Bij Trend24.nl een infrarood-heater besteld, deze kwam beschadigd/onbruikbaar aan. Na 4 mails naar hun klantenservice met de vraag naar een retourlabel nog steeds geen respons. Merk op dat ze o... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Trend24 is dé online winkel die jou voorziet van alles voor in en om je huis! Door middel van goede service, het aanbieden van een trendy assortiment en dat voor betaalbare prijzen. Wij bieden verschillende woonstijlen aan en helpen jou bij het inrichten van je huis! Bij Trend24 ontvang je gratis verzending bij een bestelling vanaf € 50,-, heb je een retourtermijn van 30 dagen en betaal je veilig achteraf met Klarna!
Información de contacto
Fahrenheitstraat, 18, 6662 PZ, Elst, Holanda
- 0543 - 23 45 67
- info@trend24.nl
- trend24.nl
No ha contestado las opiniones negativas
La gente también ha visto
Koop niks bij Trend24.nl !!
Merk op dat ze op hun website de merknaam van het artikel bewust verwijdert hebben zodat je niet weet welk merk je koopt.
Is dit wel wettelijk in orde allemaal???
Via Bol een kettlebell bestelt
Via Bol een kettlebell bestelt, na diverse mails dat het eraan komt nu na 5 weken niks ontvangen.
Bestel hier nooit meer iets en zal het ook iedereen afraden.😬
Slecht te bereiken moet een retour…
Slecht te bereiken moet een retour label ontvangen maar ze reageren nergens op alles movia de mail telefonisch is niet mogelijk omdat er geen personeel is dus misschien via deze weg misschien dan
Broken footbal table with diffirent specifics than adverticed.…
Update:
I send an email for the issue below and got a speedy response and solution. They will refund my money (my choice) even tho returning the (admiddatly broken) object wasn't really doable.
Upgraded from 1 dtar to 3 stars because the service was good, but I still have to wait if and when I'll recieve my money.
I just recieved my footbal table from this website, the first thing I noticed was that the packaging showed a weight of under 30kg, while the table was advertised as 60kg, I thought that maybe the packaging was off but I fel the weight and it definetly wasn't 60kg, I decided to see how the insides were like and was shocked how much damage there was, table is unusable. I send an email yesterday, as of yet have not recieved an answer, depending on how they will respond/compensate me i'll update the review, but for now I have never recieved anything in this bad a state, might be chinese knock off of the advertised product even.

Enorm slecht bedrijf
Enorm slecht bedrijf, beerpongtafel (€83,00,-) besteld op 6-3-2025 zou binnen moeten komen op 11-3-2025. Nog steeds niks binnen, 20x gebeld geen reactie. Namen ze eindelijk een keer op, kreeg ik alleen te horen “Sorry, storing.” Stuur op z’n minst even een mail. Nu komt de tafel ook nog eens telaat binnen voor mijn verjaardag. Zeg dan niet op de site dat die binnen een bepaalde datum binnen komt. Enorme slechte service, zou hier voortaan niet meer bestellen.

Respuesta de Trend24
Hondenbench voor de auto aangekocht
Hondenbench voor de auto aangekocht. Het rug paneel kan niet worden bevestigd om er geen schroefdraad in de voorziene opening zit. Ze zouden het defect onderdeel vervangen, ondertussen moeten ze filmpjes van het kapot stuk, in plaats van gewoon het product retour te laten sturen en een nieuwe te bezorgen. Via bol promoten ze dat je het product 30 dagen kan testen en het dan eventueel kan retourneren, maar als het defect is dan kan je dat blijkbaar niet, go figure

Respuesta de Trend24
Ik heb op deze site een waterornament…
Ik heb op deze site een waterornament besteld en krijg een hondenkussen geleverd. Volgens mij lijken die 2 dingen totaal niet op elkaar. Nu ben ik bezig om het te retourneren en mijn geld terug te krijgen maar tot op heden nog niet gelukt. Tot op heden geen goede ervaringen met dit bedrijf. Hopelijk wordt het naar tevredenheid opgelost.

Respuesta de Trend24
Zero communication / still waiting for delivery
I placed my order a few days ago, first and foremost I did not receive any confirmation email whatsoever. Tried getting in contact through the contact form but no response yet. Tried to call the phone number and again without success...
UPDATE: Today I finally was able to get in contact, received the order confirmation, there seem to be a few technical issues on the website tho, waiting for the order to arrive.

super snelle levering
super snelle levering, de kast die ik heb besteld was snel binnen en ben er super blij mee!

Heel erg blij met alles
Heel erg blij met alles, er zitten geen krassen en was netjes verpakt.

