Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooi, uitgebreid outdoor assortiment. De door mij gekochte schoenen zien er vlot uit en zitten super. De prijs is ook aantrekkelijk. Verzending is gratis en snel. Tussen bestelling en verzending ben i... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bought an article on their website and supposed to be delivered by ColisPrive in France but I've never received my purchase. When tracking my order, ColisPrive mentioned that I wasn't home but I'm doi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na vele jaren met eenzelfde merk hoge schoenen gelopen te hebben, ging de kwaliteit bij elk nieuw paar (drie jaar met één paar) achteruit. Bij mijn laatste ervaring braken één voor één de haakjes af (... Ver más

Información sobre la empresa

1. Zapatería
  2. Tienda de ropa
  3. Tienda de ropa y equipos para actividades al aire libre
  4. Fábrica de zapatos
  5. Tienda de ropa para mujeres

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Travelin’ wil zoveel mogelijk met natuurlijke materialen werken, echt wild, leer en katoen. Daar waar de functionaliteit het vereist (waterdicht) werkt Travelin’ altijd met de laatste techniek. Omdat het onze passie is willen we nimmer afbreuk doen aan...

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

4,0

Todas las opiniones

56 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Travelin Franska, een winterjas met zomervoering

Onlangs de winterjas van Travelin (Franska) besteld, waarbij het bovenlijf veel dunner is dan de onderkant. Na contact met de klantenservice werd me verteld dat dat 'normaal' is omdat je in de winter een trui draagt. Neem me niet kwalijk, maar dat lijkt me logisch in de winter. Het is echter erg onlogisch om de bovenkant dan maar met minder voering te bedelen. Een winterjas hoort warm te zijn, anders kan je net zo goed een zomerjas aandoen!

Toen ik aangaf dat ik een winterjas wel erg duur vind (€230) voor een zomervoering, moest ik maar foto's maken zodat ze konden zien of de jas zo dun hoort te zijn. Bijzonder dat ze dat via foto's kunnen zien!

Nee, dit bedrijf heeft mijn vertrouwen en aankopen verloren! Zeker na het lezen van de overige reviews waarbij retourzendingen niet of niet tijdig worden afgehandeld of terugbetaald.

23 de diciembre de 2025

Ik heb laarzen besteld

Ik heb laarzen besteld. Moest drie paar bestellen om bij een passende maat te komen. Normaal heb ik maar 39 ben uitgekomen bij maat 41… wat overigens wel hele fijne laarzen zijn.
Dus twee paar laarzen terug gestuurd. 1 paar heel vlot terug betaald gekregen. Na 3 weken en tig pogingen contact te krijgen (zonder succes) het tweede paar nog altijd niet terug betaald gekregen.

Had ik maar eerder de reviews bekeken….
Ik bestel hier niet nog een keer.

21 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

De laarzen waren te klein

De laarzen waren te klein. Ik bestel altijd maar 40, dat is altijd goed. Deze keer niet. Toen ik de zolen op mijn andere travelin laarzen deed om te meten bleken de zolen van de nieuwe laarzen 1 cm korter te zijn. Maat 40, blijkt niet maat 40 te zijn.

29 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestelling was snel binnen maar over…

Bestelling was snel binnen maar over het retour beleid niet te spreken!
Na ruim een week retourzending, nog geen geld terug gestort gekregen.
Heb al meerdere malen moeten bellen en op mails krijg je geen reactie.
Hopen maar dat ik mijn geld terug krijg het pakket is ook nog eens spoorloos omdat het een antwoord nummer is?

11 de noviembre de 2025

Slechte klantenservice

Slechte klantenservice reageert niet op mails.
Ik had een veeg op een jas na 1ste keer dragen waar ze niks aan konden doen. Advies gevraagd over reinigen maar niks meer gehoord.
Ik had de jas besteld en net binnen krijg ik in de mail vergeet je 30% korting niet .
Omdat ik al besteld had geld dat niet meer .
Houdt ik niet van zeker omdat ik travelin had gekozen met mindere specificaties boven fjallraven of didriksons jassen.

12 de septiembre de 2025

Beschamende klantenservice

Beschamende klantenservice. Meerdere e-mails zijn onbeantwoord gebleven, via socials maar dingen geprobeerd, verzinnen smoesjes verzinnen waarom ze niet reageren als ze dan wel reageren. Levering was ook te laat. Alle updates omtrent de levering en retour was te laat en vaag.

Iets wat in deze huidige tijd niet meer zou moeten mogen en daarnaast ook niet nodig want er zijn genoeg oplossingen hiervoor. En nee ik ben niet gaan "zeuren" binnen 48 uur, heb ze ruim de tijd gegeven.

27 de octubre de 2025

Oplichting?

Heb eerst al een keer via Zalando bij dit bedrijf proberen te bestellen. Toen werd het geannuleerd omdat die laars was uitverkocht.
Kan gebeuren. Toen via hun eigen site een ander paar besteld. Ze zeggen dat ze de volgende dag leveren. Maar na de bestel bevestiging niks ontvangen. Geen track en trace. Gewoon helemaal niks meer gehoord. Ook meerdere keren de klantenservice proberen te bereiken. Geen gehoor. Neigt echt naar oplichting. Hoop echt dat ik mijn geld nog terug kan krijgen. Had ik maar nooit via hun website besteld. Via Zalando kreeg ik tenminste mn geld nog terug.

9 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

One day in and both soles off, they must ve used willful wishing as a glue.. and what s the use of the stitching then, a hired extra!!!!!

I have read a review where the soles came off after 4 months use, well get this: wore them for a day and both came off, no rain on them, did not jump around or even run after my dog... the soles are a joke and I do not know if I should wait on for the zippers to break so I take it to the repair shop one time... 😅 🙃 😬

4 de septiembre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Moeilijke voeten, rustig kijken of iets goed zit. 5 paar gekocht.

Ik heb moeilijke voeten en ga meestal naar de winkel voor schoenen. Nu heb ik gemerkt dat ik de schoenen thuis rustig kan bekijken en er niemand is die mij overhaalt om te kopen. Regelmatig verliet ik de winkel met schoenen die eigenlijk niet goed zaten. Vaak was het zo dat de verkoper\ster. bepaalde of ik de juiste schoen had. door te zeggen, ze zitten goed aangesloten. De tenen hebben voldoende ruimte en dat beaamde ik dat en stond ik buiten met een paar schoenen die ik eigenlijk niet paste. Maar wel in het plaatje paste van diegene die de schoen verkocht. Terugsturen, geen probleem

28 de agosto de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Retour niet automatisch terug betaald …

Tot 2x toe sandalen besteld en retour gestuurd omdat ze niet lekker zaten. Daar kunnen ze natuurlijk niks aan doen, maar aan de afhandeling wel. Beide keren niet automatisch geld terug gekregen. Moet er eerst achteraan mailen, dan wordt het wel alsnog over gemaakt.

14 de agosto de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.