Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har nu været afsted med Try Medics for anden gang, og det har igen været en virkelig god oplevelse. Denne gang var jeg i 6 ugers praktik i mit 7. semester som sygeplejestuderende i Moshi, Ta... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har nå vært med trymedics i Uganda i 3 uker, og det har vært en fantastisk opplevelse! Det har vært spennende og lærerikt på hospitalet, på trymedics huset er det god mat og god staff! Vi har også... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er virkelig fornøyd med oppholdet mitt med trymedics. Alt fra opplevelsene på hospitalet og alle turene vi er på i weekenden. Personalet er så søde, og hjelper oss med det vi måtte trenge. De leg... Ver más

Información sobre la empresa

1. Centro de formación profesional

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Try Medics giver studenter i sabbatåret og universitetsstuderende mulighed for at få medicinsk erfaring ved at følge hospitalspersonale i udlandet på et 4-12 ugers forløb 🏥✈️ Erfaring som kan ruste dig til en fremtidig sundhedsfaglig karriere og udvide din horisont med nye kulturelle oplevelser. Opholdet er for dig ✔️ Der er i sabbatåret og forfølger en medicinsk karriere indenfor sygepleje, jordemoderskab, medicin, odontologi (tandlæge) eller fysioterapi. ✔️ Eller dig som studere på et sundhedsfagligt studie og ønsker klinisk erfaring i udlandet. Opholdet kan oftest kobles med meritgivende forløb. Rejsende skal være over 18 år ved opholdsstart.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Amazing trip!

I was on an 8-week stay in Uganda and Zanzibar with Trymedics as a fourth-semester nursing student. It was an absolutely amazing experience, with the kindest coordinator, instructor, and fellow participants. No matter what situations we faced, there was always staff available to take care of us. The clinical placements at the hospitals were fantastic. It was worth every penny, and I’m grateful to have experienced Africa with Trymedics.

1 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været så heldig at oplevede…

Jeg har været så heldig at oplevede både Uganda, Zanzibar og Sri Lanka som sygeplejerskestuderende gennem trymedics. Alle 3 destinationer danner ramme om hver sit eventyr, både fagligt og kulturelt. Jeg har haft de bedste 5 måneder, hvor trymedics virkelig har gjordt deres bedste for at alle deltager får et så godt ophold som muligt. Jeg har følt mig tryg og sikker på hele rejsen, og kun mødt gode mennesker på min vej. Jeg har fået oplevelser både fagligt og kulturelt på alle destinationer, som jeg aldrig kommer til at glemme. Så hvis du går og drømmer om et eventyr, og er sundhedsfagligt interesseret, vil jeg klart anbefale et ophold med trymedics. Jeg havde taget en tur mere hvis det var muligt.

22 de marzo de 2026

Praktik i Tanzania

Jeg rejste med Try Medics som 7. semesters sygeplejestuderende på et 6-ugers praktikophold i Moshi, Tanzania.

Jeg oplevede, at der var god hjælp i planlægningsfasen, og det gav en stor tryghed at vide, at der var styr på de praktiske ting, når man skal så langt væk hjemmefra. Under opholdet følte jeg mig godt taget imod, og der var altid mulighed for at få hjælp, hvis der opstod spørgsmål eller noget uventet.

Praktikken i Moshi var meget anderledes end i Danmark, men netop derfor også utrolig lærerig. Jeg fik et indblik i et sundhedssystem med færre ressourcer, hvilket har givet mig et nyt perspektiv på sygepleje og på mit eget fag. Samtidig var det en oplevelse at blive en del af en anden kultur og hverdag, som man ikke kan læse sig til hjemmefra.

Udover det faglige var opholdet også fyldt med gode oplevelser sammen med de andre studerende. Det sociale fællesskab betød rigtig meget, og det gjorde hele turen endnu bedre.

Alt i alt har det været et ophold, jeg vil huske længe, og jeg vil klart anbefale Try Medics til andre studerende, der overvejer praktik i udlandet.

