Información sobre la empresa

1. Servicio de fitness y nutrición
  2. Tienda de comida sana

Escrito por la empresa

TRIVECore™ er et dansk produceret alt-i-en tilskud, der kombinerer greens, enzymer, kollagen og præbiotiske fibre med 22 vitaminer og mineraler i ét dagligt scoop. Pulveret har en frisk smag af citrus og opløses nemt i vand.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Trive er et godt produkt- …

Trive er et godt produkt- det smager okay, omend jeg synes det smager lidt for meget af citron. Jeg har endnu ikke mærket forskel, men forventer, at der er en positiv forskel efter den første måned. Det er nemt at tage og giver mig god samvittighed ift indtag af vitaminer og det sunde grønne

27 de agosto de 2025

Respuesta de TRIVE

Hej Sussan, tusind tak for anmeldelse 😊. Dejligt at du fået et godt indtryk af TRIVE so far. Jeg har noteret din feedback om smagen til vores produktudvikling.

Det er lidt individuelt med kosttilskud, hvor hurtigt folk mærker en effekt (afhænger bl.a. af alder, livsstil og kostvaner). Men typisk tager 1-3 måneders brug med TRIVE.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Sløjt indtryk

Produktet smager ikke af citrus som der står - lidt ærgerligt. Effekt tænker jeg dog stadig er ok.

Generel en sløj oplevelse at modtage, havde forventet en mere luksuriøs følelse når man betaler til denne pris. Istedet får man en printet lab med info hvor printeren ikke har haft mere farve, og en lille tynd lap papir med ekstra info, som ikke er klippet ordentlig ud. Det hele virker generelt meget billigt, og selvom det er en start up, kan man godt gøre sig umage og sikre at pris og kvalitet/førstehåndindtryk er bedre :-)

30 de agosto de 2025

Respuesta de TRIVE

Hej Sofie, tusind tak for din feedback. Jeg er virkelig ked af at høre, at unboxing-oplevelsen ikke levede op til dine forventninger – og at smagen ikke lige er dig.

Vi har tilsat rimelig meget naturlig citrussmag. Generelt får vi god feedback på smagen, men jeg ved godt, at det er meget individuelt. Mange nævner, at de synes citrussmagen kommer mere frem, når man bruger iskoldt vand.

Flyeren er printet hos et professionelt trykkeri på mat papir. Det giver et lidt mere afdæmpede farver end hvis det er trykt på glossy papir.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre produkt og oplevelse, så jeg tager din kommentarer med videre til næste gang vi skal producere TRIVE (og arbejde på nye smagsvarianter). Vi vi kigger også løbende på, hvordan vi forbedre vores unboxing-oplevelse.

Mange tak fordi du gav dig tid til at give os konstruktiv feedback.

God service og kommunikation

God service og kommunikation, de leve op til hvad de love og aftaler (Ordre #1084) jeg kan klart anbefale give det et try out

27 de agosto de 2025

Respuesta de TRIVE

Hej Nicole, tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, du har haft en god oplevelse hos os 🙏

Mega fedt

Mega fedt - drikker det hver morgen.

14 de agosto de 2025

Hey Sejer, tusind tak for din anmeldelse. Fedt at høre, du er glad for TRIVE 🙏

Synes det smager godt

Synes det smager godt, og er nu blevet en integreret del af min rutine om morgenen.

25 de agosto de 2025

Respuesta de TRIVE

Hej Rasmus, tusind tak for anmeldelse 👏. Vi har arbejdet meget med smagen, så dejligt at høre, du synes om den.

Easy to get all I need.

First impression. Only been scooping for two weeks now.
Easy to get all I need.
So simple and it even taste fine.

7 de agosto de 2025

Respuesta de TRIVE

Hey Birger, thank you your review. Nice to hear that you like the taste. Keep it up 👏

Best,
Alexander / TRIVE

Godt produkt

Nu har jeg brugt det i over en måned (er på bøtte nr 2) og jeg har mærket en klar forbedring i mit energiniveau. Forbedringen kom egentlig ret hurtigt, men jeg ville lige være sikker på det ikke bare var tilfældigt ;-) Produktet har også givet mig ro i maven. Jeg har ikke følt mig oppustet siden. Jeg har tendens til hård mave og i starten fik jeg ikke drukket nok vand, så det skal man måske være opmærksom på. Min mave har ikke haft det så godt længe. Indholdsmæssigt så passede det her produkt mig bedst.

