Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er utroligt tilfreds med mit Køb af min Citroën C4 hos trustbiler. Bilen leverede langt over mine forventninger, og hele købsprocessen var professionel og problemfri. Personalet var venligt og imø... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

FEM STJERNER HERFRA! 🌠🌠🌠 Jeg har netop købt en Hyundai I10, og jeg er fuldstændig begejstret. Bilen er i fremragende stand, prisen var fair og professionelt personale. Jeg kan varmt anbefale Trust... Ver más

Información sobre la empresa

1. Concesionario de autos

Escrito por la empresa

Velkommen til Trust Biler.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Man annoncerer en bil til 19.900

Man annoncerer en bil til 19.900, aftaler prøvekørsel o.s.v. Ingen strøm på bilen venter til aftalt tidspunkt, men hører intet fra dem. Gentagne telefonopkald til firmaet, men uden held. Ser SAMME bil idag hos firmaet, men til en pris af 24.900. Vil ALDRIG kunne anbefale et sådan firma.

22 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har købt min bil hos dem og det gav en…

Har købt min bil hos dem og det gav en masse problemer ved efterfølgende kontakt og kommunikation via mail.
De vil gerne forud fortælle om deres tilgang og kommunikation med kunder, samt efterfølgende kundeservice, men det var ikke en god oplevelse.
Problemmet var Stort stenslag i forruden, det lovede de ville blive rettet, det skete ikke eller var meget mangelfuldt.
Motor der lækkede olie, det blev ikke lavet.
Bremser for der var nedslidte og ikke sikre at køre med. Både skiver og klodser. plus defekt parkning ved bremse stempel.
Nedslidte dæk, som skulle skiftes med det samme.
Sporingen var ikke korrekt.
Unormalt støj fra undervogn af metal der sidder løst.
Om lakeret bagklap og bagskærm.

Dette er fra en rapport fra FDM og ifølge deres juridiske afdeling, skal sælger indenfor Formodningsperioden vederlagsfrit rette disse fejl og mangler.
Det blev ikke gjort og kostede mig så 25,000,- oveni det beløb som jeg i havde betalt for bilen, i værksteds regninger.

Jeg havde flere gange den hos Trust Biler til reparation, men de lavede det ikke, selvom de sagde de ville.

Transporten frem og tilbage kostede mig også en del ca. 1600,-
De dækkede så kun 257,-
Selvom de skulle refundere fuldt beløb ifølge forbruger rådet.
Det godtgøre slet ikke den skuffelse og den tid det har taget af både mig og de mennesker der har været inde over at hjælpe med at komme frem og tilbage.
Deres selv udnævnte gode kundeservice tilbyder jo ikke en kunde bil i perioden til at godtgøre den skuffelse de er som forhandler.

Konklusion: Køber ikke noget hos dem igen og kan ikke anbefale andre i at gøre det.

1 de febrero de 2025

Nem leje af bil

Skulle leje en bil i forbindelse med en weekendtur. Det var supernemt at gøre på hjemmesiden, og dejligt at man kunne se finde en bil, der matcher ens ønsker og budget. 5 ud af 5 herfra :-)

6 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har lige købt min bil hos Trust…

Jeg har lige købt min bil hos Trust Biler, og jeg er virkelig glad for hele oplevelsen. Allerede fra start følte jeg mig godt taget imod – de var super venlige og lyttede til, hvad jeg egentlig havde brug for.

Der var ingen pres eller hurtige salgstricks, bare ærlig og hjælpsom vejledning. De tog sig tid til at svare på mine spørgsmål og forklare det hele i øjenhøjde, hvilket jeg virkelig satte pris på.

Bilen er lige, som jeg håbede – og lidt til! Alt i alt en rigtig god oplevelse, og jeg kan sagtens anbefale Trust Biler til andre, der står og skal finde deres næste bil.

9 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

En oplevelse udover det sædvanlige

Jeg har lige købt en fantastisk bil hos Trust Biler, og jeg kan ikke være mere tilfreds med min oplevelse! Fra det øjeblik, jeg trådte ind i forretningen, blev jeg mødt af en venlig og professionel medarbejder, der virkelig forstod mine behov som kunde.

Salgsprocessen var glat og effektiv, og jeg følte mig aldrig presset til at træffe en hurtig beslutning. Medarbejderen tog sig tid til at besvare alle mine spørgsmål og gav mig en grundig gennemgang af alle bilens funktioner. Det var tydeligt, at de har stor viden om deres biler og en ægte interesse i at sikre, at jeg traf det rigtige valg.

Bilen, jeg købte, er i fremragende stand og lever op til alle mine forventninger. Jeg er virkelig glad for mit køb, og jeg kan varmt anbefale Trust Biler til alle, der overvejer at købe en bil. Tak for en fantastisk oplevelse!

1 de octubre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har kun godt at sige om trustbiler

Jeg har kun godt at sige om trustbiler. Jeg følte mig i trygge hænder da jeg købte min bil hos dem og de vejledte mig godt selvom jeg i første omgang bare kiggede hos dem og måske ikke ville købe en bil af dem. Jeg vendte dog tilbage efter at have været andre steder og må sige at jeg virkelig fik god service hos dem.

13 de marzo de 2025

10/10

This is by far the best dealership I've ever come across. Purchased a Chevrolet Spark that's in great condition, and the service from the salesman was amazing. I highly recommend.

