Banner for Travel Legends

Travel Legends Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Travel legends is voor ons de fijnste reisorganisatie tot nu toe geweest. Ze zijn heel open, snel en transparant. Werken alles tot in de details uit en de op maat gemaakte reisapp met al onze vouchers... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gisteren zijn wij teruggekomen van een waanzinnige rondreis door Thailand. Wauw, wat een ervaring! Dit was onze eerste verre reis met onze dochter van 8 jaar en ook nog onze eerste ervaring met Azie!... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We zijn net terug van een droomreis met ons gezin naar Peru door Travellegends tot in de puntjes geregeld. We waren door het webinar over Peru enthousiast gemaakt. Daarna werd de reis helemaal naar on... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dit is de vierde keer dat wij met Travel Legends een reis hebben gemaakt. Samen met Kas van Travel Legends hebben wij een rondreis Japan samengesteld. Hij heeft heel goed geluisterd naar onze wensen e... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Operador de excursiones
  2. Agencia de viajes

Escrito por la empresa

Ontdek een wereld aan mogelijkheden. Rondreis, huwelijksreis of een andere wens? Wij verzorgen de complete organisatie van uw vakantie. Altijd 100% maatwerk op basis van uw wensen!

Información de contacto

Promotion box for Travel Legends

Maak uw reis legendarisch!

Wij bezorgen u de perfecte reis, helemaal op maat.

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

297 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

123 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aangenaam om een reis samen te plannen

Aangenaam om een reis samen te plannen. Alles verliep heel fijn en goed ter plaatse. Voor herhaling vatbaar!

Beste Dieter,

Bedankt voor uw review! Wat leuk om te lezen dat u zo genoten heeft van de reis! Het was een plezier om erbij te zijn en alles samen te beleven. Fijn dat alles goed is verlopen en dat het een reis is geworden om met plezier op terug te kijken.

Top begeleiding!

Top begeleiding, Karlijn!

Beste Wim,

Bedankt voor de review en het compliment! Hopelijk heeft u genoten de reis door Stockholm.

Geweldige reis naar Japan

Geweldige reis waarbij wij een perfecte balans hebben ervaren tussen “zelfstandig” het programma bepalen en de begeleiding en hulp vanuit de reisorganisatie. Heel erg tevreden zijn we over de manier waarop we zijn opgevangen bij aankomst in Japan. Ik merkte dat er toch wel een dag of twee voorbij gaat om het openbaar vervoer te doorgronden.

22 de septiembre de 2025

Beste Peter,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de balans tussen zelfstandigheid en ondersteuning zo goed is bevallen. Goed ook dat de begeleiding bij aankomst u heeft geholpen om rustig te wennen aan het reizen met het Japanse openbaar vervoer. Dat eerste deel van de reis is vaak even wennen, maar het klinkt alsof u daarna volop heeft kunnen genieten.

Bo van Travel Legends

Valorada con 5 estrellas sobre 5

een GEWELDIGE reis gehad!

We zijn met Travel legends in Japan geweest, eerst met onze leveranciersgroep en daarna nog met ons gezin. We hebben een fantastische tijd gehad! Alle hotels en restaurants waren goed gekozen, we hebben hele fijne gidsen gehad en als klap op de vuurpijl had Maarten ons GEWELDIG begeleid! Echt een reis tot in de puntjes verzorgd. Een belevenis om nooit te vergeten!

Beste Shirley,

Bedankt voor de mooie review! Wat leuk om te horen dat zowel de reis met de leveranciersgroep als met het gezin zo goed is bevallen. Het was een plezier om alles tot in detail voor u te mogen begeleiden en om samen zo’n bijzondere tijd in Japan te beleven.

Fijn dat de hotels, restaurants en gidsen zo goed aansloten bij uw verwachtingen.

Dank voor het vertrouwen en hopelijk tot een volgende legendarische reis!

