Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

2,1

Todas las opiniones

11 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ved ikke om de sådan en automatisk…

Ved ikke om de sådan en automatisk track system som bare fortæller at du nu er varen ankommet til det sted, og det er ca. hver 3 dag der kommer en opdatering siden d. 28.06.26. Dhl som skal komme med varen, har ikke modtaget varen endnu. Selv om jeg godt ved det er en fusker virksomhed, er der en meget lille håb på at de bare har bestilt det ved temu, men håbet er meget lille da jeg selv har købt to gange ved temu efterfølgende og de er for længst kommet. Giver det en lille chance endnu indtil d. 15.08.26 inden politi anmeldelse.

24 de julio de 2026

STOP!

STOP!
I skal ikke gennemføre nogen bestilling på denne hjemmeside - det er SNYD. Har politianmeldt den og lavet indsigelse til banken!

6 de julio de 2026

Genopstået under nyt navn

Efter alle de dårlige anmeldelser af først "XL lampe" , herefter ændret til "LX Lampe" , er firmanavnet nu ændret til "trylxlampe.com". En elendig webbutik, som sælger kinesiske kopivarer, har adresse i England og som tidligere brugte AI genereret billede af deres "butik" i København (som ikke eksisterer).
Se anmeldelserne af LX Lampe og XL lampe.
Det er samme butik, som - nu igen - er genopstået.

14 de julio de 2026

NUL STJERNER

⭐☆☆☆☆

Min oplevelse med TRYLXLAMPE har desværre været identisk med min oplevelse hos LXLAMPE.

Jeg opdagede TRYLXLAMPE, efter at min oprindelige ordre hos LXLAMPE (LL4346) ikke længere kunne håndteres via den gamle hjemmeside. Min eksisterende ordre blev uden problemer genkendt, og min sag fortsatte herfra.

Desværre fortsatte præcis de samme problemer. Jeg bliver igen og igen bedt om at sende de samme oplysninger og billeder af varerne. Hver gang jeg opfylder deres krav, stopper kommunikationen, eller også modtager jeg endnu en standardskabelon med de samme spørgsmål. Jeg har stadig ikke modtaget den returadresse, som er nødvendig for at kunne returnere varerne.

Det virker, som om kundeservice kører i ring uden nogen reel intention om at få afsluttet retursagen. Som kunde bruger man timevis på at besvare de samme henvendelser igen og igen, uden at sagen kommer videre.

Jeg har derfor været nødt til at kontakte min bank og indlede en kortindsigelse.

Min oplevelse med TRYLXLAMPE er, at kundeservice er yderst utilfredsstillende, og at en helt almindelig returnering bliver gjort unødigt besværlig. Jeg kan desværre ikke anbefale virksomheden ud fra min oplevelse.

13 de julio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Klagerne blev for mange på deres…

Klagerne blev for mange på deres lxlampe.com - så nu fortsætter de med en ny web. adresse. ALT er ved det gl., samme produkter, samme priser, samme svindel - kun adr. er en anden.
Spar Jeres ærgrelser og ikke mindst Jeres penge. Disse bagmænd er skrupelløse.

Trustpilot er orienteret om lxlampes tilbud om rabatter, til dem der sletter dårlige anmeldelser. Dette er nemlig en overtrædelse af Trustpilots regler om troværdighed.

13 de julio de 2026

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.