Travel legends is voor ons de fijnste reisorganisatie tot nu toe geweest. Ze zijn heel open, snel en transparant. Werken alles tot in de details uit en de op maat gemaakte reisapp met al onze vouchers... Ver más

Consulta las opiniones de los clientes
Gisteren zijn wij teruggekomen van een waanzinnige rondreis door Thailand. Wauw, wat een ervaring! Dit was onze eerste verre reis met onze dochter van 8 jaar en ook nog onze eerste ervaring met Azie!... Ver más
La empresa ha respondido
We zijn net terug van een droomreis met ons gezin naar Peru door Travellegends tot in de puntjes geregeld. We waren door het webinar over Peru enthousiast gemaakt. Daarna werd de reis helemaal naar on... Ver más
Dit is de vierde keer dat wij met Travel Legends een reis hebben gemaakt. Samen met Kas van Travel Legends hebben wij een rondreis Japan samengesteld. Hij heeft heel goed geluisterd naar onze wensen e... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Ontdek een wereld aan mogelijkheden. Rondreis, huwelijksreis of een andere wens? Wij verzorgen de complete organisatie van uw vakantie. Altijd 100% maatwerk op basis van uw wensen!
Información de contacto
Onderwijsboulevard 52, 5223 DH, 's-Hertogenbosch, Holanda
- +31 (0) 73 22 00 550
- aanvraag@travellegends.nl
- travellegends.nl

Maak uw reis legendarisch!
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Aangenaam om een reis samen te plannen
Aangenaam om een reis samen te plannen. Alles verliep heel fijn en goed ter plaatse. Voor herhaling vatbaar!

Geweldige reis naar Japan
Geweldige reis waarbij wij een perfecte balans hebben ervaren tussen “zelfstandig” het programma bepalen en de begeleiding en hulp vanuit de reisorganisatie. Heel erg tevreden zijn we over de manier waarop we zijn opgevangen bij aankomst in Japan. Ik merkte dat er toch wel een dag of twee voorbij gaat om het openbaar vervoer te doorgronden.

Respuesta de Travel Legends
een GEWELDIGE reis gehad!
We zijn met Travel legends in Japan geweest, eerst met onze leveranciersgroep en daarna nog met ons gezin. We hebben een fantastische tijd gehad! Alle hotels en restaurants waren goed gekozen, we hebben hele fijne gidsen gehad en als klap op de vuurpijl had Maarten ons GEWELDIG begeleid! Echt een reis tot in de puntjes verzorgd. Een belevenis om nooit te vergeten!

Respuesta de Travel Legends
Singapore en Maleisië, een mozaïek vanculturen
Travel Legends (contact Kas Leermakers) had een uitstekende reis samengesteld, goed gevuld programma, met een goede balans tussen stadsbezoeken, telkens enthousiast gegidst en natuurgebieden, Cameron highlands, de jungle van Taman Negara, Langkawi eiland, ... enkele fietstochten en wandelingen. Uitstekende accommodaties en lekkere restauranttips. Vooral de ervaring in Jeff's Cellar (Ipoh) en Skai Restaurant (Singapore) waren héél bijzonder.

Goed en betrouwbaar reisbureau
Goed en betrouwbaar reisbureau, samen met Travel Legends onze reis naar Japan gepland, deze was helemaal naar onze zin, en alles was top geregeld.
De app die je krijgt is ontzettend handig omdat je daar alles bij elkaar op 1 plek hebt (tickets, routes, hotelvouchers, tips voor restaurants enz enz).
De enige kleine opmerkingen die wij hebben is dat er in ieder hotel waar we verbleven een kamer met "twin beds" was gereserveerd, dit is als getrouwd stel natuurlijk niet heel romantisch, maar mocht de pret natuurlijk zeker niet drukken.
ik zou een volgende reis zeker weer boeken bij Travel Legends.

Rondreis Peleponnesos
Als lustrumreis voor ons dispuut hadden wij het oude Griekenland bedacht. De interesses binnen de groep lopen uiteen dus zochten we balans tussen historie en andere activiteiten cq ontspanning. Met dank aan Karlijn Schakenraad hebben we deze puzzel gelegd en iedereen was erg content. We hebben ons gelukkig laten overtuigen wel met gids en chauffeur te gaan en dat was van grote meerwaarde. Eén activiteit viel helaas uit maar dat is door de reisorganisatie goed afgehandeld.