2 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min oplevelse med Try Medics i Tanzania…

Min oplevelse med Try Medics i Tanzania har været helt igennem fantastisk, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger videre. Fra start til slut har jeg følt mig i virkelig gode hænder. Hele forløbet var velorganiseret, og der var styr på alt det praktiske, både før afrejse, under opholdet og efterfølgende. Det gav en kæmpe tryghed, især fordi man rejser så langt væk hjemmefra.
Noget af det, der gjorde størst indtryk på mig, var den støtte og tilgængelighed, man oplever fra teamet. Uanset hvad man havde af spørgsmål eller udfordringer, var der altid hjælp at hente, og man følte sig aldrig alene. Det betyder virkelig meget, når man står i et nyt land, i et nyt sundhedssystem og skal finde sin rolle.

Derudover var der også planlagt forskellige aktiviteter og fælles oplevelser under opholdet, hvilket gjorde en stor forskel. Det skabte et stærkt fællesskab og gjorde det nemmere at falde til. Samtidig gav det mulighed for at opleve Tanzania på en måde, man ikke selv ville have kunnet planlægge. Der var en rigtig god balance mellem de planlagte aktiviteter og friheden til selv at udforske.

Opholdet har givet mig både faglig udvikling og personlige oplevelser, jeg vil tage med mig videre. Jeg har hele tiden følt mig tryg og godt taget hånd om, og jeg vil uden tvivl anbefale Try Medics til andre, der overvejer et lignende ophold.

15 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

En lærerig og tryg praktikoplevelse i Tanzania

Jeg har rejst med Trymedics til Tanzania for anden gang – denne gang som sygeplejestuderende på 7. semester – og det har igen været en fantastisk oplevelse.

Forløbet var velorganiseret, og jeg fik værdifuld erfaring med et anderledes sundhedssystem, som har styrket mine både faglige og personlige kompetencer. Samtidig følte jeg mig godt støttet og tryg under hele opholdet.

Jeg kan varmt anbefale Trymedics til andre studerende, der ønsker en lærerig og unik praktikoplevelse i udlandet.

2 de febrero de 2026

Fantastisk praktikophold i Moshi

Jeg har nu været afsted med Try Medics for anden gang, og det har igen været en virkelig god oplevelse. Denne gang var jeg i 6 ugers praktik i mit 7. semester som sygeplejestuderende i Moshi, Tanzania.

Det har været både spændende og meget lærerigt, og jeg har fået et unikt indblik i sundhedssystemet i en helt anden kontekst. Samtidig har jeg oplevet en ny kultur og mødt mange fantastiske mennesker.

Teamet er virkelig engageret og sørger for, at man føler sig tryg under hele opholdet. Jeg har også fået nogle rigtig gode venskaber og oplevelser med mig fra turen

Kan helt klart anbefales til andre studerende, der overvejer praktik i udlandet.

29 de enero de 2026

Stor anbefaling

Jeg har været meget glad for mit ophold med TryMedics. Hele forløbet har været meget velstruktureret fra start til slut, hvilket har gjort det trygt og overskueligt at være afsted.

Jeg var afsted på et kombineret ophold som ergoterapeutstuderende på 7. Semester, hvor jeg tilbragte 4 uger i Moshi og 2 uger på Zanzibar. Det har været en utrolig lærerig og spændende oplevelse både fagligt og personligt.
Derudover har jeg været meget glad for at møde de to danske koordinatorer, Frederikke og Victoria, som jeg mødte henholdsvis i Moshi og på Zanzibar. De har været meget nærværende og engagerede under opholdet, og det har betydet meget at have mulighed for både faglige og personlige refleksioner undervejs. Derudover har de været med til at skabe tryghed under hele opholdet.

Alt i alt har det været en fantastisk oplevelse, som jeg kun kan anbefale til andre studerende, der overvejer et lignende ophold.

15 de marzo de 2026

10/10 ophold

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Try Medics. Jeg var afsted i 6 uger, hvor jeg tilbragte 4 uger i Uganda og 2 uger på Zanzibar som fysioterapeutstuderende på 7. semester.

Opholdet har været både meget lærerig, eventyrligt og personligt udviklende. Jeg fik mulighed for at opleve sundhedsvæsenet i en helt anden kontekst, arbejde med patienter og samtidig lære enormt meget – både fagligt og menneskeligt.

