Banner for Troonz.

Troonz. Opiniones 991

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hadden voor de volgende dag een stevig opklapbed nodig. Telefonisch raadde de medewerker ons Troonz Luxe Opklapbed Livorno aan (90x200). Net nog voor drieën besteld, de volgende ochtend keurig b... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering, het uitpakken ging snel, het inelkaar zetten kostte wat meer tijd. Het in - en uitklappen van de Amalfi slaapstoel vergde enige oefening: in eerste instantie klapte de stoel niet hele... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Troonz heeft ook hele goede service ,heb je n klacht word heel snel opgelost Zeker ook n winkel die ik mensen aanraad super winkel dank je wel nog daarvoor groetjes slegers

Información sobre la empresa

1. Tienda de lino textil
  2. Tienda de colchones
  3. Tienda de ropa de cama
  4. Tienda de muebles para dormitorio
  5. Tienda de muebles

Acerca de Troonz.

Escrito por la empresa

Troonz is dé specialist in Nederland op het gebied van ruimtebesparend slapen. Wij geloven dat een goede nachtrust niet ten koste hoeft te gaan van kostbare leefruimte. Of het nu gaat om een innovatief opklapbed, een stijlvolle slaapstoel of een multifunctionele slaapbank: ons doel is om iedereen maximale ruimtewinst in hun woning te laten ervaren, met de luxe kwaliteit van een hotel. Vanuit ons hoofdkantoor in Apeldoorn werken we dagelijks aan het ontwikkelen van slimme slaapoplossingen die wonen en slapen naadloos combineren.

We staan bekend om onze innovatieve meubels die perfect passen in moderne huishoudens waar elke vierkante meter telt. Onze collectie opklapbedden en slaapbanken is compact, stijlvol en verrassend comfortabel. Daarnaast ontwikkelen we hoogwaardige accessoires zoals ergonomische hoofdkussens en dekbedden die deze slimme slaapervaring compleet maken. Onze collectie groeit elk kwartaal, met nieuwe productlijnen zoals Troonz Plus, die de standaard voor slimme logeeroplossingen steeds weer verleggen.

Bij Troonz draait alles om service, kwaliteit en de tevredenheid van onze klanten die hun woning optimaal willen benutten. Onze klantenservice reageert snel en denkt graag mee over de beste indeling voor jouw ruimte. Dankzij deze persoonlijke aanpak, transparantie en duizenden positieve reviews behoren we tot de snelst groeiende merken in de wereld van ruimtebesparend wonen en slapen.

Of je nu zoekt naar de ultieme slaapbank voor de woonkamer, een praktische slaapstoel voor de werkkamer of een design opklapbed voor dagelijks gebruik: Troonz levert de perfecte combinatie van ruimtewinst en premium comfort voor een eerlijke prijs. Haal het maximale uit je huis, iedere dag opnieuw.

Luxe nachtrust voor iedereen

Escrito por la empresa

Iedereen verdient een goede nachtrust.
Wij zetten ons in om voor iedereen een goede nachtrust te creëren. Dit doen we door onze luxe kussens die we zelf ontwikkeld hebben voor ieder soort slaper. Tot onze opklapbedden die je logee de perfecte rust geven. Hierdoor wordt iedereen uitgerust wakker met Troonz.

Lange tijd plezier van Troonz

Gratis thuisbezorgd en 5 jaar garantie.

Wij leveren standaard onze producten gratis bij u thuis. Hiernaast ontvangt u 5 jaar garantie. Hierdoor bent u erop verzekerd dat u voor een lange termijn plezier kan hebben van uw aankoop.

Promotion box for Troonz.

Troonz - De expert in een luxe nachtrust

Van ruimtebesparend slapen tot luxe beddengoed.

4,5

1 estrella

Ha contestado el 93% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Sturdy Sleeping Chair

Good product and fast delivery once resolved. I’m happy with the chair. It is sturdy, comfortable, and looks great.

However, I had to contact them first to find out my original order was out of stock, which is why I’m giving 4 stars instead of 5. Overall, I had a good experience with Troonz. I also got a thank you note from them, I love that.

10 de abril de 2026

Respuesta de Troonz.

Hi ANY, thank you for your feedback! We’re glad to hear you’re happy with the sturdiness and comfort of your new chair. Our apologies again for the stock issue; we’re working on improving our real-time updates to prevent this. It’s great to hear you appreciated the personal note. Enjoy your purchase!

Goede constructie

Goede constructie. Het matras valt wat tegen(64kg)

Respuesta de Troonz.

Beste Gerda, bedankt voor je feedback. Goed om te horen dat de constructie bevalt. Wat betreft het matras: het comfort is soms persoonlijk, maar we nemen je opmerking zeker mee in onze productontwikkeling. Veel plezier van de aankoop!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne winkel met een prima service

De artikelen zijn op de afgesproken tijd geleverd.
Een prima snelle service bij het retourneren.

Respuesta de Troonz.

Beste Tilly, bedankt voor deze mooie woorden! We doen ons best om niet alleen bij de levering, maar ook bij eventuele retouren de beste service te bieden. Fijn dat dit zo positief is ervaren!

Vlotte bezorging

Vlotte bezorging
Vriendelijk chauffeur

Respuesta de Troonz.

