1,7

Muy malo

1,7

Comprobamos las opiniones

We hate spammer and we never trust spammer

So for more then 6 years now watching there spam. When there email or message already marked as spam and also there message too, why should we gonna trust the spam? They even asking us to trust them using the trust word on there business name but still didn't they understand why we are not trusting them. Its because we hate spammer and we never trust spammer. Its just spam.

13 de mayo de 2025

Spamming Scammer

Endless relentless spamming is their business model because THEY CAN'T generate any actual useful leads even for themselves. Stay away and block away.

11 de marzo de 2025

Spam

Spam. Every day. Month by month.
I wonder how they've got 1.8 stars, having 100% reviews with 1 star only.
How can I give them MINUS one star?

4 de abril de 2025

Non Stop Email Spam

I get 10-15 spam emails from Eric Jones every day, all sent using the 'shotgun skyscraper' technique that he never filters.

Terrible ad for his 'service' and wouldn't trust him or his company for anything ever on any planet.

4 de marzo de 2025

Vervelende spam

Geen idee waarom een bedrijf als deze nog bestaat. Ze schrijven een review over een product op de website om in contact te komen. Zeer vervelend.

25 de febrero de 2025

SCAM

SCAM - Keep away

Uses multiple domains, has spammed non-stop,
most domains are blocked on filters so, if you are using them, you're 99.8% of the time going to be marked as spammer

29 de enero de 2025

Spam

Eric Jones is such a prolific spammer that he has given his name to this kind of nuisance.

27 de enero de 2025

Very Shady

They kept spamming my business email so I finally reached out to see what they could do for me. They were very shady. they were using a call center from India and kept asking me for personal financial information. I would recommend staying away from these guys

20 de enero de 2025

My small company receives at least 5…

My small business receives at least 5 spammy contact forms on my website every day from eric jones with links to this website.

Also on checking the website there are no contact details, no Privacy Policy or GDPR & no Ts & Cs

I just wish he'd stop wasting my time!

31 de diciembre de 2024

¿Es ésta tu empresa?