1. Mercado online
  2. Compañía de software
  3. Agencia de viajes

Sobre Traviqo

Traviqo is an online platform where we match travelers with local experts who love to plan your next trip.

These local experts live where you wanna go or have been there regularly in the past. We call them our Wizards.

They know all about the place you'd like to go and would love to help you find the best deals. Whether that's a place to stay, a way to get there or just everything to do with it.

It's like a travel agency, by locals. And for a fraction of what you pay at a regular agency.

4,0

Muy bueno

Very nice and safe company

Very nice and safe company! You can find lots of professionals to help you to organise your dream tour anywhere in the World. I would recommend it to anyone who needs some advice for their holidays.

8 de agosto de 2023

Great idea

Great idea
Easy to use

4 de junio de 2023
Logotipo de Traviqo

Respuesta de Traviqo

Dear Karolina,

Thank you so much for this review and kind words!

All the best,

Jesse

Great idea!!!

Great ideas, on 2023 most traveller didn't trust anymore biggest review's site , will be a new wave of human interactions

1 de junio de 2023
Logotipo de Traviqo

Respuesta de Traviqo

Thank you so much David, really means a lot to us!