Beste Anne, bedankt voor je review! We geven het compliment door aan onze chauffeur. Fijn dat de bezorging zo vlot en vriendelijk is verlopen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Heel slechte ervaring gehad

Heel slechte ervaring gehad. Door een miskoop kon ik het niet retour sturen van België naar Nederland dus wou ik het verkopen op tweedehands in de originele verpakking. En nu liet de koper weten dat het vouwbed is beschadigd, de wieltjes ontbreken en het slot om het te sluiten

13 de abril de 2026

Respuesta de Troonz.

Beste, wat vervelend om te lezen dat er problemen zijn ontstaan met het vouwbed. Wij streven er altijd naar dat onze producten in perfecte staat aankomen.

Omdat het product inmiddels is doorverkocht aan een derde partij en de originele retourtermijn/voorwaarden mogelijk zijn verstreken, kijken we graag samen naar wat er precies is misgegaan en of we alsnog onderdelen (zoals de wieltjes) kunnen nasturen om dit op te lossen.

Zou je contact met ons willen opnemen via onze klantenservice met je originele bestelgegevens? Dan zoeken we direct naar een passende oplossing.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering, goede service en prijs kwaliteit verhouding

Respuesta de Troonz.

Beste Jacques, bedankt voor de mooie beoordeling! We zijn blij dat de prijs-kwaliteitverhouding aan je verwachtingen voldoet. Graag tot de volgende keer!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

The bed is fine but very hard

4 de abril de 2026

Respuesta de Troonz.

Thank you for your feedback! We’re glad to hear that you're satisfied with the bed overall. Please keep in mind that new mattresses often have a 'breaking-in' period and can feel a bit firm at first. Usually, the materials become more flexible and conform to your body after a few weeks of use. If it remains too firm for your preference, a mattress topper can be an excellent way to add that extra layer of softness!

Kwaliteit

Snel geleverd. Helaas tot voor de drempel van de voordeur.
Mooie kwalitatief goede slaapbank.
Leuk dat kleine tafeltje erbij

11 de abril de 2026

Respuesta de Troonz.

Beste Coco, wat fijn om te horen dat de slaapbank en het tafeltje zo in de smaak vallen! We doen ons best om snel te leveren, zodat je direct van je nieuwe aanwinst kunt genieten. We nemen je feedback over de drempellevering mee; we proberen altijd een balans te vinden tussen snelheid en service. Veel plezier met de nieuwe inrichting!

gewoon.......goede contacten en…

gewoon.......goede contacten en begeleiding

Respuesta de Troonz.

Bedankt voor je mooie beoordeling, Gerrit! Goed contact en de juiste begeleiding vinden we bij Troonz erg belangrijk. Fijn dat je dit ook zo hebt ervaren. Tot de volgende keer!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De bedden zijn nog niet echt gebruikt…

De bedden zijn nog niet echt gebruikt maar alleen 'n keer getest.
Maar ze zien / voelen er zeer goed en solide uit. Ook de levering was ook snel en correct zoals afgesproken. De besteller was erg behulpzaam ( met naar binnen brengen). Dus tot nu toe zeer tevreden.

23 de marzo de 2026

Respuesta de Troonz.

Bedankt voor je review en het vertrouwen! Goed om te horen dat de eerste indruk van de bedden solide en kwalitatief is. We zijn blij dat onze bezorger even een handje kon helpen met het naar binnen brengen; we doen graag dat beetje extra. We horen over een tijdje graag hoe de bedden bevallen na een paar nachten slapen. Voor nu: veel succes met het gebruik!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Troonz heeft ook hele goede service…

Troonz heeft ook hele goede service ,heb je n klacht word heel snel opgelost

28 de julio de 2025

Respuesta de Troonz.

Wat een geweldig compliment, bedankt! We geloven dat echte service pas begint als er een keer iets niet helemaal volgens plan gaat. Ontzettend fijn dat we je klacht snel hebben kunnen oplossen en dat je ons aanbeveelt bij anderen. Daar doen we het voor! Groetjes aan de familie.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en bezorgt op de…

Snelle levering en bezorgt op de gewenste plek in huis

20 de marzo de 2026

Beste René,

Bedankt voor uw bericht. Wat fijn om te horen dat alles naar wens is! Wij wensen u veel plezier met de bestelling en misschien tot snel!

Super klantendienst

20 de marzo de 2026

Beste Jada,

Heel erg bedankt voor de leuke review! Dit doet ons natuurlijk super goed. Veel plezier met uw bestelling en misschien tot snel!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb hiervan een inklap bed

Ik heb hiervan een inklap bed. Het bed is stevig, maar wil wel eens naar binnen inklappen. Het matras is te dun. Over de service van het bedrijf kan ik helaas niks zeggen.

30 de julio de 2025

Beste E,

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Tevreden met bezorging en aankoop

De bezorger was optijd en vriendelijk, je kan alleen bij ons via de achterkant komen met de auto. De doos was mij te zwaar, de bezorger heeft de doos naar de achterdeur gebracht. De slaapstoel Lucca is een mooie slaapstoel goede kwaliteit, het enige nadeel vind ik de overgang van de rugleuning naar het lig gedeelte is erg hard.ik voel een plank tussen mijn schouder bladen. Opgelost met een matras erop.

19 de marzo de 2026

Beste Petra,

Toffe slaapzetel

Ik ben heel blij met mijn slaapzetel Taormina. Vlotte communicatie, snelle levering, stevig en goed ingepakt. Mooie stoffering. De zetel staat mooi in mijn interieur. Fijn.

Beste Hilde,

Maurice van Troonz

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.