Derudover vil jeg især fremhæve den danske koordinator Victoria, som har været helt fantastisk gennem hele forløbet. Hun har været utrolig imødekommende, hjælpsom og hurtig til at svare på spørgsmål under opholdet, hvilket gjorde, at man følte sig tryg hele vejen igennem sit ophold.

Alt i alt kan jeg klart anbefale Try Medics til andre studerende eller præ-studerende der overvejer et udlandsophold.

13 de marzo de 2026

En måned på Zanzibar

Jeg var en måned på Zanzibar, og det var den bedste måned! Trymedics kan helt klart anbefales!
Personalet var de sødeste og sørgede for en fantastisk oplevelse. Der var god balance mellem praktik og fritidsaktiviteter.
Hvis du er i tvivl, så tag afsted!

3 de enero de 2026

God og lærerig oplevelse

Jeg var på det første hold i Sri Lanka med TryMedics, og det var en rigtig fin oplevelse. Planlægningen fungerede godt, og der var en god balance mellem "praktikken" på hospitalet, fællesaktiviteter og tid til sig selv.
På hospitalet kom vi rundt på flere forskellige afdelinger, hvilket gav en bred og realistisk indblik i det kliniske arbejde i Sri Lanka. Personalet og vores mentorer var imødekommende, og man følte sig godt taget imod.
Weekendturene gav mulighed for at opleve mere af Sri Lanka og deres kultur. Villaen, som vi boede i havde gode faciliteter, og både mad og transport fungerede fint.
Alt i alt en lærerig og positiv oplevelse, som jeg varmt kan anbefale.

1 de noviembre de 2025

Super fedt oplevelse

Super fedt oplevelse! Turen med Try Medics gik over alle forventninger og de 2,5 måned jeg var afsted er fløjet væk! Jeg har lært utroligt meget omkring sundhedsvæsnet i både Uganda og på Sri Lanka! Men jeg har i den grad også lært noget om mig selv! Alt i alt har det bare været en mega godt tur

30 de noviembre de 2025

Det første hold i Sri Lanka

Jeg var på det første hold i Sri Lanka og har haft en uforglemmelige oplevelse. Selvom vi var forsøgskaninerne havde koordinaterne testet og planlagt alle aktiviteter, så der var sikret en god oplevelse for både adrenalinjunkien og yogatypen. Selvom der er planlagt meget er der stadig plads til at hygge på egen hånd. Dette gælder både for hverdagen og på weekendturene. I weekenden har vi både været syd på og badet ved Mirissa, i Sigiriya på safari og hikede Ella rundt.

Her i Sri Lanka var vi på flere forskellige afdelinger end de andre lokationer, hvilket gav et bredere overblik over ens karrieremuligheder. På hospitalerne var der et godt sammenspil mellem teori, praktisk og operationer.

Huset havde nogle fantastiske faciliteter herunder lounge og pool samt nogle fantastiske medarbejdere, der laver lækre måltider og transportere os rundt.

Jeg kan ikke andet end at varmt anbefale TryMedics og lokationen, Sri Lanka

2 de noviembre de 2025

Sri Lanka 🇱🇰

Af at det var første tur/ny destination til Sri Lanka syntes jeg det har været virkelig godt 🇱🇰 De har været velforberedt og der har været tilpas med ting at lave. Hvis man kan lide at blive udfordret både socialt og på kondien er det helt sikkert en kæmpe anbefaling 🐘

28 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan varmt anbefale TryMedics som…

Jeg kan varmt anbefale TryMedics som hospitalspraktik! Jeg har været på Sri Lanka med TryMedics og har oplevet en masse fede ting, både i praktik og i vores fritid. Praktikken giver et rigtig godt indblik i hvordan sundhedsvæsenet fungerer på Sri Lanka og man får en lille smagsprøve på forskellige afdelinger på hospitalet. Man lærer en masse teori af dygtige mentorer, som man følger rundt på hospitalet. Der er masser af fede aktiviteter planlagt til os i weekenderne ude af huset, som hikes, zipline tur og pool clubs. Når det ikke er weekend og man ikke er i praktik, så har man muligheden for at tage på shoppetur i byen, surfe eller udforske områderne omkring huset. Hvis du vil have en kæmpe oplevelse for livet og møde en masse søde mennesker, så er det TryMedics du skal tage med!

2 de noviembre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Virkelig god oplevelse!