4 de agosto de 2025

Respuesta de TRIVE

Hej Maja, tusind tak for din anmeldelse :). Hvor er det fedt at høre, du allerede mærker forbedringerne!

En af vores fokuspunkter med TRIVE har netop været på særligt maven og fordøjelsen. Effekten hænger bl.a. sammen indholdet af calcium, som bidrager til fordøjelsesenzymernes normale funktion samt chlorella som bidrager til at øge væksten af ​​gavnlig tarmflora.

Effekten på energiniveau og mental klarhed hænger sammen med TRIVECore's indhold af bl.a. Vitamin C, B2, B3, B6, B12, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse og nervesystemets normale funktion. Samt Jern og Zink, der bidrager til en normal kognitiv funktion.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mærkbar forskel på energiniveauet!

Jeg har nu brugt Trive i lidt over en måned, og jeg kan allerede mærke en positiv forskel i min hverdag – især når det kommer til mit energiniveau. Jeg føler mig mere frisk og klar i hovedet, og det har gjort en stor forskel i både arbejde og fritid.

26 de junio de 2025

Respuesta de TRIVE

Hej Oliver, tusind tak for anmeldelse 🙏. Dejligt du allerede mærker effekten af TRIVECore.

Har prøvet AG1 før men dette er langt bedre

Har prøvet AG1 før, men dette er bedre. Lavet i dk, bedre ingrediensliste, bedre smag og konsistent. Og med andre kosttilskud bliver jeg meget bloated og det er svært for maven at fordøje. Det her føles nemmere. Og har haft mere energi de sidste 14 dage siden jeg startede. Glæder mig til næste måneds sending

1 de junio de 2025

Hej Morten,

Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det fedt at høre, du er glad for TRIVECore 😊

Vi har arbejdet meget med smag og konsistens – og har netop også tilsat ingredienser, som er gode for fordøjelsen (chlorella, der bidrager til at øge væksten af ​​gavnlig tarmflora og calcium, som bidrager til fordøjelsesenzymernes normale funktion).

Det højere energiniveau, du oplever hænger sammen med indholdet af vitamin C, B2, B3, B6, B12, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse og nervesystemets normale funktion.

Virkelig lækkert produkt

Virkelig lækkert produkt! Jeg har brugt Trive i knap tre uger nu, og jeg er super tilfreds. Smagen er rigtig god, og det er blevet en dejlig lille vane at tage det lige inden sengetid. Jeg synes allerede, jeg kan mærke en positiv effekt.

P.S. Jeg er ikke den bedste til at huske mine vitaminpiller eller få nok grøntsager, så det her giver mig et ekstra boost! 😂

29 de mayo de 2025

Respuesta de TRIVE

Hej Søren, tak fordi du deler din erfaring med os. Godt at høre, du har fået opbygget en god vane allerede 👏

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har tidligere brugt Athletic Greens (AG1)

Jeg har tidligere brugt Athletic Greens (AG1), men fik det altid dårligt efter at have indtaget det det og jeg ved ikke hvorfor. Nok grundet noget med ingredienserne.

Nu har jeg dog brugt Trive i 3 uger efter at have fået det anbefalet og har aldrig nogle bivirkninger. Tværtimod føler jeg mig friskere efter at have drukket Trive, og jeg synes smagen er meget bedre end andre lignende produkter, og så er smagen væsentligt bedre og ikke nær så kunstig.
Det er for tidligt for mig at sige noget om effekterne, men selve oplevelsen med at indtage produkter meget bedre for mig.

8 de mayo de 2025

Respuesta de TRIVE

Hey Christian, tak for din fine anmeldelse 😊. Det er virkelig dejligt at høre, du er glad for smagen og føler dig friskere efter at have drukket TRIVE. Det hænger bl.a. sammen med indholdet af vitamin C, B2, B3, B6, B12, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

I forhold til den fulde effekt, så er TRIVECore ikke noget quick-fix, men en langsigtet investering i din sundhed 😊

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.