Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har netop modtaget to tasker, som desværre slet ikke lever op til forventningerne. Kvaliteten minder mest af alt om noget fra Temu, og efter to minutters research fandt jeg dem på Shein til en... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Asbjørn was very helpful and fast in answering all our questions. Everything was delivered on time and in good condition

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service, aldrig har jeg mødt så god en service som hos treasurehunter! Skulle bruge en ravlygte og ekstra batterier, og blev guidet igennem det hele og fik præcis hvad jeg søgte efter. Ka... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god service fra firmaet, konen købte et komplet ravlygte sæt med lygte, batterier oplader briller mm. Og da hun modtog pakken var der en lille pose med, hvor i der var 9 små ravklumper i forskel... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos relacionados con Internet

Escrito por la empresa

Skattejagt, experimenter og læring til store og små. Metaldetoktorer, Fiskemagneter, Ravlygter, Teleskoper og meget mere kvalitetsudstyr til skattejagten

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god behandling på deres…

Rigtig god behandling på deres hjemmeside, hentede selv ting der fra. Perfekt arbejde, ikke sidste gang jeg køber derfra ✌️👌

11 de agosto de 2022

Hej Carsten.

Tak for de fine ord.

det sætter vi pris på :)

Fremragende service

Fremragende service. fik produktet om tirsdagen som var bestilt om søndagen.

Brug ALDRIG Skattejageren.dk..... har endnu efter, over en måned hverken set produkt eller mine penge retur

2 de agosto de 2022

Hej Jens.

Tak for din anmeldelse. Det er vi super glade for!

Ja, det lyder som en træls oplevelse.

Vi går også meget op i at vores kunder skal føle sig ekstra godt behandlet, så det er altid rart at blive anderkendt for dette. Tusind tak for det :)

Mvh. Team Treasurehunter.dk

Kanon god service

Hej
Jeg ringede 1 time efter lukketid, telefonen blev taget og jeg fik en super god service, med svar på en masse spørgsmål.
Varen blev afsendt den første hverdag.
Super god service og rådgivning, mange tak herfra.
Peter Rahbek

28 de julio de 2022

Hej Peter.
Tak for de fine ord :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt igennem perfekt!! :-)

Bestilte tirsdag et par ting, der allerede skal bruges fredag, så jeg var en del spændt på, om det nu også ville komme frem til tiden, når jeg nu havde bestilt så sent.
Kort efter bestilling tirsdag blev det sent. I dag, onsdag, blev det leveret. Super hurtigt og helt igennem perfekt! Det bliver en GOD weekend!!! :-)

27 de julio de 2022

Super service!

Super service!

Efter at have gjort opmærksom på en fejl på webside, blev det hurtigt kompenseret, og varen var hurtig modtaget. Takker!

25 de junio de 2022

Yderst tilfreds

Yderst tilfreds. Nemt at finde rundt på siden, søde mennesker i kundeservice. Kan kun anbefales

17 de junio de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super levering samt kundeservice.

Har bestilt 2 pakker ved dem, begge gange super hurtig levering.
Sidste pakke manglede der nogle handsker, skrev til dem på FB, med hurtigt tilbagevende svar, at de selvfølgelig bliver sendt dagen efter, med et sæt der er bedre end først bestilte.

Ikke sidste gang jeg handler der hvis jeg mangler noget som de også sælger.

15 de junio de 2022
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fin hjemmeside

Fin hjemmeside. Skidt at leveringstid er så lang. Venter stadig på min vare, en uge efter bestilling.

8 de junio de 2022

Hej Mikkel,
Tak for din anmeldelse. Jeg har forsøgt at finde dig i vores system, men finder ingen med det navn. Har du noget i restordre ved os, så må du meget gerne kontakte os på info@treasurehunter.dk, så skal vi gerne give dig en opdatering.

David

Seriøst firma

Har handlet flere gange hos Treasurehunter og jeg kan klart anbefale dem. Lynhurtig levering og godt udvalg.
Er der det mindste problem, bliver der taget hånd det om omgående. Virkelig formidabel og imødekommende kundeservice.
Tror sgu de får 6 stjerner, ud af 5😄

6 de junio de 2022

Respuesta de Treasurehunter

Tak for din fine anmeldelse :)

Asbjørn.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super flik personale

Jeg have en masse problemer i starten men Asbjørn fra treasurehunter var så flink af ringe mig op og forstælle mig hvad der var sket så vi kunne få låst problemerne der var.

SUPER GODT AFBEJDE AF DIG ASBJØRN RUS SKAL DU HAVE

10 de mayo de 2022

Hej Nikki.

Tak for din henvendelse.

Først og fremmest vil jeg gerne beklage dit forløb. Der har været fejl. Det skal jeg blank indrømme.
Men jeg er ikke helt enig i det forløb du beskriver.

Du laver først en bestilling, hvor vi laver en pakke fejl, det gør du os opmærksomme på – og samme dag sender vi en ny pakke.
GLS mister desværre denne pakke. Da du gør mig opmærksom på, at denne pakke aldrig er blevet scannet/leveret, reagere jeg med det samme igen og sender en ny pakke igen.

I mellemtiden har du lavet en ny ordre ved os, denne ordre er lavet med levering til pakkeshop, hvor at din tidligere levering var lavet med hjemmelevering. Da jeg finder dig i mit system finder jeg desværre din nye ordre og opretter den nye forsendelse her, derfor blev den leveret ved pakkeshop. Du skriver til mig, da du stadig er i tvivl og siger vi aldrig har afsendt pakken. Jeg prøver at forklare dig over mail 2x hvad der er sket og at din pakke ligger klar til afhentning, jeg sender dig tidspunkt for levering, pakkeshop osv. Og siger du skal glemme alt om den pakke GLS har mistet – for vi har jo sendt nyt afsted til dig.

Den pakke er derfor aldrig blev leveret, fordi GLS har mistet den. Den har jeg efterfølgende har jeg slettet, da jeg er blevet gjort opmærksom på de har mistet den – det er korrekt.

Sidste mail jeg sender til dig hvor jeg forklarer hvorfor pakken bliver slettet:
”Hej Nikki.

Jeg troede den var afsluttet. Beklager ulejligheden hvis jeg har misforstået.

Den her er de kroge GLS aldrig har scannet:
(pakkenr xxx) – Den har jeg slettet den nu, så den ikke spøger.

Men dem eftersendte jeg på denne:
(pakkenr xxx) – De er desværre kommet til pakkeshop, som du kan se på track and trace.

Disse tre pakker er alle afsendt og leveret *denne er ikke afhentet:
(pakkenr xxx)
(pakkenr xxx)
(pakkenr xxx) *

Det er pga. du havde lavet to ordre inde ved os. Den ene du havde du lavet med hjemmelevering, den anden var med levering til pakkeshop, så jeg var kommet til at oprette label inde på den ordre, der var med levering til pakkeshop.

Hvis det stadig ikke giver mening, så sig til 😊 ”

Venlig hilsen
Asbjørn/Treasurehunter.dk

Bedste service

Jeg bestilte noget som de ikke havde på lager, jeg blev tilbudt en gratis opgradering til en bredere vare. Super service👍🏼

29 de marzo de 2022

Respuesta de Treasurehunter

Tak for din fine anmeldelse :)

Asbjørn.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.