Vanvittige dygtige og sympatiske…
Vanvittige dygtige og sympatiske personer der står bag treiber, konstant innovation og kundeservice i verdensklasse - kan kun anbefales!
Treibers ruteplanlægnings- og optimeringsværktøj er en unik løsning, skabt med fokus på brugervenlighed og skræddersyet til at imødekomme de individuelle behov i enhver virksomhed. Vi er en dansk virksomhed, og vores værktøj er udviklet her i Danmark. Vores vision er at gøre avanceret ruteplanlægning lettilgængelig for alle typer virksomheder, uanset deres størrelse eller industri. Vi tror på, at virksomheder skal have friheden til at vælge de funktioner, der giver mest værdi i deres daglige drift, samtidig med at de undgår unødvendige kompleksiteter. Hos Treiber er brugervenlighed nøgleordet i vores tilgang, og vi har gjort det enkelt for alle medarbejdere at komme hurtigt i gang uden at spilde tid på kompleks onboarding-process. Vores mål er at levere et ruteplanlægningsværktøj, der ikke kun optimerer transporteffektiviteten, men også forenkler arbejdsprocesserne for vores brugere. Treiber er skabt til at være intuitivt og nemt at forstå, så virksomheder kan drage fordel af avanceret ruteplanlægning uden unødig besvær. Med Treiber får virksomheder mulighed for at tilpasse værktøjet efter deres specifikke behov, og vores brugercentriske tilgang sikrer, at alle medarbejdere kan integrere systemet sømløst i deres daglige arbejdsgange. Vi er en dansk virksomhed, og vi er dedikerede til at levere en effektiv og produktiv løsning, uanset branche eller virksomhedsstørrelse. Kort sagt er Treiber ikke bare et ruteplanlægningsværktøj – det er en partner i effektivitet og produktivitet for din virksomhed.
Soderupvej 27, 2640, Hedehusene , Dinamarca
Jeg/vi bruger Treiber hver dag på arbejde. Det er nemt og meget brugervenligt, ydermere er der super service hvis man ringer med et problem.
Treiber får vores varmeste anbefaling!
Det har gjort vores planlægning af kørsel, rigtig nemt.
Gode funktioner så som sms til kunde ved levering, mulighed for at tage foto hvis varerne stilles ved feks. dør og meget mere
Más información sobre otros tipos de reseñas.