21 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtigt tryg og rar service

Rigtigt tryg og rar service. Stor hjælp og tålmodighed fra sælgeren😅. Vil helt klart anbefale at handle bil, ved Trust biler👍👍

24 de enero de 2025

Hej Anja,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊 Det betyder meget for os at høre, at du følte dig tryg og godt hjulpet gennem hele forløbet. Vi sætter en ære i at give vores kunder den bedste service, så det glæder os, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi håber, du bliver rigtig glad for din bil, og du er altid velkommen hos Trust Biler igen! 🚗👍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trust Biler har været min fars onkels…

Trust Biler har været min fars onkels førstevalg, når det gælder køb af bil. Hans positive erfaringer med dem gjorde, at vi også valgte at handle her. De er utrolig professionelle og leverer kvalitet hele vejen igennem.

28 de enero de 2025

Hej Mohamed,

Vi sætter stor pris på din anmeldelse og den tillid, din familie har vist os gennem tiden! Det betyder meget for os at høre, at jeres oplevelse har levet op til forventningerne, og at vores fokus på kvalitet og professionalisme gør en forskel.

Stort tak for jeres valg af Trust Biler – vi står altid klar til at hjælpe igen, når behovet opstår! 🚗😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har i dag købt bil ved trust Herning og fået den bedste service man kan tænke sig tak for god behandling

Den bedste sted at handle bil god og dejlig service 😍

17 de enero de 2025

Hej Sanne

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det var en fornøjelse at betjene dig og en behagelig oplevelse at have dig på besøg. Du er til enhver tid velkommen i huset og vi glæder os til at servicere dig fremover.

Og endnu engang tillykke med din fine nye bil!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget venlig kundeservice og god rådgivning

Meget venlig kundeservice og medarbejdere! Vi følte os godt rådgivet igennem det hele, så tak for det.

13 de noviembre de 2024

Hej Emilie,
Mange tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du oplevede god kundeservice og god rådgivning. Skulle du få brug for hjælp fremover står vi til din fulde rådighed :)

Vi ønsker dig mange gode kilometer i bilen

Bedste hilsner

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var lidt utryg omkring at sælge min…

Jeg var lidt utryg omkring at sælge min bil og købe en ny, begge hos Trust Biler. Så det var en kæmpe lettelse, at de var virkelig respektfulde og trygge at handle med. Det var en fair pris, og jeg var rigtig glad, for en nem og tryg proces.

7 de enero de 2025

Hej Andreas,
Hvor er det fantastisk at høre, at vi kunne gøre en ellers nervepirrende proces både tryg og enkel for dig! Vi stræber altid efter at give vores kunder en god oplevelse, og det glæder os, at du følte dig respektfuldt behandlet og at du fik en fair handel. Tak fordi du valgte Trust Biler – vi håber, du nyder din nye bil! 🚗💨

Rigtig god oplevelse hos Trust Biler

Rigtig god oplevelse hos Trust Biler. Kan varmt anbefales :)

29 de diciembre de 2024

Hej Alex,
Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du havde en god oplevelse hos Trust Biler. Tak fordi du anbefaler os – vi ser frem til at byde dig velkommen igen! 😊🚗

Trust biler skal klart have 5 stjerner

Trust biler skal klart have 5 stjerner! De har gjort hele processen så nem, overskuelig og hurtig for mig ift. salg af min bil, og jeg har følt mig tryg i det hele. Jeg har ikke skulle bekymre mig om noget og de har sørget for alt papirarbejdet. Meget professionelt firma som jeg anbefaler til andre.

4 de noviembre de 2024

Hej Susanna,
Hvor er det skønt at få sådan en anmeldelse! Tusind tak for de 5 stjerner! Det glæder os virkelig at høre, at du havde en tryg og problemfri oplevelse hos os. Vi stræber efter at gøre hele processen så nem og bekymringsfri som muligt, så det er dejligt at høre, at vi levede op til dine forventninger. Tak fordi du anbefaler os – det betyder meget! 🚗✨

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god og venlig kompetent sælger…

Rigtig god og venlig kompetent sælger meget hjælpsom da jeg købte bil hos trustbiler,, hjalp mig langt ud over det sædvanlige,, kunne Jeg give flere stjerner gav jeg 20 stjerner ,,har aldrig mødt bedre og venligere bilsælger ikke sidste gang Jeg køber bil hos trustbiler Herning.

22 de noviembre de 2024

Kære Birgit,

Tusind tak for de flotte ord og den fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en så positiv oplevelse hos os, vi ønsker at altid at gå en ekstra mil for vores kunder og det betyder meget for os at vide, at vi kunne hjælpe dig ud over det sædvanlige.

Og så en stor tak for chokoladen – det var virkelig sødt af jer! Vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden, og vi ser frem til jeres næste bilkøb hos os.

Bedste hilsner

Proffesionel oplevelse

Købte for nyligt bil igennem trust. Jeg fik god og detaljeret information om bilen og det hele foregik egenlig bare rigtig proffesionelt og effektivt. Trust Biler er en klar anbefaling til køb af biler👍

3 de noviembre de 2024

Respuesta de Trust Biler

Tak for din anmeldelse Frederik!
Vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse med os hos Trust Biler. Det betyder meget, at du har følt dig godt informeret og behandlet professionelt. Tak for din anbefaling og vi ser frem til at hjælpe dig til enhver tid i fremtiden! 😊

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.