en uw trap te transformeren in een waar kunstwerk!
Zekeringstraat 17A, 1014 BM, Amsterdam Noord Holland, Holanda
De voorbereiding met meten was grondig en professioneel.
Ik had dit comfort niet verwacht maar het maakt echt verschil in huis.
ik vond t fijn dat ik daar niet om hoefde te vragen
ze zei beter renoveren dan vervangen en dat bleek echt zo klein tikje maar netjes
geen lawaai of drukte ze hielden rekening met beestjes
ik ben blij dat ze het zo grondig hebben aangepakt het blijft stevig en stil
ze waren ruim voor de afgesproken tijd klaar en dat gaf een fijn gevoel van efficiente
De afwerking toont hoe goed hun vakmanschap is, mijn moeder knikte goedkeurend.
Hebben de traprenovatie echt heel mooi voor ons gedaan.
Más información sobre otros tipos de reseñas.