Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bruger hårshampoo og balsam bar. Udover at jeg synes produkterne virker godt og dufter dejligt, har jeg også lagt mærke til at jeg ikke skal vaske mit lange hår så ofte som før, da det ikke klas... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hurtig levering, og så var det bare SÅ SKØNT at bruge shampoo og balsam som bare er så lækre. Ville bare at jeg kunne have bestilt lemongras istedet for lavendel. Men det var ikke tilgængelig.

4,7

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De helt rigtige produkter til mit hår og hovedbund.

Jeg har i 2 uger brugt lavendel shampoo og conditioner bars, og mit hår er allerede nu sundere, mere glansfuldt og nemmere at holde. Og min hovedbund er langt mindre irritabel og kløende. Jeg har skulderlangt krøllet hår, og disse produkter er de helt rigtige til mit hår og hovedbund🤩

8 de abril de 2026

Hurtig levering

17 de marzo de 2026

Fantastiske produkter og kundeservice

Jeg bruger hårshampoo og balsam bar.
Udover at jeg synes produkterne virker godt og dufter dejligt, har jeg også lagt mærke til at jeg ikke skal vaske mit lange hår så ofte som før, da det ikke klasker sammen.
Kundeservicen er helt i top, søde mennesker og hurtig reaktion.

16 de marzo de 2026

Et super godt produkt

Et super godt produkt, der lever fuldt ud op til det de lover. Mine forventninger til shampoo bars var ikke høje, men disse gør det godt.

23 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har meget langt hår og vil gerne passe på miljøet 💚

Jeg har meget langt hår (ned over rumpen) og fældede en del. Derfor var jeg spændt på spændt på hvordan shampoo- og balsambar virkede på mit hår. Efter 3 gange, fælder jeg næsten ikke, der er meget få hår i min børste efter brug. Håret er nemt at rede ud, og er dejlig blødt og levende. Men min største glæde handler om alt det plastikaffald jeg undgår, og det samme gælder de miljømæssige belastninger som alm. shampoo medvirker pga. unødvendige kemikalier. Jeg kommer helt klart til at fortsætte, og har også købt et sæt til min datter.
Tak fra mig og moder jord 💚

28 de febrero de 2026

Dejligt produkt

Dejligt produkt, jeg svømmer en del og har langt hår. Shampooen er lækker og dufter skønt. Balsamen har jeg det lidt sjovt med for det føles så anderledes end det jeg plejer at bruge, men jeg må sige mit hår er dejligt blødt

13 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Shampoobaren er et fint produkt

Shampoobaren er et fint produkt. Dufter godt og skummer dejligt.
Har ikke prøvet balsam, da det ikke bruges til mit hår.
Varen kom hurtigt, pænt pakket ind. Lækkert med en sæbeholder til, endda uden beregning.

6 de febrero de 2026

Sikke en fantastisk service

Jeg har været i skriftlig kontakt med True Danish. Ønskede, at få leveret balsam for at prøve den, så jeg fremover kan få en med i min faste Shampoo levering. Så får jeg tilsendt en gratis prøve, og en rist til at lægge den på. Wow, det virkelig fin service
Og så er deres produkter fantastiske, jeg er fast bruger. Dejligt ikke, at skulle ha' alt det plastik emballage mere.

10 de febrero de 2026

Fået blødere hår

Jeg hår meget tykt hår med en del grå hår i. Efter kemoterapi er mit hår blevet tørt og filtrer helt enormt. Shampoo og balsam bar virker til at gøre mit hår blødere. Men tænker barerene bliver svære at håndtere, efterhånden som de bliver mindre.

6 de febrero de 2026

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.