Min tur med Try Medics til Sri Lanka har været mega fed! Der har været totalt styr på det, selvom det var den første gang med Sri Lanka som destination. På min tur har jeg fået et unikt indblik i hvordan hverdagen på et udenlandsk hospital foregår, mødt en masse patienter og lært/prøvet de forskellige procedure af. Derudover har jeg oplevet Sri Lankas vilde natur, fået veninder for livet og udviklet mig personligt.
Kan klart anbefale en rejse med Try Medics til Sri Lanka.

28 de noviembre de 2025

Kæmpe anbefaling

Jeg har på mit 7. semester, på fysioterapeut uddannelsen, rejst med Try Medics til deres nye destination i Moshi, Tanzania. Det har været en helt igennem fantastisk og oplevelsesrig tur.
Vi har været de første studerende på hospitalet i Moshi med Try Medics, hvilket jeg personligt ikke har kunne mærke. Der har været styr på alt omkring tildelte afdelinger, kommunikation med vores mentorer samt vores læringsudbytte. Kæmpe ros til mentorerne på fys afdelingen, de har været over al forventning.
Derudover har alle de planlagte, og ekstra valgte, aktiviteter været super hyggelige og spændende - blandt andet paintingclass, safaritur, tur til Materuni waterfalls:)

Jeg er glad for at have valgt at rejse med dem, og kan kun anbefale det til andre! Det har givet mig en hel del fagligt, og selvfølgelig også en masse nye venskaber.
Kæmpe tak!

4 de octubre de 2025

Fantastisk oplevelse

Jeg var med trymedics i Moshi, som en del af mit kliniske hospitalsophold på 5 semester på sygeplejerskeuddannelsen. Der er både fokus på det faglige, samt en masse forskellige og spændende aktiviteter udenom hospitalet. Trymedics har nogle virkelig søde og dygtige ansatte, som altid står klar til at hjælpe. Jeg kan varmt anbefale et ophold med dem. Det er en oplevelse jeg sent vil glemme.

6 de octubre de 2025

Udveksling i Moshi

Jeg var i Moshi i 6 uger med Try Medics på mit 5. semesters praktik, og det var virkelig en god oplevelse. Jeg lærte en masse, både fagligt og personligt, og der var mange sjove aktiviteter i fritiden. Alt var godt organiseret, og jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Kan helt klart anbefales!

25 de agosto de 2025

God, spændene

Kan varmt anbefales
Mit ophold med Try Medics var en fantastisk oplevelse, fyldt med fagligt indhold og en masse nye indtryk. Programmet var velstruktureret, og det gav en god mulighed for både læring og udvikling. Jeg fik masser af nye oplevelser og ikke mindst nye venskaber, som jeg vil tage med mig videre. Teamet bag var utrolig engagerede og skabte en tryg og inspirerende ramme hele vejen igennem. Jeg kan varmt anbefale Try Medics til alle, der ønsker at kombinere faglighed med personlige oplevelser.

5 de octubre de 2025

8 ugers praktik som sygeplejerske

Jeg har været afsted med Try Medics som sygeplejerskestuderende i 4 uger i Uganda og 4 uger på Zanzibar, og det har været en helt fantastisk oplevelse.

Try Medics har inden opholdet altid været nemme at komme i kontakt med og virkelig gode til at hjælpe os med alt det praktiske.

Hospitalspraktikken har været virkelig spændende og lærerig. Mentorerne har været virkelig søde og imødekommende. Jeg har haft en masse hands-on arbejde og lært rigtig meget, som jeg kan bruge videre på studiet, både fagligt og personligt. Try Medics har samtidig været gode til at sørge for, at vi opfylder de krav, der er til os fra skolens side.

Med de forskellige planlagte aktiviteter har man oplevet en masse forskellige ting i de to lande. Særligt safarituren i Uganda og dykkerturen på Zanzibar kan anbefales. Der er altid virkelig gode guider og faciliteter, når man er på turene. Try Medics er også virkelig søde til at hjælpe en med at planlægge andre aktiviteter, hvis der er noget, man drømmer om.

Jeg vil klart anbefale alle, der overvejer et udlandsophold under deres studie, at tage afsted med Try Medics.

14 de abril de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.