Maarten van Travel Legends

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Singapore en Maleisië, een mozaïek vanculturen

Travel Legends (contact Kas Leermakers) had een uitstekende reis samengesteld, goed gevuld programma, met een goede balans tussen stadsbezoeken, telkens enthousiast gegidst en natuurgebieden, Cameron highlands, de jungle van Taman Negara, Langkawi eiland, ... enkele fietstochten en wandelingen. Uitstekende accommodaties en lekkere restauranttips. Vooral de ervaring in Jeff's Cellar (Ipoh) en Skai Restaurant (Singapore) waren héél bijzonder.

8 de septiembre de 2025

Beste Pieter,

Bedankt voor de review! Wat fijn om te horen dat de reis zo goed is bevallen en dat de balans tussen natuur, cultuur en ontspanning precies goed zat. Leuk ook dat Jeff’s Cellar en Skai Restaurant goed zijn bevallen!

Goed en betrouwbaar reisbureau

Goed en betrouwbaar reisbureau, samen met Travel Legends onze reis naar Japan gepland, deze was helemaal naar onze zin, en alles was top geregeld.

De app die je krijgt is ontzettend handig omdat je daar alles bij elkaar op 1 plek hebt (tickets, routes, hotelvouchers, tips voor restaurants enz enz).

De enige kleine opmerkingen die wij hebben is dat er in ieder hotel waar we verbleven een kamer met "twin beds" was gereserveerd, dit is als getrouwd stel natuurlijk niet heel romantisch, maar mocht de pret natuurlijk zeker niet drukken.

ik zou een volgende reis zeker weer boeken bij Travel Legends.

23 de octubre de 2025

Beste Tanya,

Bedankt voor de review! Wat leuk om te horen dat de reis naar Japan zo goed is bevallen en dat alles naar wens was geregeld. Fijn ook dat de app als praktisch en overzichtelijk is ervaren.

Dank voor de feedback over de bedindeling; dat nemen we zeker mee voor een volgende keer zodat het nog beter aansluit op uw voorkeur.

Hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw begeleiden bij een volgende legendarische reis!

Rondreis Peleponnesos

Als lustrumreis voor ons dispuut hadden wij het oude Griekenland bedacht. De interesses binnen de groep lopen uiteen dus zochten we balans tussen historie en andere activiteiten cq ontspanning. Met dank aan Karlijn Schakenraad hebben we deze puzzel gelegd en iedereen was erg content. We hebben ons gelukkig laten overtuigen wel met gids en chauffeur te gaan en dat was van grote meerwaarde. Eén activiteit viel helaas uit maar dat is door de reisorganisatie goed afgehandeld.

17 de mayo de 2025

Beste Erik,

Bedankt voor uw review! Wat leuk om te horen dat jullie lustrumreis naar Griekenland zo goed is bevallen en dat de combinatie van cultuur, activiteiten en ontspanning zo goed uitpakte.

Fijn ook dat de keuze voor een gids en chauffeur goed is bevallen, dat maakt zo’n reis vaak nét wat relaxter en rijker in beleving. Dank voor de prettige samenwerking in de voorbereiding en tijdens de reis!

Rondreis Zuid Afrika

We hebben een 24-daagse rondreis door Zuid Afrika gemaakt met Travel Legends, en Kas Leermakers heeft ons vanaf het begin geweldig geholpen. Door zijn eigen reiservaring kon Kas veel goede tips geven tijdens het plannen, en samen konden we bepalen welke route het beste bij ons paste. Het contact verliep altijd soepel, en Kas reageerde snel op al onze vragen. Ook na het boeken nam hij de tijd om vóór de reis nog uitgebreid met ons het hele programma door te nemen en gerichte tips te geven. Tijdens de reis was Travel Legends goed bereikbaar toen er iets niet helemaal goed ging, en ze reageerden snel en adequaat. Kas nam ook nog persoonlijk contact op om te controleren of alles goed geregeld was en om wat extra's te doen. We hebben een uitstekende ervaring met Travel Legends en met name Kas.