Respuesta de Trend24
My friend ordered one gift for me from…
My friend ordered one gift for me from here, the last year's in November,
I pick up the contact with the customer but nothing happened, Besides ruining Christmas, this is on some level interesting, because Almost one and half month and nothing, Outrageous

betaalde bestelling nooit geleverd
Bestelling en betaling van 20.12.2024. Eerst pakket zogezegd door PostNl als "niet gevonden pakket" omschreven. Op 31.12.2024 zou Trend24.nl hetzelfde pakket opnieuw naar mij versturen. Vanaf Zaterdag 4.01.2025 kreeg ik iedere dag de melding, we zijn naar jou onderweg en iedere avond het bericht, helaas konden we vandaag niet leveren. Er is een track en trace code afgeleverd. mijn naam en adres zijn correct. dit ging zo door tot 8.01.2025, nadat ik contact heb opgenomen met postNL. Zij beweren dat de verkoper een onderzoek moet instellen en verantwoordelijk blijft voor de levering. Terug contact opgenomen met de firma en alle berichten van "zogenaamde leveringen" toegestuurd. Ik heb de terugbetaling van de aankoop gevraagd. Gisteren (9.01.2025) kreeg ik bericht dat het pakket toch zou geleverd zijn, wat uiteraard niet klopt. Een middel om dus niet moeten terug te betalen. In dit geval moet Trend24nl aantonen wie er voor ontvangst heeft getekend, en nu wordt het plots heel stil. Conclusie: een niet te vertrouwen firma, lijkt mij eerder een vorm van fraude en oplichting. Bij deze ben ik 50 € armer aan een voor mij toch wel een malafide bedrijf. denk dus tweemaal na voor je met dit bedrijf in zee gaat.

Respuesta de Trend24
Product kapot geleverd en reageren nergens op.
Bestelling is stuk geleverd, ik probeer in contact te komen met ze, maar telefonisch zijn ze niet te bereiken en reageren niet via het contact formulier.

Respuesta de Trend24
Mensen opgelet met deze bedrijf als je…
Mensen opgelet met deze bedrijf .als je met Klarna wil betalen lukt dat niet want ze willen dat je eerst betaald om vervolgens niet te leveren ! U bent gewaarschuwd als je bij een bedrijf met Klarna wil betalen en dat lukt niet dan weet je genoeg. Jullie zijn gewaarschuwd ! Ik wilde gebruik maken van Klarna om mezelf te beschermen ! Eerst ontvangen en dan betalen. . Hun verkopen opmerkelijk een waterornament waar bij andere leverancier zelf bij Amazon die normaal gesproken dit verkoop en bij anderen uit de assortiment is bij hun wel verkoopbaar volgens hun ,dus ik heb mijn twijfels dus vandaar Klarna. Dus jullie zijn gewaarschuwd .lees de andere reviews en dan weten jullie genoeg ! Ik zal nooit bij zo’n bedrijf mijn geld overmaken .eerst leveren dan betalen ! Dus opgelet mijn medemens !

Geen contact te krijgen
Afgelopen maandag bestelling gedaan, inmiddels nog geen product ontvangen en ook geen mails en klantenservice al paar dagen niet bereikbaar. Product op tijd besteld maar alsnog te laat voor de vakantie.
Gemaild dus hopelijk komt daar reactie op

Respuesta de Trend24
Probeer ze al sinds gister te bereiken
Probeer ze al sinds gister te bereiken. Zondag bestelling gedaan, nooit een bevestiging gekregen. Nu een mail gestuurd maar ook nog niets gehoord. Zeker ontevreden.
Fieke

Respuesta de Trend24
Paviljoen besteld 529 € bij aankomst…
Paviljoen besteld 529 € bij aankomst veel onderdelen beschadigd. en doek ook stiksels los dus hij is hartstikke lek .en op foto mooie tent maar in werkelijkheid is het een bouwvallig ding echt chineese troep .en bereikbaarheid is ook niet mogelijk nooit koop ik daar nog ooit iets ..de reactie van 24 klopt helemaal niet want heb nog geen euro ontvangen bestel daar aub niets ik ben al 6 weken bezig met mijn retour en geld terug te krijgen nog geen euro ontvangen

Respuesta de Trend24
Bestelling gedaan nooit aan gekomen
Bestelling gedaan
Ruim een week zit op me
Bestelling te wachten
Geen track nummer
Op nummer wat ze moet bereikbaar zijn op hun website totaal onzin na paar min Word automatisch opgehangen
Mail gestuurd nog geen reactie
Denk ben opgelegd

Respuesta de Trend24
Ik was sceptisch, maar goed ontvangen
Ik ben altijd sceptisch bij dit soort (sorry) webshops. De stellingkast die zij hadden wilde ik echter graag hebben. Ondanks dat ik het een dramatische keuze vind om je klantenservice uit te besteden of centraal te organiseren, waarbij je ruikt dat er iemand zit die het totaal niet boeit wat je rvaag is, kreeg ik het product snel binnen. Bedankt!
Más información sobre otros tipos de reseñas.