Rondreis Zuid Afrika
We hebben een 24-daagse rondreis door Zuid Afrika gemaakt met Travel Legends, en Kas Leermakers heeft ons vanaf het begin geweldig geholpen. Door zijn eigen reiservaring kon Kas veel goede tips geven tijdens het plannen, en samen konden we bepalen welke route het beste bij ons paste. Het contact verliep altijd soepel, en Kas reageerde snel op al onze vragen. Ook na het boeken nam hij de tijd om vóór de reis nog uitgebreid met ons het hele programma door te nemen en gerichte tips te geven. Tijdens de reis was Travel Legends goed bereikbaar toen er iets niet helemaal goed ging, en ze reageerden snel en adequaat. Kas nam ook nog persoonlijk contact op om te controleren of alles goed geregeld was en om wat extra's te doen. We hebben een uitstekende ervaring met Travel Legends en met name Kas.

Fantastische reizen!!
Wij hebben inmiddels met ons bedrijf twee reizen via Travellegends geboekt (2024 + 2025), beide georganiseerd door Karlijn (en haar fijne collega’s), en wat een geweldige ervaring was dat!!
In Friesland (2024) wist Karlijn precies de juiste balans te vinden tussen ontspanning en vermaak. Alles was tot in de puntjes geregeld: leuke activiteiten, sfeervolle accommodatie (eigen terrein) en een vlekkeloze planning.
Het jaar erna (2025), in de regio Den Bosch, overtrof ze zichzelf opnieuw (in samenwerking met de leuke Bas!). Haar oog voor detail, snelle communicatie en persoonlijke betrokkenheid maakten ook deze trip onvergetelijk.
Karlijn is een geboren reisleider en -organisator: professioneel, enthousiast en altijd met een hele grote glimlach. Dankzij haar hadden wij twee keer een legendarische reis: precies zoals de naam belooft.
Bedankt, Karlijn (en team), voor jullie fantastische werk!! Looking forward to our next journey!!

Respuesta de Travel Legends
Het was de reis van ons leven
Het was de reis van ons leven. Met name door de toegevoegde waarde van Travellegends. Ze voorzagen heel veel gesjouw met koffers en boden een onbekende maar zeer goede oplossing aan. Ze haalden ons over de streep een kamer zonder badkamer te nemen. Het werd de beste badervaring in een Japans badhuis ooit. Een perfecte samenwerking

Studietrip Stockholm (Karlijn)
Goed georganiseerd studietrip door Karlijn en Bas naar Stockholm. Zeer inspirerende vergaderlocaties en geweldige restaurants.

Japan
Great trip, hotels were nicely organized, plenty of suggestions/tips for sightseeing

Japan met Travel Legends
Wij hebben recent met z’n tweeën een trip van twee weken door Japan gemaakt. Van Tokyo via Hakone, Kyoto naar Osaka. De reis was in de puntjes geregeld door Travel Legends en we hebben het fantastische reis gevonden!! De “reis app” met daarin alle details van dag tot dag is ook heel fijn. Kortom een reis met Travel Legenda is een aanrader.

Japan reis
We hebben een hele, mooie, goed verzorgde en geplande reis door Japan gemaakt. Dank Travel Legends

Respuesta de Travel Legends
Top geregeld en unieke ervaring
Ontzettend goed geholpen door Travel Legends! Ik vind het zelf altijd lastig om een reis uit te stippen maar Kas heeft me hierbij uitstekend geholpen.
De accomodaties waren top geregeld en de service van Travel legends ook. Ze denken echt met je mee.

Japan
Ik vind de manier waarop je geholpen wordt vanaf het begin tot het einde. Professioneel aangepakt wordt.
Onze periode in Japan is denk ik daarom een groot succes geworden.
Aan alles is gedacht of wordt er mee gedacht wat er nog meer voor mogelijkheden zijn.
Voorbeelden ; vervoer is geregeld, je krijgt goede gidsen mee, hotels die zijn gekozen top.
En ze zijn altijd te bereiken.
Ik wil daarom Pleun Reijrink bedanken voor de prachtige reis die ze voor ons heeft voorbereid.
Ger en Bas Teeuwisse
Jarald Golverdingen.

Respuesta de Travel Legends
Super georganiseerde trip met Karlijn…
Super georganiseerde trip met Karlijn en Bas naar Stockholm. Selectie van bijzondere vergaderlocaties en restaurants.

Respuesta de Travel Legends
Topklasse studietrip met >50 deelnemers…
Topklasse studietrip met >50 deelnemers tot in de puntjes geregeld en begeleid door Karlijn en Bas. Zo heerlijk om zorgeloos enkel met je gasten bezig te zijn. Vriendelijk, professioneel en flexibel. Net als vorig jaar! Tot de volgende trip ✈️🧳💼

Respuesta de Travel Legends
Top organisatie en zeer vriendelijke…
Top organisatie en zeer vriendelijke begeleiding door Karlijne