2,2

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

negative Berwertungen bekommen einen Shadowbann !

Wenn man eine Bewertung für ein Unternehmen abgibt , und dieses damit nicht zufrieden ist - so kann es scheinbar die Bewertung anfechten ( ohne Beweise ) und diese ist dann quasi unsichtbar - ergo gelöscht !
Man kann sich die Mühe daher sparen bei Trustmate.io eine Bewertung abzugeben !

Ich hatte das Unternehmen .... "pariser-perfume.PL" manchmal nennt sich das Unternehmen "Paryskie.pl" oder auch "Paryskie Perfumy" .... negativ bewertet, nach dem das bestellte Eau de Toilett irgendwie nach nichts roch und auch nach 10 min komplett verfogen war.

Die schlimmste Nachahmer-Fabrik die ich je erlebt habe.

Gott sei Dank gab es duch PP das Geld zurück.

7 de marzo de 2026

Moje doświadczenie

Moje doświadczenie z serwisem TrustMate pokazuje, że platforma ta służy do filtrowania negatywnych opinii pod płaszczykiem "wymogów technicznych".

Wstawiłem opinię o firmie, która wykorzystała moje dane osobowe (numer telefonu i mail) do podszycia się pod moją osobę i złożenia wniosku o kredyt w Smartney. Posiadam dowody w postaci logów IP wskazujących bezpośrednio na infrastrukturę ocenianej firmy.

Reakcja TrustMate? Opinia została usunięta, ponieważ "nie posiada identyfikatora usługi". To absurdalne – jak można mieć numer faktury od firmy, która zamiast wykonać usługę, dopuszcza się kradzieży tożsamości? System mediacji to fikcja, która daje nieuczciwym partnerom czas na ukrycie dowodów i zastraszanie klientów.

TrustMate chwali się transparentnością, a w rzeczywistości pomaga ukrywać kryminalne praktyki firm, które płacą im abonament. Ostrzegam wszystkich: "zweryfikowane opinie" na tej platformie to tylko te, na które firma pozwoliła.

28 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Platforma dla firm żeby ładnie…

Platforma dla firm żeby ładnie wyglądać, niby robią mediacje jak się wystwi zły komentarz bo coś się zepsuło albo poszło nie tak, firma X przeciąga sprawę, trustmate.pl blokuje mediacje i kasuje negatywne komentarze w trakcie trwania sporu/reklamacji bez możliwości wznowienia dyskusji. NIE UFAJCIE TYM OPINIOM.

2 de diciembre de 2025

Blokują negatywne opinie

Wysłali mi 4 maile z przypomnieniem o wystawieniu opinii po zakupie od 3mk w ciągu 2 tygodni.
Nie byłem zadowolony ze szkła, więc nie miałem ochoty pisać opinii, ale w końcu się poddałem i napisałem "Etui bardzo dobre, natomiast szkło prywatyzujące ciężko przykleić aby uniknąć bąbli. Jak już się udało, to obraz z przedniej kamery jest mleczny. Nigdy nie miałem takich problemów z foliami ani innymi szkłami. Odradzam, jeśli ktoś używa przedniej kamery. Ja muszę teraz kupić inne."
Po wystawieni opinia została zablokowana i do tej pory się nie pojawiła, bo zgodziłem się na dialog z firmą.
Pomimo opisu ze strony trustmate "Przez cały okres trwania rozmowy Twoja opinia pozostanie zakryta zaślepką. W jej miejscu znajduje się informacja o trwającej między Wami rozmowie. Opinia będzie ponownie wyświetlana w momencie zakończenia dialogu." po zakończeniu dialogu opinia się nie pojawia, więc godząc się na rozmowę z firmą, której dotyczy opinia godzisz się na nie umieszczanie Twojej opinii. Oczywiście z dialogu nic nie wyszło, bo pomimo obiecania przez 3mk wysłania nowej szybki z innej partii produkcyjnej, jak tylko dialog na trustmate wygasł zaczęli ignorować dalsze wiadomości i nigdy nie wysłali nic w zamian za wadliwy produkt.

25 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

najlepszy saas do zbierania opinii na rynku

Jak dla mnie świetny system. Miałam problem z wyświetlaniem widgetów po migracji sklepu między platformami - czatbot na stronie sklepu pomógł mi natychmiast. Bardzo długi okres próbny, wysyłki zaproszeń bezproblemowe. Według mnie najlepszy saas do zbierania opinii na rynku.

4 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Polecam ten system

Polecam ten system. Mam go wdrożonego na dwóch swoich sklepach na IdoSell z wymianą opinii między sklepami, dobrze śmiga. Support jest pomocny, ceny przystępne. System podpowiedzi robi robotę, AI Overview fajnie wyłapuje opinie, które są na sklepie. System mediacji to dobre narzędzie do rozwiązywania nieporozumień z klientami. Ogólnie polecam 👍

17 de septiembre de 2025

Firma blokuje negatywne opinie

Firma blokuje negatywne opinie. Jesli zgodzisz się na czat ze sprzedawcą to nie będziesz mógł jej już opublikować. Jednocześnie szantażują, że jeśli się nie zgodzisz, to dopiszą do twojej opinii że nie byłes chętny na rozwiązanie problemu.

17 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Doesn't work since a year...

We subscribed to their service a year ago. Until today their solution doesn't work with our web shop. Support is close non-existent, we tested two integration plugins - both don't work, one is supposed to support Baselinker - a major eCommerce platform in CEE region. We're very disappointed and consider this as a lost time, effort and cost.

1 de agosto de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jak wystawic opinie w przypadku problemow, nie wiadomo bo nie dostaniesz zadnego linka ani kodu QR. Jak wszystko ok to pewnie dostaniesz. Dajcie spokoj, wszedzie oszusci.

22 de abril de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

I bought their Lifetime Deal from…

I bought their Lifetime Deal from AppSumo. Their product looks good and has potential but their support is lacking big time! They only do canned responses and don't have any empathy for their customer. All I wanted was to convert my product sheet to an xml file and they refused to do it. As a matter of fact, I'm stuck in the middle of nowhere! I've been trying to figure out how to upload my products since the past couple of weeks to Google's merchant center. Another thing to note is that being a review company, they themselves don't have any presence on any of the review platforms! That alone is a huge red flag and should deter anyone from investing in a product backed by such a poor quality support.

16 de septiembre de 2021

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.