Top bedrijf, via internet onderdelen besteld, volgende dag al geleverd, had een probleem met een onderdeel, telefonisch contact opgenomen en heel goed geholpen. Dit kom ik niet vaak tegen. Ik bestel h... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Het bestaat nog: betrokken verkopers. Kreeg een keurig telefoontje: klopt het dat u onderdelen voor een s20 en s20+ heeft besteld? Wilde het even checken want straks heeft u de verkeerde spullen.. da... Ver más
ik heb een review ingevuld omdat het product defect is. Nou krijg ik antwoord dat ik dat rechtstreeks moet melden. Waarom krijg ik dan geen rechtstreekse vraag hierover? Het probleem blijkt dat het ke... Ver más
La empresa ha respondido
Super klantvriendelijk bedrijf. Bij aankomst was mijn glass screenprotector al gebroken. Kreeg na contact opnemen per mail direct een belletje dat er niet één, maar twee nieuwe onderweg waren. Kunnen... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Verkoop van mobiele telefoons en tablets, onderdelen voor telefoons en tablets en accessoires
Información de contacto
Kleine Drift 17, 1221 JW, Hilversum, Holanda
- +313 5631 3897
- service@tt-telecom.nl
- tttelecomshop.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Snelle reactie op mijn bestelling na foutieve aflevering
Snelle reactie op mijn bestelling, helaas echter verkeerde formaat.
Na telefonisch contact via klantenservice op zaterdag direct de correctie naar mij toegezonden.
Contact met service balie verliep zeer open en met verontschuldiging en onmiddellijk handelen door het juiste te versturen.
Zeer goede service
Zeer goede service, reageert snel, vriendelijk
Top bedrijf
Top bedrijf. Reageert snel en handelt je klachten direct af! Snelle levering.
Fijne overzichtelijk site
Fijne overzichtelijk site. Bedrijf is zeer goed bereikbaar en denken in oplossingen. Echt een aanrader
ik krijg geen antwoord op mijn order…
ik krijg geen antwoord op mijn order dat ik 2 maand geleden heb besteld & nog steeds niet is afgeleverd.
Good service
Batterij gekocht voor een Samsung…
Batterij gekocht voor een Samsung Galaxy a 40.
Prijs was goedkoper dan concurrenten.
Snel geleverd.
zeer goede service.
zeer goede service.
defect gezonden artikel werk perfect opnieuw verstuurd
Ontzettende slechte service
Ontzettende slechte service. Zoals al in mijn eerdere review geschreven. Ben gelaten met een telefoon die ik niet wil hebben en daar is geen passende en fatsoenlijke oplossing voor geboden. Zoals gezegd, de website werkt fantastisch maar de mensen erachter doen hun werk niet. Laatst het volgeautomatiseerde verzoek gekregen mijn telefoon te beoordelen. De telefoon die ik dus NIET heb gekregen welteverstaan... Nu voor de tweede keer een volgeautomatiseerd verzoek om beoordeling. Die staat er allang, maar als het niet via het eigen systeem gaat, komt het kennelijk ook niet door bij deze mensen. Nou goed, nogmaals; koop niet bij deze webshop. Als het goed gaat, lijkt het allemaal prima maar bij fouten is de service om te janken (zie andere 'slechte' reviews) en kun je, zoals ik, komen te zitten met een product dat je niet wilt.
Snel en goed geleverd tegen een prima…
Snel en goed geleverd tegen een prima prijs!
Foute maat hoesjes geleverd maar na een…
Foute maat hoesjes geleverd maar na een mailtje gelijk goed hersteld. Bedankt
Koop NIET bij deze webwinkel
Koop NIET bij deze webwinkel. Gelikte website maar de mensen erachter doen hun werk niet. Telefoon besteld, ruim voor 17.00u maar geen bezorging de volgende dag. Gebeld. 'U wordt over 5 minuten teruggebeld', niet dus. Weer gebeld. Fout zou bij PostNL liggen. Prima, kan. Volgende dag krijg ik de telefoon inderdaad bezorgd, alleen helaas wel de verkeerde. Meteen over gemaild. Geen reactie dus weer gebeld. 'U wordt binnen een half uur gebeld', wederom, niet dus. Twee uur later weer gebeld. Krijg een antwoordapparaat. Dus zit ik nu, ruim 3 dagen na bestelling, met een verkeerde telefoon en nul reactie van deze 'fijne' winkel. Niet aan beginnen dus.
Na een dag wachten krijg ik dan eindelijk een van spelfouten vergeven mail. 'Vervelend' van de verkeerde telefoon maar voor alle verdere ellende geen enkel excuus. Krijg het 'aanbod' de ontvangen telefoon te houden als goedmakertje omdat ie duurder zou zijn. Dat is ie helemaal niet en bovendien heb ik niet voor deze telefoon gekozen, noch ben ik gediend van dit soort omkooppraktijken. Wil ik dit aanbod niet, kan ik retourneren en de juiste telefoon toegestuurd krijgen. Ja, dat lijkt me niet meer dan normaal. Maar wie gaat de kosten daarvoor dragen in dit geval? Daar wordt geen woord over gezegd. Heb gemaild wat ik fatsoenlijk had gevonden maar of ik daar ooit nog iets op ga horen...? Treurige, treurige onderneming dit.
Dit bedrijf heeft zijn zaken prima voor…
Dit bedrijf heeft zijn zaken prima voor elkaar: snel, duidelijk, communicatief. Ik kreeg van elke logistieke stap bericht. Super!
top gekocht geplaatst goedwerkend
top gekocht geplaatst goedwerkend
vele malen beter dan fixjeiphone
hele goed en eerlijk B.V
Verkeerde telefoonhoes
Ik had een telefoonhoes voor mijn Samsung Galaxy Note S20 Ultra besteld, en die bleek niet te passen.
Na enige telefoontjes moest ik erachter komen dat ik mij via de website moest melden, bv via email, maar het email-adres werkte niet, en ik kreeg een ander email-adres.
Na daar een mail verstuurd te hebben of ik mijn geld kon terug krijgen of om te ruilen voor een passende hoes heb ik nu na enkele weken nog steeds niets gehoord, zeer slechte zaak lijkt mij!
W.H.Bijker.

Respuesta de T&T Telecom BV