12 de octubre de 2025

Beste Hanneke,

Dank u wel voor de mooie review! Fijn om te horen dat de reis door Zuid-Afrika zo goed is bevallen en dat de route en tips goed aansloten bij uw wensen. Het was prettig samenwerken in de voorbereidingsfase, en goed te weten dat alles onderweg soepel is verlopen.

Hopelijk mogen we in de toekomst opnieuw een mooie reis voor u samenstellen!

Fantastische reizen!!

Wij hebben inmiddels met ons bedrijf twee reizen via Travellegends geboekt (2024 + 2025), beide georganiseerd door Karlijn (en haar fijne collega’s), en wat een geweldige ervaring was dat!!

In Friesland (2024) wist Karlijn precies de juiste balans te vinden tussen ontspanning en vermaak. Alles was tot in de puntjes geregeld: leuke activiteiten, sfeervolle accommodatie (eigen terrein) en een vlekkeloze planning.

Het jaar erna (2025), in de regio Den Bosch, overtrof ze zichzelf opnieuw (in samenwerking met de leuke Bas!). Haar oog voor detail, snelle communicatie en persoonlijke betrokkenheid maakten ook deze trip onvergetelijk.

Karlijn is een geboren reisleider en -organisator: professioneel, enthousiast en altijd met een hele grote glimlach. Dankzij haar hadden wij twee keer een legendarische reis: precies zoals de naam belooft.

Bedankt, Karlijn (en team), voor jullie fantastische werk!! Looking forward to our next journey!!

27 de agosto de 2025

Beste Denise,

Bedankt voor deze prachtige review! Wat fijn om te lezen dat beide reizen zo goed zijn bevallen en onze inzet zo’n positieve indruk heeft achtergelaten. Fijn te horen dat de aandacht voor detail, persoonlijke aanpak en sfeer precies hebben bijgedragen aan die legendarische beleving waar we voor staan.

We kijken ernaar uit om ook de volgende reis weer onvergetelijk te maken!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het was de reis van ons leven

Het was de reis van ons leven. Met name door de toegevoegde waarde van Travellegends. Ze voorzagen heel veel gesjouw met koffers en boden een onbekende maar zeer goede oplossing aan. Ze haalden ons over de streep een kamer zonder badkamer te nemen. Het werd de beste badervaring in een Japans badhuis ooit. Een perfecte samenwerking

21 de octubre de 2025

Beste Dennis,

Bedankt voor uw review! Wat leuk om te horen dat deze reis voor u de reis van uw leven was. Juist die kleine details zorgen er voor wat een reis naar Japan zó uniek maakt en het is mooi om te lezen dat u dit zo heeft ervaren.

Wij waarderen het enorm dat u de samenwerking als perfect heeft ervaren. Dat is precies waar we het voor doen: reizen creëren die u nooit meer vergeet.

Studietrip Stockholm (Karlijn)

Goed georganiseerd studietrip door Karlijn en Bas naar Stockholm. Zeer inspirerende vergaderlocaties en geweldige restaurants.

Beste Peter,

Bedankt voor de review! We kijken met veel plezier terug op de studietrip naar Stockholm en het is geweldig om te horen dat de vergaderlocaties en restaurants zo goed zijn bevallen. Fijn dat u het als inspirerend heeft ervaren!

Japan

Great trip, hotels were nicely organized, plenty of suggestions/tips for sightseeing

7 de octubre de 2025

Dear travellegend,

Thank you for the review! We’re happy to hear you enjoyed your trip and that the hotels and sightseeing suggestions were to your liking. It’s great to know the planning helped you make the most of your time.

Thanks again for choosing us and we hope to welcome you back for another unforgettable journey!

Kind regards,
Kas from Travel Legends

Japan met Travel Legends

Wij hebben recent met z’n tweeën een trip van twee weken door Japan gemaakt. Van Tokyo via Hakone, Kyoto naar Osaka. De reis was in de puntjes geregeld door Travel Legends en we hebben het fantastische reis gevonden!! De “reis app” met daarin alle details van dag tot dag is ook heel fijn. Kortom een reis met Travel Legenda is een aanrader.

