Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har netop modtaget to tasker, som desværre slet ikke lever op til forventningerne. Kvaliteten minder mest af alt om noget fra Temu, og efter to minutters research fandt jeg dem på Shein til en... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Asbjørn was very helpful and fast in answering all our questions. Everything was delivered on time and in good condition

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service, aldrig har jeg mødt så god en service som hos treasurehunter! Skulle bruge en ravlygte og ekstra batterier, og blev guidet igennem det hele og fik præcis hvad jeg søgte efter. Ka... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god service fra firmaet, konen købte et komplet ravlygte sæt med lygte, batterier oplader briller mm. Og da hun modtog pakken var der en lille pose med, hvor i der var 9 små ravklumper i forskel... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos relacionados con Internet

Escrito por la empresa

Skattejagt, experimenter og læring til store og små. Metaldetoktorer, Fiskemagneter, Ravlygter, Teleskoper og meget mere kvalitetsudstyr til skattejagten

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dårlig kommunikation de skriv på…

Dårlig kommunikation de skriv på hjemmesiden varen var på lager det var den ikke ? og jeg havde bedt om at de henvendte sig da jeg skulle bruge den i ferien de sendte så varen i restordre på en anden måde end jeg havde bedt om.

26 de octubre de 2020

Hej Mads,

Tak for din anmeldelse, det er selvfølgeligt beklageligt at du ikke har modtaget det inden din ferie.

Det er dog ikke helt korrekt at varen ikke var 'på lager'. I følge tracking nummeret er alle varerne klar til afhentning i pakkeshop 3 dage efter at vi modtog ordren. Vi opgraderede oven i købet din Fiskemagnet gratis til en 160KG magnet, på trods af at 110KG magneten er i restordre (hvilket også er anført på hjemmesiden).

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fin lille magtinet 😊

19 de octubre de 2020

Hej Berit,
Tak for din anmeldelse :) Vi har DKs største udvalg af fiskemagneter fra 55KG til 2.2tons trækstyrke, så giv gerne et ring hvis du er interesseret i at opgradere magneten, så hjælper vi gerne :)

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Der var ingen problemer med leveringen

Der var ingen problemer med leveringen, men jeg havde købt et magnet fiske sæt til 900 kr. Men det virker som meget ringe kvalitet, handskerne jeg fik med blev ødelagt efter 3 kast 😅

Man man får vel hvad man betaler for 😀

15 de octubre de 2020

Hej Nikolaj,
Tak for din anmeldelse, og er ked af at hører du oplever at kvaliteten har været ringe. Hvis handskerne har været ødelagt allerede efter 3 kast, så vil jeg anbefale at kontakte os så du enten kan få nogle nye eller blive refunderet for den del af dit køb.
David Treasurehunter.dk

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Gave til min søn

Købte et sæt til min søn i gave. Det er en kæmpe glæde for min dreng og der er allerede gået mange timer med det :)

MEN jeg er ked af at opleve at det ruster så hurtigt, trods det at magneten bliver passet og plejet efter alle kunstens regler. Og priserne taget i betragtning, så behøver den ikke ruste og tabe sit "sølv" lag efter 3 dage.

Pakken kom hurtigt og alt var pænt pakket...

11 de octubre de 2020

Hej Lj,

Dejligt at hører at han er glad for magneten :)

Vi gør meget for at vores magneter altid er af højeste kvalitet, og at magneterne ikke taber sin styrke over tid. Desværre er det med den slags produkter, at når de bliver udsat for gentagende kast kombineret med vand og jord, så slider det på magneterne. Jeg skal dog understrege at det ikke har indflydelse på trækstyrken.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skuffet over produktet

16 de septiembre de 2020
Opinión espontánea

Hej Oliver.
Det er vi selvfølgelig kede af at høre. Vi har 100 dages returret, så med mindre at produktets stand er væsentligt forringet så vil jeg opfordre dig til at bytte eller returnere det.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.