Tripack funkar 👌 Märks skillnad när man använt det några tankningar. Kör både Bensin & Diesel bilar. Använder till båda bilarna. Fungerar till båda bränsle typerna. Om man sparar pengar på d... Ver más
Som jag tidigare påstått så är det mycket bra produkter. Både bensin och diesel booster har jag använt, ger stor skillnad för mig. Men jag saknar metallbehandlaren, den är också mycket bra för motor... Ver más
En produkt som verkligen gör skillnad, har kört med tri-pak i både bruksbil och racebil över ett års tid. Diesel bruksbilen slutade hosta och oktanhöjande till racebilen är ett måste. Snabb levera... Ver más
En halv flaska i min Dodge Hellcat sänkte märkbart bränsleförbrukningen under en längre resa. Sen har jag en 18 Camaro V8 som har haft orolig tomgång sen ny. Har provat det mesta tillsatser, men ingen... Ver más
Escrito por la empresa
Redan 1984 tog vi fram recepten för våra kompletta bränsletillsatser. Idén kom till för att erbjuda en marknadsledande blyersättning till äldre bilar då bränslebolagen började tillverka bensin utan bly, men vi nöjde oss inte med bara blyersättning... Genom ett samarbete med den statliga Utvecklingsfonden tog vi fram våra bränsletillsatser som smörjer, rengör och optimerar hela ditt bränslesystem och motor.
Hotellvägen 5, 793 41, Insjön, Suecia
- 08-410 00 810
- hej@tripak.se
- tripak.se
No ha contestado las opiniones negativas
Väldigt snabb leverans och väll packat!
Positivt överraskad
Provade tillsatsen i en Mazda cx 5 som gått ojämnt. Blev som en ny bil igen
Man märker att bilen går mycket renare…
Man märker att bilen går mycket renare samt drar lite mindre
Tri-pak fungerar
Denna tillsats hjälper verkligen eftersom hade problem med start då motorn stoppade direkt vid start testade olika tillsatser och gjorde en diaginostest som visade spridare på cyl.1 gav felutslag köpte tri-pak eftersom jag läst några recentioner angående denna produkt märkte reultatet dels på förbrukningen och den ryckiga starten försvann gjorde en ny diagnos inget att anmärka på cyl.1 allting fungerade och motorn går mycket mjukare.
Mycket bra tillsats
Mycket bra tillsats! Motorn går tystare, starkare och snålare
Very Good Very Nice Very Good High…
Very Good Very Nice Very Good High Performance.
Ni skickar en välkomstbonus som inte…
Ni skickar en välkomstbonus som inte går att tillämpa vid min andra beställning!?
Jag märkte en betydande förbättring i…
Jag märkte en betydande förbättring i bilen när det gäller motorprestanda, hastighet och tystnad. Tack bra produkt
Bilen känns piggare
Bilen verkar gå bättre med tillsatsen
Bra produkt snabb leverans
Bra bensinbooster
Använd i ca 20 år bara fördelar i både…
Använd i ca 20 år bara fördelar i både bensin och diesel
Más información sobre otros tipos de reseñas.