Beste M. de Heus,

Bedankt voor de mooie review! Wat fijn om te horen dat uw reis door Japan zo goed is bevallen en dat de reisapp u hielp om alles overzichtelijk te volgen. Van Tokio tot Osaka: wat een prachtige route om samen te beleven.

Dank voor het vertrouwen en de mooie woorden. Hopelijk mogen we ook uw volgende reis weer tot in de puntjes verzorgen.

Pleun van Travel Legends

Japan reis

We hebben een hele, mooie, goed verzorgde en geplande reis door Japan gemaakt. Dank Travel Legends

19 de septiembre de 2025

Beste Saskia,

Bedankt voor de review! Geweldig om te horen dat de reis door Japan zo goed is bevallen en dat alles naar wens was geregeld. Dank voor het vertrouwen en hopelijk mogen we in de toekomst opnieuw een bijzondere reis voor u samenstellen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top geregeld en unieke ervaring

Ontzettend goed geholpen door Travel Legends! Ik vind het zelf altijd lastig om een reis uit te stippen maar Kas heeft me hierbij uitstekend geholpen.

De accomodaties waren top geregeld en de service van Travel legends ook. Ze denken echt met je mee.

26 de septiembre de 2025

Beste Kevin,

Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat alles goed is bevallen. Ik vond het erg leuk om samen met u de reis vorm te geven en mee te denken over de details. Fijn dat de accommodaties zo goed zijn bevallen en dat u onze service als prettig hebt ervaren.

Dank voor het vertrouwen en hopelijk tot een volgende reis!

Japan

Ik vind de manier waarop je geholpen wordt vanaf het begin tot het einde. Professioneel aangepakt wordt.
Onze periode in Japan is denk ik daarom een groot succes geworden.
Aan alles is gedacht of wordt er mee gedacht wat er nog meer voor mogelijkheden zijn.
Voorbeelden ; vervoer is geregeld, je krijgt goede gidsen mee, hotels die zijn gekozen top.
En ze zijn altijd te bereiken.
Ik wil daarom Pleun Reijrink bedanken voor de prachtige reis die ze voor ons heeft voorbereid.

Ger en Bas Teeuwisse
Jarald Golverdingen.

1 de octubre de 2025

Beste Ger, Bas en Jarald,

Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat uw reis door Japan zo’n groot succes is geworden. Het doet me enorm goed dat u de begeleiding, hotels en gidsen zo hebt gewaardeerd.

Pleun van Travel Legends

Absolute aanrader

Top ervaring!

Beste Evi,

Bedankt voor uw review! Super om te horen dat u een top ervaring heeft gehad in Stockholm. Graag tot ziens bij een volgende reis!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super georganiseerde trip met Karlijn…

Super georganiseerde trip met Karlijn en Bas naar Stockholm. Selectie van bijzondere vergaderlocaties en restaurants.

Beste Lieve,

Bedankt voor de review! We kijken met veel plezier terug op de trip naar Stockholm en het is geweldig om te horen dat de gekozen vergaderlocaties en restaurants zo goed zijn bevallen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topklasse studietrip met >50 deelnemers…

Topklasse studietrip met >50 deelnemers tot in de puntjes geregeld en begeleid door Karlijn en Bas. Zo heerlijk om zorgeloos enkel met je gasten bezig te zijn. Vriendelijk, professioneel en flexibel. Net als vorig jaar! Tot de volgende trip ✈️🧳💼

Beste Daan,

Bedankt voor de review! Wat leuk om dit te lezen, dank u wel voor de mooie woorden!

Het was een plezier om deze studietrip met uw groep te mogen begeleiden. Fijn om te horen dat alles goed verliep en dat u zonder zorgen met uw gasten op pad kon. Precies zoals we het bedoeld hadden.

We kijken uit naar de volgende trip!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top organisatie en zeer vriendelijke…

Top organisatie en zeer vriendelijke begeleiding door Karlijne

Beste Jens,

Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat de organisatie en begeleiding als prettig is ervaren. Daar doen we het voor!

Karlijn van Travel Legends

8 consejos para escribir buenas reseñas.