Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

2,8

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Sjusket arbejde

Desværre sjusket arbejde. Flere “rengjorte” overflader, bad, toilet o.l. måtte efterfølgende gøres rene igen. Tilsyneladende var det lidt tilfældigt, hvad der blev rengjort/støvsuget/vasket på trods af klare aftaler. Ikke pengene værd.

10 de mayo de 2023

Deal fra Trige-service.

Jeg kan se, at Trige nu i en deal tilbyder rengøring med en rabat på 40%. Hold jer fra det firma, for det er godt nok noget usselt arbejde. Jeg reagerede også for 2-3 år siden på en deal fra det firma, så mit råd er - hold godt øje med deres tidsforbrug, og det arbejde de udfører. Uha.

16 de mayo de 2022

Rengøring købt gennem deal.dk

Rengøring købt gennem deal.dk
Har betalt for rengøring i over 20 år og var meget skuffet, både og manglende kvalitet og ikke mindst kommunikationen.

Når ikke meget på 2 timer.
Sjusket arbejde, flere flader overset/ glemt.
Ødelægger håndtag på brusenice uden at reparere.

26 de julio de 2021
Logotipo de Trige Service

Respuesta de Trige Service

Hej Hanne

Det passer så ikke du har betalt for rengøringen i 20 pr.

Da du køber en deal har du slet ikke læst hvad den indholdet, så det måtte jeg stå og fortælle dig og det passede dig ikke.

Dit håndtag var limet på glas bruse kabine, og det første du sagde til mig var den limer jeg på når jeg kommer hjem.da jeg så ikke lige gjorde det som passede dig fordi det ikke indholdte i dealen så blev du sur, og det med jeg spang nogen ting over passer ikke, det kunne ikke lade sig gøre.

Nå man skal vaske et køkken af som ikke er blevet gjort rent i mange år ja så tog det mig 1,5 time.
Men efter denne oplevelse er vi også blevet enig om der ikke bliver lavet flere deal.da folk tror vi skal gøre hele deres hjem rent på 2 timer og det kan ikke lade sig gøre

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.