Wij hadden voor de volgende dag een stevig opklapbed nodig. Telefonisch raadde de medewerker ons Troonz Luxe Opklapbed Livorno aan (90x200). Net nog voor drieën besteld, de volgende ochtend keurig b... Ver más

La empresa ha respondido
Snelle levering, het uitpakken ging snel, het inelkaar zetten kostte wat meer tijd. Het in - en uitklappen van de Amalfi slaapstoel vergde enige oefening: in eerste instantie klapte de stoel niet hele... Ver más
La empresa ha respondido
Troonz heeft ook hele goede service ,heb je n klacht word heel snel opgelost Zeker ook n winkel die ik mensen aanraad super winkel dank je wel nog daarvoor groetjes slegers
Escrito por la empresa
Troonz is dé specialist in Nederland op het gebied van ruimtebesparend slapen. Wij geloven dat een goede nachtrust niet ten koste hoeft te gaan van kostbare leefruimte. Of het nu gaat om een innovatief opklapbed, een stijlvolle slaapstoel of een multifunctionele slaapbank: ons doel is om iedereen maximale ruimtewinst in hun woning te laten ervaren, met de luxe kwaliteit van een hotel. Vanuit ons hoofdkantoor in Apeldoorn werken we dagelijks aan het ontwikkelen van slimme slaapoplossingen die wonen en slapen naadloos combineren.
We staan bekend om onze innovatieve meubels die perfect passen in moderne huishoudens waar elke vierkante meter telt. Onze collectie opklapbedden en slaapbanken is compact, stijlvol en verrassend comfortabel. Daarnaast ontwikkelen we hoogwaardige accessoires zoals ergonomische hoofdkussens en dekbedden die deze slimme slaapervaring compleet maken. Onze collectie groeit elk kwartaal, met nieuwe productlijnen zoals Troonz Plus, die de standaard voor slimme logeeroplossingen steeds weer verleggen.
Bij Troonz draait alles om service, kwaliteit en de tevredenheid van onze klanten die hun woning optimaal willen benutten. Onze klantenservice reageert snel en denkt graag mee over de beste indeling voor jouw ruimte. Dankzij deze persoonlijke aanpak, transparantie en duizenden positieve reviews behoren we tot de snelst groeiende merken in de wereld van ruimtebesparend wonen en slapen.
Of je nu zoekt naar de ultieme slaapbank voor de woonkamer, een praktische slaapstoel voor de werkkamer of een design opklapbed voor dagelijks gebruik: Troonz levert de perfecte combinatie van ruimtewinst en premium comfort voor een eerlijke prijs. Haal het maximale uit je huis, iedere dag opnieuw.
Escrito por la empresa
Gratis thuisbezorgd en 5 jaar garantie.
Oude Apeldoornseweg 45 054, 7333NR, Apeldoorn, Holanda

Ha contestado el 93% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Good product and fast delivery once resolved. I’m happy with the chair. It is sturdy, comfortable, and looks great.
However, I had to contact them first to find out my original order was out of stock, which is why I’m giving 4 stars instead of 5. Overall, I had a good experience with Troonz. I also got a thank you note from them, I love that.

Respuesta de Troonz.
Goede constructie. Het matras valt wat tegen(64kg)

Respuesta de Troonz.
De artikelen zijn op de afgesproken tijd geleverd.
Een prima snelle service bij het retourneren.

Respuesta de Troonz.
Heel slechte ervaring gehad. Door een miskoop kon ik het niet retour sturen van België naar Nederland dus wou ik het verkopen op tweedehands in de originele verpakking. En nu liet de koper weten dat het vouwbed is beschadigd, de wieltjes ontbreken en het slot om het te sluiten

Respuesta de Troonz.
Snel geleverd. Helaas tot voor de drempel van de voordeur.
Mooie kwalitatief goede slaapbank.
Leuk dat kleine tafeltje erbij

Respuesta de Troonz.
De bedden zijn nog niet echt gebruikt maar alleen 'n keer getest.
Maar ze zien / voelen er zeer goed en solide uit. Ook de levering was ook snel en correct zoals afgesproken. De besteller was erg behulpzaam ( met naar binnen brengen). Dus tot nu toe zeer tevreden.

Respuesta de Troonz.
Troonz heeft ook hele goede service ,heb je n klacht word heel snel opgelost

Respuesta de Troonz.
Snelle levering en bezorgt op de gewenste plek in huis

Respuesta de Troonz.
Ik heb hiervan een inklap bed. Het bed is stevig, maar wil wel eens naar binnen inklappen. Het matras is te dun. Over de service van het bedrijf kan ik helaas niks zeggen.

Respuesta de Troonz.
De bezorger was optijd en vriendelijk, je kan alleen bij ons via de achterkant komen met de auto. De doos was mij te zwaar, de bezorger heeft de doos naar de achterdeur gebracht. De slaapstoel Lucca is een mooie slaapstoel goede kwaliteit, het enige nadeel vind ik de overgang van de rugleuning naar het lig gedeelte is erg hard.ik voel een plank tussen mijn schouder bladen. Opgelost met een matras erop.

Respuesta de Troonz.
Ik ben heel blij met mijn slaapzetel Taormina. Vlotte communicatie, snelle levering, stevig en goed ingepakt. Mooie stoffering. De zetel staat mooi in mijn interieur. Fijn.

Respuesta de Troonz.
Más información sobre otros tipos de reseñas.