I bought a perfume online with EU Perfume, paid for it and never received my product. I tried login in to my account but it doesn't work. Their phone number is disconnected, no one replies to their em... Ver más
Snelle levering. Volgens belofte. Info over de aflevering was enigzins onduidelijk. Kreeg van Trenmall zelf geen bericht dat het was afgegeven aan vervoerder. En geen track en trace. Later kwamen er... Ver más
La empresa ha respondido
Ik heb een parfum besteld én betaald. Ik heb verder nul komma nul nieuws van deze bestelling. Ik heb intussen zowel Trendmall als Euperfume gecontacteerd ivm mijn bezorgdheid. Geen enkele reactie. Ik... Ver más
Op 29 maart heb ik een parfum besteld en tot op heden (9 april) heb ik niets ontvangen. Ik heb naar zowel trendmall als naar Euperfume een mail gestuurd. Geen antwoord. Na mijn 2e mail aan Trendm... Ver más
La empresa ha respondido
Anton philipsweg 9, 1422AL , Uithoorn, Holanda
- support@trendmall.nl
- trendmall.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Had dezelfde ervaring. Producten vaak niet leverbaar.
Ik had dezelfde ervaring als zovelen hier. Bestelde huidcrèmes voor mijn vrouw en toen ik na 2 weken informeerde naar de levering werd de bestelling geannuleerd en kreeg ik mijn geld terug.
Volgens de handelswetgeving moet wie producten te koop aanbiedt een redelijke voorraad hebben om te kunnen leveren.

Respuesta de Trendmall
Ne pas reçu exactement la même…
Ne pas reçu exactement la même produit.(commandé l'ancienne version d'un crème comme vue dans la catalogue, reçu la nouvelle version.)
Je pensais que j'allais recevoir la produit affiche'.
Bon, ce n'est pas la fin du monde mais fin du shopping.
Prima service
Ik had een bestelling geplaatst op 8 oktober en betaald. Door een storing bleek de betaling niet ontvangen te zijn en werd mij bestelling geannuleerd.
Op mijn mail werd direct en positief gereageerd en vandaag is het geld teruggestort.
Ga vandaag opnieuw bestellen.
Het was een prima product.
Het was een prima product.
Snel geleverd, ik ben er erg blij mee

Respuesta de Trendmall
Zonder enige reden werd mijn geld…
Zonder enige reden werd mijn geld teruggestort en de bestelling ongedaan gemaakt. Heel vervelend.

Respuesta de Trendmall
Bought the baby bonding carrier from…
Bought the baby bonding carrier from them. On their website the return policy stated 90 day return. My baby didn't enjoy the carrier. Tried to return it and they wouldn't accept a return but just a 20% discount. Blatant lying to their customers.

Komen belofte na
Bieden producten aan voor een scherpe prijs en de levering was binnen 2 weken zoals belooft

Product niet geleverd
Had al twijfels voordat ik ging bestellen door de slechte reviews maar toch besteld. levertijd was 1-2 weken had na 2 weken gemaild om te vragen of mijn pakket al onderweg was maar product konden ze niet leveren. Product dat ik wilde kopen was 2 weken terug op meerdere plekken in de aanbieding maar nu is die nergens meer in de aanbieding en kan ik 70€ meer gaan betalen laatste keer dat ik bestel bij dit bedrijf. Moet wel zeggen dat er snel werd gereageerd op mijn mails en dat ik mijn geld ook snel heb teruggekregen.

Respuesta de Trendmall
Tot twee keer toe is de bestelling door…
Tot twee keer toe is de bestelling door hun geannuleerd en heb ik dus niks ontvangen

Draadmandje van Trendmail.
De bestelling van Trendmail (een hangmandje voor aan een kastplank) werd snel geleverd in een stevige doos.
Het zag er netjes uit!

Respuesta de Trendmall
Ik heb op 2 augustus een product bij…
Ik heb op 2 augustus een product bij jullie besteld maar heb nog niets ontvangen, heb al een mail gestuurd maar ook daar geen antwoord op. Ik krijg zorgelijke berichten als ik jullie bedrijfsnaam zoek via google.

Besteling nog niet ontvangen
Tien dagen voor de verjaardag van mijn schoondochter heb ik een parfum voor haar besteld ( en betaald). Bij besteling stond levertijd 3-5 dagen. Na 6 dagen heb ik parfum nog niet ontvangen. Ik heb een bericht naar jullie klantenservice geschreven maar kon de e-mail niet versturen. Jullie wezen me aan naar verkoper Euparfume. Ik heb daar mail gestuurd en pas 2 dagen later bericht ontvangen dat mijn besteling komt binnen 1-2 dagen. Het is nu al 12e dag en parfum heb ik nog niet.
Het geleverde product is niet het…
Het geleverde product is niet het product geadverteerd. Er wordt niet gereageerd op het aangegeven email adres op de website. En het antwoord formulier op de website functioneerd niet. Retour kosten moeten zelf betaald worden ondanks de fout.

Respuesta de Trendmall
Goed in het vragen om een review ver…
Goed in het vragen om een review ver voor het product geleverd is.

Respuesta de Trendmall
Op 30 juli heb ik een bestelling…
Op 30 juli heb ik een bestelling geplaatst en deze is nog steeds niet ontvangen. Ook heb ik geen bericht gekregen wanneer dit zal zijn en wacht ik nog op reactie.

Trendmall; best of all!
Dat het product überhaupt bij Trendmall te verkrijgen is, is al 5 sterren waard. Plus dan de snelle en correcte afwerking van de bestelling.